גביע אופ"א-הערב.

ירדן717

New member
לא

הוא פרש בקיץ..
ו.... תשרשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

just adiki

New member
אם הוא פרש אז מן הסתם שהוא גם לא ישחק

הוא יהיה במגרש כעוזר מאמן.

just adiki

New member
גביע אופ"א-הערב.

המשחק הראשון של הפועל ת"א לאחר הקדנציה של גיא לוזון מתחילה היום. שום ערוץ לא ישדר את המשחק והנה לינק לאתר אדום
ששם יש קישורים ותוכלו לצפות במשחק באינטרנט. http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?t=168382 את המשחק של הפועל יעבירו מאמן הכושר, רון ציבלין והסקאוט, יוסי אבוקסיס. בונדר, אנטבי ודואני בהרכב. אנסומבו וחן יעדרו בגלל פציעה וגם גל שיש הצעיר לא ישב על ספסל האדומים לאחר הרחקתו במשחק הקודם. ההתלבטות היא האם לפתוח עם סרור או עם אבוטבול ובכל מקרה מי שישריין את עמדת הקישור האחורי יהיה באדיר ואבדג'י. גם עכשיו פאביו ג'וניור ממשיך לקבל קרדיט ויפתח לצידו של ליאור אסולין שמאחוריהם מתפקד כקשר התקפי ברוך דגו. לוזון התקשר אתמול לספרד וביקש לאחל להנהלה ולשחקנים בהצלחה במשחק המכריע.

the red dragon

New member
למה יש לי הרגשה טובה בקשר להיום?

המשחק הזה מתקיים בדיוק באותו זמן ששיחקנו בפאריס גם אחרי תקופה לא משהו בליגה והפסד באופא נגד אולימפיאקוס ותיקו מול מלאדה

ירדן717

New member
נגד פאנאתיניקוס היה ההפסד

ולא - לא נצליח להוציא משם משו חבל על המאמץ

איזה אדיוט יצאת ירדן

אורן..סחטיין על הניחוש היית מקבל יחס של 8.5 בווינר... תעזור לי למלא אולי גם אני יצליח להשיג כסף למשחקים של הפועל בחוץ

Bull Shit

New member
יש שינויים אבל במקומות של השחקנים??

שוב גו'ניור עולה? נו ב'מת.. 3-1 חטאפה..

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהקרנת המשחק בוולפון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המשחק יוקרן לאוהדי הפועל ת"א במתחם האימונים בוולפסון דרך לווין על מסך ענק. עוד פרטים כאן

just adiki

New member
ו......... קבלו ביטול../images/Emo31.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476860,00.html בסופו של דבר ההנהלה לא הצליחה לסדר את העניין, כנראה שנצטרך להסתפק בשידור באינטרנט. ויודעים מה הלוואי וננצח רק בשביל לתקוע לכל ערוצי הספורט האלה!! פשוט בושה.

just adiki

New member
../images/Emo190.gifגוללללללללללל../images/Emo190.gif

1:0 לנו באדיר כבש בדקה ה-4!! יאללה הפועל!!

I T A 1 2 3

New member
2-0 הלא יאומן קורה!!!!

כל הכבוד לכם! עכשיו כל הערוצים אוכלים את הלב.

למעלה