גבולות

BabaGee

New member
אההההה ?????../images/Emo67.gif

היהדות במלוא עוצמתה ???? אולי התכוונת "היהדות במלוא חולשתה" אתה יודע שהשחיטה הכשרה היא אכזרית בטירוף ובכמה מדינות בעולם היא אסורה בגלל הסבל הרב שנגרם לבעל החיים ! אבל כשאתה צודק אז אתה צודק, כך אלוהים ברא את הנחשים ,את העכברים , ואת הדינוזאורים שחיו לפני מיליוני שנים כשהוא ברא את העולם רק לפני 5000 שנה.

ryv5

New member
חברה נאורה נמדדת לא ביחסה לבני אדם

אלא לבעלי חיים. (מהטמה גהדני). זה משפט שלדעתי מאוד במקום לאור הדברים שקראתי כאן לאחרונה. כמו דרימינג נחרדתי לקרוא את התכתובות בהן מתואר הרג של חולדות בצורה אכזרית שנחשבת למהנה על ידי אנשים מסוימים. אמנם נחשים הם טורפים אוכלי בשר אך אין שום סיבה להגיע למצב בו הרג חולדות הופך גם כן להנאה בזכות עצמו. אני מאמין שקשה להגיע למצב אופטימלי של גידול נחש בשבי מבחינת המזון ואלי זה אפילו מזעזע לפעמים לדעת איך נחש אוכל את מזונו אך זו הדרך הטבעית וצריך לכבד זאת. אין לי מושג איך מקפיאים עכברים , אם הם מתים בהקפאה או שמא הורגים אותם לפני כן ואז מקפיאים? אם כן אולי גם זה ענין למחשבה. בכל אופן הדרכים בה מתוארת שיטות ההריגה וההנאה מהן החליאו אותי ואני מבין לליבה של דרימינג לגמרי. אני גם מבין את הענין הרבה בנחשים ושיש אנשים אחרים בעולם שלא נגעלים ואין להם בעיה להאכיל נחש בעכברים חיים או מתים אבל יש דרך נכונה ולא נכונה לעשות כל דבר.

כאלה תגובות אני נהנה ליקרוא...

ידעתי שיש פה מספר אנשים עם ראש על הכתפיים כמוך כמו יונתן,באבאגיי,רו333,ועוד...

אתם אנשים מגעילים....

אני אישית דיי מחבבת נחשים אבל מה זה כל התיאורים האלה של הריגת הנחשים שתיארתם כאן....כמו למשל: "אחרי שדפקתי בחוץ את החולדה ברצפה אז היא פרפרה כזה..היית גוססת קיצר אז נתתי לה אותה.." Rea Livny "זה לקחת מהזנב ולהפוך את היד מהר לכיוון פינה של שולחן / דלת / מדרכה ככה שזה יפגע באיזור המפרקת / צוואר ככה יש סיכויים גבוהים למוות ודאי ומהיר ללא סבל, חוזרים על זה בעוד 2-3 מכות רצופות ומסיימים אתזה בפחות מ5-6 שניות" T0M3R " כמו שאת נהנת לראות צב אוכל דשא אנחנו נהנים להתפעל מנחש שבולע טרף שהיה חי בעבר ולפעמים גם בעבר הלא רחוק..."יונתן ורונסקי אני ממש הזעזעתי... שקראתי את זה ורציתי פשוט לומר שאני חושבת שאתם אני מזעזעים.... ושאני הלכתי לקנות לי זוג עכברות כחיית מחמד המוכרת שכנראה סתומה כמוכם וחושבת שעכברים זה רק אוכל לנחשים היתה מופתעת מאוד שאמרתי לה שהן הולכות להיות לי חיית מחמד וחשבה שנפל לי בורג מהראש ובטח אתם גם חושבים ככה... אז אני חושבת שלכם נפל בורג לכם בורג מהמוח הקטן שלכם ואתם חושבים אתם גורמים לעכברים מעט סבל אבל זה ממש לא ככה....

חן,תרדי למטה...

ותיקראי,תיראי שדובר לא מעט על הנושא הזה ותביני שלא כדאי לך להיכנס לזה.

dreaming h

New member
היי חן

גם להתלונן על תחושותיך יש דרך. השפה שבה את משתמשת לא מקובלת בפורום, ולא מקובלת על מנהליו. כפי שקראת, גם אני לא בעד תיאורי ההרג המזעזעים, אבל כן מקבלת את הצורך בהאכלה בטרף, חי או מת. אם את חובבת נחשים בפרט וזוחלים בכלל, נשמח אם תמשיכי לכתוב בפורום, אך אנא, כבודו של כל אדם במקומו. השתמשי בשפה נאותה.

GUYLI9

New member
היא משתמשת בשפה לא מקובלת

אבל אנשים בפורום גם ככה והיא ציטטה את מה שהם אומרים! זה מקובל לדבר עם אנשים על איך להכניס מסמר לראש של העכבר?

BabaGee

New member
נסחפת קצת

לא זכור לי על סיפור של מסמר לראש אז למה להגזים מתגובה לתגובה ? ככה נבנות שמועות שהמרחק בינהם לבין האמת הוא שמיים וארץ.

למעלה