עוד פקווווווווווו
H Hila The Sweet Girl New member 6/9/05 #110 טוב יש עוד מלא כמו ג'סי מקרטני שנעמה שמה! בנחמין רוחאס דודי בלסר החתיך מהדוגמנים שמישהי שמה פה.. ריאן פליפהההההה חחח בראד פיט חואן חיל נאברו יש מלאאאאאאאאאאאאאא
טוב יש עוד מלא כמו ג'סי מקרטני שנעמה שמה! בנחמין רוחאס דודי בלסר החתיך מהדוגמנים שמישהי שמה פה.. ריאן פליפהההההה חחח בראד פיט חואן חיל נאברו יש מלאאאאאאאאאאאאאא
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #105 ../images/Emo79.gifג'סיייייייייייייי../images/Emo99.gif למי שלא מכיר- זה ג'סי מקרטני המדהים!!! הדיסק שלו הגיע לא מזמן לארץ! הייתה עליו כתבה שבוע בעבר בראש1, והשבוע הוא היה על השער של מעריב לנוער!!! הוא מתחיל להתפרסם בארץ סוףסוף, ואני הכי מאושרת בעולם!! אז תכירו- כי בטוח תשמעו עליו בקרוב אם עוד לא שמעתם!!! הוא זמר וגם שחקן (סאמרלנד )
../images/Emo79.gifג'סיייייייייייייי../images/Emo99.gif למי שלא מכיר- זה ג'סי מקרטני המדהים!!! הדיסק שלו הגיע לא מזמן לארץ! הייתה עליו כתבה שבוע בעבר בראש1, והשבוע הוא היה על השער של מעריב לנוער!!! הוא מתחיל להתפרסם בארץ סוףסוף, ואני הכי מאושרת בעולם!! אז תכירו- כי בטוח תשמעו עליו בקרוב אם עוד לא שמעתם!!! הוא זמר וגם שחקן (סאמרלנד )
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #111 ../images/Emo79.gifג'סי אחרון להיום!!../images/Emo13.gif והלכתי לישון... אני חולה על התמונה הזו.. (וגם על עוד כמה מהממות.. מחר ב"ה אני אשתדל להוסיף.. ) איזה מדהים הוא.. נכון?
../images/Emo79.gifג'סי אחרון להיום!!../images/Emo13.gif והלכתי לישון... אני חולה על התמונה הזו.. (וגם על עוד כמה מהממות.. מחר ב"ה אני אשתדל להוסיף.. ) איזה מדהים הוא.. נכון?
ה הדסוששש New member 6/9/05 #120 ../images/Emo27.gif שימו לב אליוו!!!! ../images/Emo37.gif מה אתם חושבות?!?!
ה הדסוששש New member 6/9/05 #126 חח סוף סוך מישהו!!! זה אלכס ההורס שלי חח הוא דייבר (קופץ למים) כל הזמן מראים אותו בתחרויות ובאולימפידה.. אני מהופנטת מהבנאדם הזה!! הוא מקנדה והוא מזה סלב שם!!
חח סוף סוך מישהו!!! זה אלכס ההורס שלי חח הוא דייבר (קופץ למים) כל הזמן מראים אותו בתחרויות ובאולימפידה.. אני מהופנטת מהבנאדם הזה!! הוא מקנדה והוא מזה סלב שם!!
M Miss Death New member 6/9/05 #127 שכחתם המון אנשים!! כמו זה לדוגמה ברח לי השם שלו אבל הוא שיחק ב12 במחיר אחד ובסמולוויל