גברים יקרים...

זכוכיות

New member
עוד לא הפנמת שאנשים הם לא

קרמבו מוקה וקרמבו וניל? אפשר להיות גם וגם, אפשר להיות פעם זה ופעם זה, ואפשר להיות זה ועוד מליון ואחת דברים אחרים. כנ"ל לגבי "אופי מגעיל" ו"אופי מדהים", זה הכי נתון לפרשנות אישית.

lioritaaa

New member
גנטלמן שמכבד אותה או ערס שדורך עליה

?? וואוו בחירה קשה......אממממ....ממש קשה לי לחשוב............ NOT!!!!! למה נראה לכם?????? חחחחחחח אני מרגישה שעובדים עליי ממש. אולי לבנות חסרי הביטחון העצמי שבדרך כלל באו מבית פרימיטיבי...אלו מעדיפות ורגילות שידרכו עליהן ויהיו המנייאקים, אבל בנות איכותיות...מה הן ירצו? מישהו שידרוך עליהן? לא נראה לי כי אני אישית אעיף אותו לקיבינימט. באמת, עם מי X תרצה להיות? עם מישהו שדורך עלייה או עם מישהו שמכבד אותה,מפנק אותה ואוהב אותה ומתייחס אליה כג'נטלמן?? אם היא חכמה מספיק [והתאהבה בו כמובן] היא תהיה איתו. בכל מקרה מישהי עם ראש על הכתפיים תעדיף להישאר לבד מאשר עם מישהו שדורך עלייה. קפיש?

SpiKo

New member
תמיד יש משהו שבנים לא מבינים בבנות

כמו שבנות לא תמיד מבינים את הבנים. ואני בכוונה מדבר בהכללה, כי אין זוג אחד שלא חווה את זה. במקומך פשוט לא הייתי מתרכז בהכללה כלל עולמית, אלא מתרכז בי ובקשר שלי. נושאים כאלה יכולים לגמור ביותר מאלף תגובות, ועדיין יהיה המון טעם לעוד. ככל שממשיכים להתעמק בנושא ככה התגובות יעלו יותר ויותר. בכל מקרה, כמו שהמנהל/ת אמרה - אל תכלילי, כי לא לכולן אותה צורת מחשבה שלך. ערב טוב

noki4

New member
איש אחד עמד על שפת הים

בתל אביב , והתחיל לדבר אל אלוהים, אמר לו תראה אני שומר על מצוותיך וכו' וכו', עשה פעם אחת משהו למעני, אלוהים עונה לו מה אתה רוצה? והאיש אומר , תראה אני כבר שנים רוצה לנסוע לאמריקה אבל אני פוחד לטוס ופוחד לשוט, אילו היית בוה גשר מת"א עד ניו יורק הייתי יכול לנסוע באוטו וזה היה פותר לי את הבעיות. אלוהים עונה לו, תגיד השתגעת? אתה יודע כמה בטון, כמה פלדה, כמה שעות עבודה ופועלים צריך בשביל זה?, תבקש בקשה יותר קלה. האיש חושב חושב ואומר, תראה , אני נשוי כבר 30 שנה , אני אף פעם לא יודע למה אשתי ,עצובה או בוכה או מצוברחת, תן לי את התשובה שאוכל להבין למה זה קורה ואני אנהג איתה בצורה כזו שלא תיגרום לה צער. אלוהים חושב וחןשב ובסוף עונה לו לאיש, תגיד, הגשר שביקשת, לאן רצית אותו???.

הגעתי מהעמוד הראשי- ואני אשמח לקבל

תשובות. תמיד עניין אותי מה גורם לבחורות להתעניין בך? ביישן/ בעל בטחון עצמי. מה גורם לכן לשים את העין על בחור? זה רק המראה? ואם לא רק המראה.. אז מה כן? מה יגרום לכן להגיד "הבחור הזה מעניין אני מוכנה לתת לו צ'אנס" (ולאו דווקא שיהיה לכן איזה "קראש" עליו) אממ ואני חושב שזהו..

soooz

New member
אני נמשכת

לבעלי בטחון עצמי, אחד שיודע מה הוא רוצה, כזה שמחמיא במידה, מישהו שאני יודעת שהוא לא "זיין" כזה וכל יום יש לו מישהי אחרת, ג'נטלמן - כי זה מצרך נדיר במדינה שלנו. חוש הומור, אינטליגנציה ומידה מסויימת של אסרטיביות. אחד שיש לו תחומי עניין. תיארתי את הגבר המושלם. אני אסתפק גם אם תחסר איזו תכונה מהרשימה.

