גבס ירוק

machshu

New member
גבס ירוק ../images/Emo105.gif

היי לכולם ! אנחנו הורסים ובונים מחדש שירותים + אמבטיה. אשמח אם תוכלו לסייע לנו להחליט מאיזה חומר להקים את הקירות- גבס ירוק, או בלוקים. מה היתרונות והחסרונות של כ"א ? הקבלן אומר שגבס ירוק הוא מצוין, יותר זול ושאפשר לשים 2 שכבות ואז גם בידוד הרעש הוא אופטימלי. אבל- אנחנו חוששים מכיוון שצריך להתקין ברזים על הקירות, עוברת בתוכם צנרת, ובאופן כללי הגבס נראה לנו פחות טוב... חשבו אולי את הקירות ללא הצנרת לבנות מגבס ירוק ואת אלה הבעיתיים יותר- מבלוקים. מה דעתכם ?? תודה, machshu

g a z o n

New member
היום עושים הכל

גבס בצבע ירוק מיוצר במיוחד לחדרים רטובים כמו חדרי אמבטיה. גם אביזרים ניתן לתלות על קירות אלו באמצעים מיוחדים . אם אתם לא לחוצים בזמן ( בניית קירות מלבנים לוקחת זמן רב יותר ומלכלכת יותר ) הייתי הולך על קירות מלבנים . הם יותר חזקים וניתן לתלות עליהם דברים ללא חשש . בגבס יש בעייה של תליית מתקנים אחרי הבנייה . בסה"כ קיר מלבנים אמור גם להיות יותר זול במעט אבל הקבלנים מעדיפים זאת מטעמי נוחיות . ואם החלטתם בכל זאת על גבס תבדקו היטב בזמן ההתקנה שהגבס מותקן לפחות סנטימטר אחד מעל הריצוף . חשוב !!! כדי שלא יספוג מים מהרצפה ויתקלקל .

גבס ירוק

אני בניתי מגבס ירוק. אין איתו שום בעיה. יותר קל להעביר אינסטלציה וחשמל. החיסרון היחידי שמצאתי זה שיותר קשה לחבר אליו אסלה תלויה (אבל גם לזה יש פיתרון). אין בעיה עם ברזים מראות אביזרים וכו'

amic

New member
אולי תספר לנו איפה ראית קירות

מלבנים? או שאינך יודע מה זה לבנים

amic

New member
לא סתם כתבתי זאת -כאשר אין תשובה

או לא יודעים אין ובה לענות. סיג לחוכמה -שתיקה

g a z o n

New member
כדאי שתיישם את מה שאתה מטיף לו

סייג לחוכמה שתיקה . ואם השימוש במילה לבנים ולא במילה בלוקים נראה לך כחוסר ידע כדאי שתעשה שני דברים לחזור וללמוד עברית לבדוק את הידע שלך בנושא בניה רוב העבודות הנעשות בגבס נעשות מטעמי נוחות וזה בעיקר בשיפוצים צר לי אם מספר לקוחות שלך למדו דבר חדש ומבקשים את הטוב יותר - בלוקים שבת שלום

גל ירון

New member
שני סוגי גבס ירוק

קודם כל אין שום מניע לבנות מקלחת מגבס ירוק עם הטיפול הנכון (בבנייה) אין שום הבדל בנם לבין בלוקים מבחינת עמידות, אבל עם אתם חששים יש שני סוגי גבס ירוק הראשון והמוכר יותר (והזול יותר) הוא גבס לבן רגיל בעל ציפוי קרטון ירוק שמקנה לו עמידות מפני התזה (הקרטון הוא העמיד ולא הגבס). והשני הוא גבס ירוק שגם הפנים שלו הוא גבס ירוק (הצבע ירקרק ולא לבן), והוא בעצם עמיד למים מכל הכיוונים גם מלמטה ומזהים אותה ע"י זה שהוא מצופה קרטון ירוק משני צדדיו. בהצלחה

אני אישית מעדיפה בלוקים/לבנים ולא

רק לחדרים רטובים. כך גם הקבלנים שאני עובדת איתם וסומכת עליהם מאוד.

גבס ירוק או קיר בלוקים?

גבס ירוק הוא קי' מצוין לבניתת מקלחת יש בו יתרון אחד בולש שכאשר תרצו לפרק את הקיר לא תצטרכו לשבור קיר בלוקים והמקום יהיה נקי מתיקוני טיח ברזים וחשמל ניתן להעביר בתוך גבס בלי שום חשש. קבלנם בדר"כ ימליצו לך על גבס כי זה יותר מהר לבנות גבס מאשר בלוקים בנוסף לבניה בגבס יותר קל להעביר את החשמל והמים ולכן ימליצו לך על גבס אל תתרגש הגבס הוכיח את עצמו בכל העולם והכי חשוב יש עליו תקן. בהצלחה.

machshu

New member
תודה לכולם על העצות ../images/Emo13.gif

בסוף החלטנו על בלוקים... משהו בגבס עדיין מפריע, והקבלן שבסוף יבצע את העבודה מעדיף לעבוד ככה. machshu

למעלה