גבול

גבול

אֶפְשָׁר לְדַבֵּר עַל עֶשֶׂר, עַל מֵאָה וְעַל אֶלֶף. אֶפְשָׁר לְדַבֵּר עַל מִלְיוֹן וְמִלְיָארְד. וְעוֹד, וְעוֹד, וְעוֹד. אֲבָל אֵין דָּבָר כָּזֶה – אֵין סוֹף. אֶפְשָׁר רַק לִשְׁאֹף לְאֵין סוֹף, וּלְהַגִּיעַ אֵלָיו קָרוֹב, אֲבָל אֵין מִסְפָּר כָּזֶה. עַל כֵּן אִם אַתְּ תֹּאמְרִי לִי שֶׁאַתְּ אֹהֶבֶת אוֹתִי עֶשֶׂר, זֶה הַרְבֵּה. וְאִם תֹּאמְרִי לִי שֶׁאַתְּ אֹהֶבֶת אוֹתִי מֵאָה, זֶה עוֹד יוֹתַר. וְאִם תֹּאמְרִי לִי שֶׁאַתְּ אֹהֶבֶת אוֹתִי אֶלֶף אוֹ מִילְיוֹן אוֹ מִלְיָארְד זֶה הָמוֹן. אֲבָל אֵין דָּבָר כָּזֶה - אֵין סוֹף, אֶפְשָׁר רַק לִשְׁאֹף לְאֵין סוֹף וּלְהַגִּיעַ אֵלָיו קָרוֹב, אַךְ אֵין דָּבָר כָּזֶה - אֵין סוֹף. וְעַל כֵּן אֲנִי אוֹמֵר לָךְ כְּבָר מֵהַתְחָלָה שֶׁאֲנִי אֹהֵב אוֹתָךְ קָרוֹב קָרוֹב לְאֵין סוֹף, מִשׁוּם שֶׁאִם הָיָה אֵין סוֹף, זֶה הָיָה הַמִּסְפָּר שֶׁהָיָה מְסַמֵּן אֶת אַהֲבָתִי אֵלַיִךְ, אֲבָל אָז הַמַּתֶּמַטִיקָה הָיְתָה מְאַבֶּדֶת אֵת מֻשָּׂג הַגְּבוּל.

כשאני מדבר עם עצמי

כשאני מדבר עם עצמי אולי זה משום שאומר אני דברים שלא הייתי מעיז להגידם לזולת שכן מצויה בהם אווילות ואולי מצויים בתוכם שיקוצים ואולי משום שהם דברים שהם ביני לביני בלבד. ויתכן הדבר שאני אומר לעצמי דברים כשאין עמי איש, ואני מבקש שלא להיות בודד ונעזב.

ריקי די

New member
הזמן

הזמן עושה אותי רכה אליך, אתה קורא אל הישימון ואני עורגת ורצה, ידיי פרושות אל לבך קצות אצבעות נימים של דמעות. הזמן עושה אותך אוהב חרישי אל לבי זורם אל חיוכיי, זקוף ממרחקים נשזר המבט בדמותי אוספת פני. 31.8.03

עוטפת אותי

עוטפת אותי במילים כבשמיכת פוך ואני אשר נרצע בחרצובות הזמן מבקש להתכדר בך כעולל בחייק, להיות עלה אשר נקטף בידייך ונתון כצללית על ליבך.

למעלה