הם שמפו פינוקי ..וצריכים צומי ואין להם כח סבל כמו שלנו ......הנשים ...זה מה זה פשוט !!! הגרוש שלי ביום שישי ..היה מצונן בטלפון ההלו שלו היה נשמע כאילו באמת הולך למות כל רגע ...........אמרתי לו .... " זה רק צינון ...לא מתים מאפצ'י....." .....והוא אמר לי ואני אמרתי לו ...ו....... *** מזכיר לי שהייתי חולה בשפעת ..אז המנהל שלי שהוא חמוד להפליא ..אמר לי אוי את נשמעת נורא ...מי מטפל בך ?..... אז מי מטפל בי ? אני !!!
הזאטוט רוצה רק חיזוקים לאהבה שלך, תני לו אותם !! תני לו אותם...ובגדול ! תחנקי אותו מאהבה, תחנרי אותו ממרק עוף תפל, אל תישברי ! לא תאמיני איזו כושר הבראה מהיר הגוף מפתח מול אמא פולניה ! רפואה שלמה
{ריגרסיה אנושית של זרעון שלא מתפתח...} שם מתומצת לך בתימצות אין סופיסטיקייטד... שהם נולדים עם גן ייחודי להם.. הבעיה שהוא גדל ..והם נשארים תינוקות... :}} הבעיה הכי גדולה היא... שהם גדלים פיזית... אמה...מוחית...הם נשארים בדיוק בנק' היירוט של היניקה אה... ייצור מתוק ולא מפותח :}}}
ההקשר ההתנהגותי שעושה את {בצחוק או שלא} למינו,הינו {בין היתר} הסיבה להתרחשתו. מציע רק לזכור,מה מתחיל בידים שלנו,לא שם מסתיים,והומור,זה דרך כלל המקדמה של בכי.
אבל השאלה האמיתית היא למה מגיעים להכללות מטופשות על תכונות כאלה ואחרות שמשייכים אותן לגברים או לנשים על סמך כלום ומאומה. אני רוצה לספר לכם, שמניסיוני כרופא, אם כבר מדברים, אז ההיפך הוא הנכון: נשים באופן כללי לוקחות מלות קשה יותר מגברים. בכל אופן ה"כללי הזה " לא משנה כי ההבדלים הם זניחים ולא חשובים, מה שחשוב זה להפטר מהנטייה המעצבנת הזאת לחלק את בני האדם למחנות ולהדגיש את השונה במקום את הדומה.
התשובה בנוגע לשאלתך לגבי הסוגיה הכי אמיתית - התעסקות מטופשת בתכונות כאלה ואחרות שמשייכים אותן לגברים או לנשים הינה נעוצה בגוף דבריך. מכוון שהינך ד"ר , מניחה מכובד ביותר , והינך מגיע לכאן עם עובדות מוצקות ומוכחות "ההיפך הוא נכון נשים באופן כללי לוקחות מחלות קשה יותר מגברים". אין לי מה להוסיף אלא להצטער על הטעות המצערת. עימך הסליחה על טיפשותי בהעלאת סוגיה ואקח כדורים בנסיון להפטר אחת ולתמיד מהנטייה המעצבנת הזאת לחלק את בני האדם למחנות ולהדגיש את השונה במקום הדומה. ***מצאתי עוד הבדל בין המינים - העדר חוש הומור (שיט , זה לא נכון , אקח את הכדורים המתאימים