גברים - בנים במחלה

n o g a1

New member
גברים - בנים במחלה

- "אני עומד למות". - "עוד רגע ואני מת". -"תעזרי לי , אני עומד למות". זהו תקציר מילותיו של בני בן ה-7 החולה בפעם המי יודע כמה בחורף המחורבן הזה בווירוס השפעת. אילו חייתי עכשיו עם אביו , הייתי מאשימה אותו בדרמטיות הגברית האופיינית בזמן מחלה. גם הוא , "עמד למות" כשהיה לו קצת חום , רק מהפחד שכב כמו מומיה במיטה ולא היה מסוגל להרים ספל תה. כשאביו חולה , בני לא פוגש אותו - אם כך זו אינה התנהגות נלמדת. אז , תסבירו לי , מאיפה לעזאזל יש לגברים- בנים את התכונה המעפנה הזו?

לא שאני...

מבינה גדולה בזואולוגיה,אבל... אם לא תכונה נרכשת...נשאר רק מוּלדת. ואף מילה על הגנים הזיכריים

מצוטטת

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

תכונות=====>>>>>>נילמדות!!!!!!!!! אוייייסה, תנוחי לב'נתיים הערף קוDם תיקלחת..........
~בלופ~

על תעצבני לי על הסובוח של הערב../images/Emo46.gif

תכונות =========>>>> נירכשות
אין מצב לי לנוח... צכה לפרנסת הערב... צ'מרי לי פה על האינטרסות

n o g a1

New member
התכונות

יש נרכשות - אדם רוכש אותן מסביבתו . יש נורשות - אדם יורש אותן מהוריו , מטען גנטי , דנ"א . יש נורשות המושפעות מהסביבה - תכונות תורשתיות שהביטוי שלהן מושפע מהסביבה (כגון i.q ) אז אל תריבו ! :)))

קטי30

New member
חחחחחח אל תכעסי לא יכולה שלא לצחוק

זה כנראה תכונה מולדת לא קשור לגנטיקה ולא למגפיים זה עוד תכונה גברית לא יכולה להאשים אותו על זה השתדלי להוסיף חוץ מדבש הרבה צומי לתה
והחלמה מהירה

קטי30

New member
יש על זה טזה שלמה זה הולך ככה:

נגיד שכל העניין של הלידה היה באופן כזה שבשביל להביא ילדים היה צריך ללדת לפי טור פעם האישה פעם הגבר הילודה הייתה מצתמצת לחלוטין בכל משפחה היה גג ילד עד 3 ולא יותר במקרה הטוב וזה כי: ב ר ו ר שהאישה היא הראשונה בטור אח"כ הגבר יולד (אם הוא לא מת
) יש מצב שאחרי זה האישה תביא עוד ילד ואחרי זה אין מצבבבבבבבבבבבבבבב שהוא עושה את זה פעם נוספת
חושבת, שאלו הם היו תפללים מידי יום ביומו אחת הברכות הכי מתבקשת לומר אותה בכוונה גמורה זה "ברוך שלא עשני אישה"

n o g a1

New member
../images/Emo140.gifתודה מתוקה

יש תה , יש צומי והרבה נאורופן.

יערית

New member
מה רע שהם מגלים חולשה?

נכון אז הם מחפשים ת'פינוק בזמן שהם חולים נכון זה משותף לרובם, אבל זו לא תכונה מעפנה,זה רק גילוי חולשה. הרבה בריאות

n o g a1

New member
בובה

אין לי בעיה עם החולשה שלו . הקטע מצחיק אותי , זה הכל . מטריד אותי כעת שבגיל 20 בטיפול הפסיכולוגי המשמעותי הראשון שלו הוא יספר :"כשאמרתי לאמא שלי שאני עומד למות , היא צחקה". הלכו לו עוד 3000 על הטיפול

יערית

New member
אבל למה למה למה

את מאחלת לו בגיל 20 טיפול פסיכולוגי משמעותי ראשון? חחחח הוא עוד בצבא, עיזבי אותו בשק,תני לו לאהוב,לבלות,ללמוד,לנסוע לגואה ולהיזרק על חופי תאילנד:))) בואי חכי עם זה למשבר גיל ה-40

למעלה