זכוכיות

New member
זה קל, הדבר היחיד שבוודאות

מושך אותי מאוד, הוא טירוף. האקסים שלי שונים אחד מהשני בקיצוניות, הדבר היחיד שבעצם מאחד את כולם הוא שכולם ממש ממש ממש ממש פסיכים...

svetaa

New member
עיניים כחולות, כל השאר לא חשוב

חחח סתם, כמובן שמראה חשוב, אבל גם שלא יהיה עדין מדיי, וגם לא גס מדיי... בטחון עצמי, אבל לא מופרז. לא שתקן אבל לא פטפטן, הכול בפרופורציה. אבל בעיקרון זה תלוי גם במקרה, בזווית שהוא פתאום הסתכל עליי, או מעשה לא קשור שהוא עשה וגרם לי להתאהב בו, או מבט עם עיניים בצבע תורקיז מהמם שגרמו לי לפיק ברכיים. טוב, בנות, תמשיכו במקומי.........

יוסי ח1

New member
למה אתן מדברות ברמזים

לא יותר פשוט לדבר באופן ישיר, ולא כברור מאליו? ולמה אתן לא מאשימות גם את עצמיכן, משום מה אנו הגברים תמיד אשמים במה שקרה
אשמח לדעת

pokithenod

New member
מהסיבה הפשוטה

שברוב המקרים, אתם באמת אלה שאשמים. סתם ;) אני מדברת על עצמי לפחות, שקשה לי להודות בטעויות, אגו שכזה :] וכן, יש המון פעמים שאנחנו מודעות לעובדה שאנחנו טועות, וממשיכות להכחיש.

svetaa

New member
בקשר לשאלה הראשונה (דיבור ברמזים)

תמיד שאלתי את עצמי למה אני מתנהגת ככה...חשבתי חשבתי ולבסוף הבנתי שלהגיד לו "תקנה לי מתנה ליומולדת" זה לא אותו דבר כמו לקבל אותה מהיוזמה שלו. ולהגיד לו "רד לי" זה לא אותו דבר כמו לקבל את זה בעזרת רמז קטן מצידי. ולהגיד לו "אני רוצה שתפסיק לראות נשיונל ג'אוגרפיק ותנשק אותי" זה בכלל לא אותו דבר כמו לראות אותו מכבה לבד את הטלויזיה (למרות שגם אני אוהבת מדע) ומחבק ומנשק אותי מיוזמתו. רמז קטן זה רק דחיפה בשבילו שיעשה את זה כאילו מיוזמתו.. מקווה שהבנת...

יוסי ח1

New member
מה?! לא לא הבנתי

סתם סתם הבנתי, אבל יש הרבה דברים שנראה לכן שזה מובן מאליו ומספיק ברמזון קטן בכדי שנבין, וזאת טעות גדולה, "מה לא ראית שאני.." וכו.. אן אתן חייבות להגיד את המישפט האחרון, או שאתן שואלות לדעתינו ובסוף עושים מה שאתן רציתן, ואם חס וחלילה אנחנו עמדנו על שלנו, (לפעמים סתם בשביל להזכיר מי הגבר בבית) אז פרצוף תישעה באב, ואם זה בשבועיים של הכיפכף אז הלכה עלייך, אני למדתי ואני משתדל להיות הכי ילד טוב בשבועיים האלה, שומרים את כל ההתכסחויות לפסק זמן חחחח. עכשיו יש לי כפכף ארוך אישתי בתחילת הריון

svetaa

New member
תעשה טובה

תפסיק עם המשפט הזה "להראות מי הגבר בבית", הוא מוציא אותי מדעתי, ואני בטוחה שאם תגיד אותו לאשתך לא תראה אותה יותר בחיים.

יוסי ח1

New member
מה קרה איבדת את חוש ההומור?

ברור שזה אחד המישפטים שאתן שונאות לשמוע, אבל אני מממש ממש לא מנסה להרות "מי הגבר בבית" כי אם באמת הייתי עושה את זה , את צודקת אני לא הייתי רואה אותה יותר מזמן, ואני בעד שיוויון, אבל מידי פעם אני רוצה לעמוד על דעתי זה הכל, הנה עוד משפט שאתן שונאות "למה מה עשית עד עכשיו?!" הוצאתי אותו פעם אחת מהפה לפני הרבה שנים, ומאז לא חושב להוציא אותו שנית, (לומדים מטעויות)

svetaa

New member
מה כל כך מעצבן במשפט השני??

וכן, בדברים כאלה,חוש ההומור נעלם. בשבילי זה כמו להגיד " את מטומטמת, בא לי להקיא עלייך" ואז להגיד "מה, אין לך חוש הומור?"

יוסי ח1

New member
לא צריך להיסחף

זה לא חוש הומור להגיד משפטים כאלה זה גועל נפש, המישפט שני אני יודע שזה עיצבן את אישתי למרות ששאלתי בשיא התמימות, וגם אישתו של חבר שלי התעצבנה שבעלה שאל אותה את אותה השאלה, משתמע מכך שלא רואים שהם עבדו כל היום בבית, כאילו ישבו עם כוס קפה ורגליים מורמת

למעלה