גבעת ברנר

ו ר ד ב

New member
כאן נחמקו תגובות../images/Emo18.gif

בעקבות בקשה אישית של אותה גולשת, אבקש להימנע מתגובות מיותרות. תודה!

מושיקוווווווווווווווווווווו

ראיתי וידאו שלך רוקד - אתה אלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף שחרר תמונה יא קמצן/ביישן כמו שנאמר: "זו לא בושה להתרגש ממנגינה כזו פשוטה.........נו אז מה?!"

../images/Emo9.gifאני לא אלוף ושיחררתי תמונה

אני גם אשמח לראות את הוידיאו שלי רוקד זה יהיה נחמד אם תשלחו לי אותו כבר...

odery

New member
כולך...

אגב בתור אחד שחש בברכיו אתה ממש מטריד את מנוחתן... בבקשה אגב על התודה שקינאתי בשקט...

odery

New member
אגב הגודל של הכיפה נראית לי בסדר

לא צריך להגדיל... יושבת מצוין

פזית 1

New member
תגובתי להופעה....

ההופעה בברנר הייתה אכן "כבדה" אך ברצוני להעלות מס' נקודות לפני סיכום ההופעה : א. הדרך לגבעת ברנר היתה רצופה צחוקים וטעויות.... ואתי שמאלה זו היד עם השעון
ב. לאחר שכבר הגענו למקום הרצוי נודע לנו ששערי הקיבוץ (שניים במספר) סגורים ונעולים ואין כניסה לקיבוץ. מיותר לציין שלא היה לנו מושג לאן פנינו מועדות ואיך נוכל להיכנס לקיבוץ. לאחר נסיעה ממושכת אחד השערים נפתח (ותודה לתושבי הקיבוץ שפתחו לנו אותו). ורק ב"פוקס" נכנסנו לקיבוץ. ג. כשכבר נכנסנו לקיבוץ לא היה שילוט לאן עלינו לנסוע בכדי להגיע להופעה. פנייה זו מיועדת לאנשים שמתעסקים בדבר - כאשר ישנה הופעה בקיבוץ או במושב יש להניח שילוט הכוונה לאן עלינו לפנות. מיותר לציין כי לא היה את מי לשאול וכמונו היו עוד 4 רכבים לפחות שטעו והתבלבלו כמונו. ד. בנוסף לכל התלאות שעברנו בדרך כאשר כבר נכנסנו לקיבוץ ומצאנו את אולם המופעים (תודה לשתי הנשים החביבות שעזרו לנו) תרנו לאחר חניה שכמובן לא הייתה בנמצא, לבסוף "זרקנו" את הרכב באיזה מקום ורצנו למופע. למזלנו עמיר התעכב חצי שעה, והחל את המופע ב21:30, זו השעה שאנו היגענו לאחר כל הטרטורים .... (נציין רק שיצאנו שעתיים קודם וזמן נסיעה משוערך ללא כל התלאות הינו 50 דקות). אז נכון שתמיד טוב לראות את עמיר ונכון שאנו נגיע לכל הופעה באשר היא אבל יש להביא בחשבון את העניין שאנשים אשר לא מכירים את המקום מגיעים מרחוק משקיעים את כספם וזמנם להגיע ויש לשים שילוט הכוונה. וכמו שנאמר ההופעה הייתה כבדה (ודי עם הסטקים
) אבל עמיר זה עמיר.... ואכן הייתה התעלות הנפש ורגיעת הגוף. נ.ב. אבי - החלמה מהירה, ולמרות החולי עדיין אתה שר מדהים!!! שבוע טוב לכולם ושנה אזרחית טובה יותר מהשנה שעברה

אני היחיד שצילם???../images/Emo2.gif

אהה שכחתי להודות לחבורת הנודניקים/ות שלא הפסיקו לצעוק לאיתן מזל טוב. אז תודה מראש על שלא תגיעו להופעות האחרות...

עידן MC1

New member
שאלה

ל-מה כולם בדיוק מתכוונים כאשר הם אומרים שההופעה הייתה "כבדה" ?

עידן MC1

New member
אוקיי, הרבה יותר מובן..

למרות שלא הייתי בב"ש או בי"ם, אך אני יכול לתאר למה בדיוק אתה מתכוון. תודה על ההסבר.

אנונמני

New member
כתבה בהארץ על ההופעה בגבעת ברנר

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/SearchArticle.jhtml

הצחקת אותי מאוד

שלום גבר... רציתי לומר לך שאתה בחור אמיץ! אישתי ואני ישבנו בקהל במהלך ההופעה ושמחתי לראות אדם שנהנה מעומק נשמתו ממוסיקה טובה, מתעלם מכולם ופשוט פוצח בריקוד עליז. ישר כוח! שרון

למעלה