גבס - מה לשים ?

noameitan

New member
גבס - מה לשים ?

שלום ! בנינו את הגבס הזה לאחרונה . (מי שזוכר, דשנו בעיצוב בפורום). רציתי לשמוע עיצות על איזה פריטים כדאי להציב בנישות. החלק העליון עומקו 20 והוא משמש ליופי. החלק התחתון, גודלו 35*35 ועומקו 30, והרעיון הוא להשתמש בו לאכסון. אשמח לשמוע רעיון לפריטים. תודה.

זוכרת, שסיגל התיחס לתכנית הקיר,

לפני שבניתם... לא יודעת איזה רעיונות יכולים לתת, כאשר הקיר עשוי? בשיטת האדריכלים, הדפקטים, שכמונו, קודם מתכננים את המטרה, ועל המטרה מתכננים את חלוקת הפתחים... אני יודעת, שזה לא מקובל עלך, אבל כל אחד, בתפיסתו יהיה, בשלום. מה זה השימוש - "יופי"?

צוקל

New member
אני הייתי מוסיף

עץ מהגוני בתחתית של כל נישה זה הטעם שלי

benarc

New member
אם לא עץ, אפשר ומומלץ להוסיף...

זכוכית בעובי של 3-5 מ"מ, בשביל: א- שיהיה קל לנקות. ב- כדי שהגבס לא "יפצע" ויתלכלך מהגופים שמניחים עליו. ג- בעיני זה יפה, ובעינך? בני

כל זה יפה, אם יודעים בשביל מה

עשנו את הנישות... הבעייה, שיש גושים גדולים כבס, בלי מחשבה מהתחילה לשימוש אמיתי... מה שמצחיק/עצוב, שלפני כעשר שנים, שהתחלתי לעבוד כחומר בניה פנימי בגבס, לפונקציות שונות עשיתי נישות, אפילו קיר לא "ישר" - כאילו בין שתי חללים בגובה יש משחק...מכל זה, מה נתפס? לעשות נישות סתם ליופי! לכן, אפילו את המילה של עיצוב פנים לא סובלת, כי אין "עיצוב" בלי חשיבה פונקציונאלית בבניה! זה לא דקורציה!!!

רועי גב

New member
עצרתי רק כדי להגיד וואו

אכן נישה יפה רק חשוב יותר לפני שרצים לקנות איבזור לחשוב על פינת האוכל האים מחליפים {שמתי לב שכרגע זה כתר} ומה יהייה הגוון של פינת האוכל בעיקר אים אתם מקבלים את הרעיון של עץ הבוק או הזכוכית

אלי ו.

New member
אם זה ליד פינת האוכל

זה היה יכול להיות מקום טוב לאחסן כלים.

ed99

New member
מה לשים בנישות:

אז ככה בנישה הימנית המוארכת זה ממש צועק לפסל מוארך מברונזה עץ גבס תלוי בטעם ובתקציב כמובן. בנישה הארוכה העליונה - לא יודעת באיזה גובה הוא - הייתי שמה כלי זכוכית צבעוניים למשל סידרה של ואזות מזכוכית כחולה / ירוקה/ כל צבע אחר לפי הטעם וזאת בגלל שיש תאורה שתחמיא לכלים. במדף האמצעי הייתי שמה גם כן יצירות אומנותיות. או לחלופין אלבומים מכובדים למשל אלבומי אומנות. או את סרוויס הארוח שלכם (זה פינת אוכל לא?) בנישות הקטנות למטה הייתי שמה אביזרים ששיכים לפינת האוכל למשל מפות, מפיות או כל מיני קישוטים ששמים על שולחן האוכל ושאפשר לאחסן בתוך סלסלות קש בתוך הגומחאות.

כל הכבוד....

שלום רב , ממש מדהים !!! אפשר להוסיף את הלינק לדיונים הקודמים בדבר ? מה , עשיתם את זה לבד ? עושה חשק לעשות גם ! ממש ממש יפה. הייתי שם שפ איזה פסל מעץ חום כהה מתאילנד או משהו כזה. אוויר.

למעלה