גבעת ברנר

גבעת ברנר

ההופעה בגבעת ברנר באה מבחינתי לאחר שבוע של מחלה (גרציה לצערי צדקת והמצב רק החמיר מבחינה גופנית כמובן). היתה הופעה נפלאה אבל יחסית להופעות הקודמות שהייתי בהן (ב"ש, י-ם) היה קצת כבד בעיקר מצד הקהל אך גם מבחינת הנגנים. אבל עמיר זה עמיר ובשירים הנכונים הוא יודע לרגש עד דמעות ובאחרים הוא מקפיץ עד לניענועים
... אחותי שזו לה ההופעה הראשונה נורא התלהבה וזה רק מוכיח עד כמה עמיר אמן ענק. מישמיש אני לא אשכח לך שכולך דיבורים ושלא קמת לרקוד ב"מורה לחיים" למרות שהבטחת לפני ההופעה שכן תקום... תודות: בראש ובראשונה לסבתא שנתנה לי את מקל ההליכה שלה ב"נשמתי" (שיהיה עם מי לרקוד). לאתי המלכה ששמרה בחשאיות ובקנאות על הגעתי. לגרציה המלכה על שהנעימה את זמני בקור בחוץ כשחיכינו לכרטיסים... לגב' ורד מנהלת הפורום המתוקה על שהיא היא. למירב על ההסרטה. למוטיס למרות שקיבל סטירונת של חברות לא עשה עניין והציג את עצמו(מוטי התבלבלתי והייתי בטוח שאתה מישהו אחר אבל יצאת תותח). לאודליה שקינאה בשקט...(לב"ש ב-23/1 את באה?) ו-ל-ס-י-ו-ם לבורא עולם על שחנן אותנו בשני הענקים האלה עמיר ואבי בניון! נ.ב. מצורפות תמונות תהנו... שבוע טוב חורף חם ובריא לכולם/ן

../images/Emo140.gif מושיקו....

אני אהיה ב-23/01 עם הבנות שלי ואני אשמח מאוד לראות שידור חוזר של הריקוד שלך.....שמעתי שאתה ממש מוכשר

גם אני אשמח מאוד להיות שם

השאלות הן: א. האם יהיה לי איך להגיע ולחזור לי-ם? ב. האם יהיה לי כסף כדי לממן את ההופעה הזאת? שבוע טוב

מושיקו....

אני בטוחה שתסתדר, אני מממנת את ההופעה הזו וגם קצת קשה (אז מה, מתארגנים הרבה לפני ושומרים בצד....
) ואני בטוחה שהאפשרויות שלך לחזור לירושלים הן הרבה יותר גדולות מאשר לנו לחזור לאילת (האוטובוס לאילת אחרי ההופעה יוצא רק ב-02:30 מתחנה מרכזית ב"ש.....ואני עם 2 קטנטנות......), אני סומכת עליך וחוץ מזה לא כתבת פה שאתה מתכוון להגיע????? בקיצור - אני סומכת עליך אז ניפגש שם ו.................תתאמן

פזית 1

New member
מושיקו מה בנוגע לתודות עבור

אילו שהעניקו לך גם את הצעיפים?

ו ר ד ב

New member
תודות(?) סוג של...../images/Emo23.gif

לעמיר, אבי וההרכב המדהים שאיתם על הבמה - שמזכים אותנו בכל פעם שהשיגרה מתחילה להעיק בשעה וחצי של אור רצופה במלא רגעים של אושר קטן, אשרייכם!
לאבישי המהנדס
- על זר הורדים המדהים שנשלח לי עד פתח הבית
לאלמוג - על שאתה כזה בנאדם מדהים ומפרגן!
למושיקו - על שעשה לי הפתעה והזמין כרטיס כבר ברגע שאמרתי "לא תיהיה?
" לגרציה - כמו שאני אומרת לך תמיד, מזל שיש לי אותך!
למוטי - נפזר לך שושנים...
לעמיר וטל - התגעגעתי אלייכם קשות, מזל טוב על החתונה!
למישמיש - "אל תצעק עליי!" למקרה שאתה לא יודע - הכי כייף בעולם לשבת ליידך... למירב - שעשתה לי מיני חגיגה אחרי ההופעה וניסתה להוציא מהבאסה, ואכן הצליחה
אתי - מילים רק יגרעו יפתי...
ליעד - אתה נשמה טובה, ואנחנו עוד ניפגש...
איתן - אתה חייב לי יום הולדת
ולכל מי ששכחתי (כן זה קורה לי הרבה
) תודה מעומק הלב על מי שאתם! תודה לכולם, אוהבת אתכם

גרציה פ

New member
לעמיר וטולי../images/Emo49.gif לרגל נשואייכם....

מאחלת לכם חיים מאושרים בנועם ושלווה, מלאי צאצאים יפים כמוכם, מבפנים ומבחוץ, ושתיזכו לפירות יפים בחייכם. שמחתי מאוד מאוד לפגוש אתכם
ועכשיו לרשמיי וההופעה: למרות הריחוק ולמרות הקור המקפיא, כל שניה היתה שווה, עמיר כהרגלו לא מאכזב אף פעם ופצח בשירה בכל מאודו, ואבי היה מדהים ויותר פתוח, וכמו שמושיקו אמר, הנגנים,,,, הנגנים {חוץ מהמאסטרו שנשמע נהדר}, הפעם קצת היו "כבדים", חבר'ה... לא לאכול סטקיים לפני....
ואיתן?? לא לאבד ריכוז זה... זה... מורגש. וברור שלפגוש את כל החברה זאת חוויה ממריצה כל פעם מחדש, אוהבת אותכם. נהנתי לפגוש זוג חברים ותיקים שהספיקו בנתיים להינשא {שמחתי מאוד}.

למעלה