גבינות גבינות!!

Esther4

New member
גבינות גבינות!!

הגיעו גבינות סימפוניה, סקי, ופטה בסופרמרקט נאו- פריילס בווילסון ובאטרסט רוצו מהר לפני שיגמר.

drz400e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן...כן...אני חושש ששכחנו להזכיר שצריך משכנתא בשביל לקנות גבינות מהארץ פה

ודיווח טרי מסוביס קלארק ובאטרסט

נצפו (ונקנו..) תשע אחוז וחמש אחוז של טרה בהנחה של שני דולר,כמו כן היו שם, סקי תשע וחמש אחוז, סימפוניה עם שמיר ושום וסמפוניה עם זיתים. לבנה של כנען (נדמה לי) וגם ריקוטה , ומילקי ווניל. והיו גם "מלבי" . במחלקת החומוס לעומת זאת. לא היה חומוס. צפו לחידוש המלאי בקרוב, ובמחלקת הצמחונים: שניצל מן הצומח, בלחמניה (למקרוגל) וגם נקניקיות מן הצומח בלחמניה. קובה, אגרולס, ובורקסים מתוצרת בצק הבית. לצד מוצרי טבעול שונים אחרים. על טיבוליות של קנור כבר סיפרתי לכם בעבר, היום ראיתי גם טיבוליות בטעם הודי, ומוצר חדש. ספגטי של קנור בעברית ובטעמים שונים. אני ניסיתי את הפיטוציני. לא רע. בתאבון. בתאבון.

tapuztal

New member
שאלה קשורה בעקיפין

בלי לפגוע, ההודעה הזאת נראית כמו פארודיה על יורדים - ישראלים שעוברים מסלול של יסורים כדי לברוח מהארץ, רק כדי לשחזר את הארץ בחו"ל. גבינת סקי, סלט, חביתה...קלטות של זהו-זה ושלמה ארצי...חומוסיות...מתחברים רק עם חבר'ה ישראלים..קוראים ידיעות ומעריב.. אז מדוע בכלל עברתם לשם ? ממה שקראתי כאן, מצב התעסוקה שם גרוע כמו כאן. אז למה בכל זאת ? ט.

למעלה