הלאה נעבור יש גם את שון ריבס מהמרוץ לאתמול אם אני לא טועה
ה הדסוששש New member 6/9/05 #154 יואווווווווו גאדדדדדדדדדדד הוא היה מזה מהמם אני זוכרת אוות בסדראה הזאת!!!!! קראו לו ריקיייי חחחחחח
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #132 ../images/Emo79.gifיאא.. סמולוויללללל../images/Emo99.gif אני רוצה יסססס וגם 12 במחיר אחד סרט חמוד.. איזה חמוד הוא שם ומי זה השני ששמת? הוא מוכר לי... איפה הוא שיחק עוד?? כי אין לי מושג מה זה בית נוח
../images/Emo79.gifיאא.. סמולוויללללל../images/Emo99.gif אני רוצה יסססס וגם 12 במחיר אחד סרט חמוד.. איזה חמוד הוא שם ומי זה השני ששמת? הוא מוכר לי... איפה הוא שיחק עוד?? כי אין לי מושג מה זה בית נוח
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #134 ../images/Emo79.gifלא.. לא מאקס מן הוא מוכר לי... מה קורה לי? אוף, אני חייבת להיזכר... יש לך מושג איך קוראים לו?
../images/Emo79.gifלא.. לא מאקס מן הוא מוכר לי... מה קורה לי? אוף, אני חייבת להיזכר... יש לך מושג איך קוראים לו?
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #145 ../images/Emo79.gifטנקס!../images/Emo24.gif אוף אני שונאת שזה קורה לי.. זה כזה מעצבן! אני אבדוק.. אני עוד אדע מיהו! מתישהו...
../images/Emo79.gifטנקס!../images/Emo24.gif אוף אני שונאת שזה קורה לי.. זה כזה מעצבן! אני אבדוק.. אני עוד אדע מיהו! מתישהו...
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #150 ../images/Emo79.gifחיפשתי בוואלה... עדיף גוגל באמת איך כותבים את זה? ככה-->James Marseden??
N NaaMaZ 17 New member 6/9/05 #153 ../images/Emo79.gifכן מצאתי עכשיו.. כתוב שהוא היה באלי מקביל... אולי משם הוא מוכר מוזר כי אני לא זוכרת... איזה חמוד הוא... יש פה תמונה יפה שלו!
../images/Emo79.gifכן מצאתי עכשיו.. כתוב שהוא היה באלי מקביל... אולי משם הוא מוכר מוזר כי אני לא זוכרת... איזה חמוד הוא... יש פה תמונה יפה שלו!