גבולות

BabaGee

New member
השעה מאוחרת אז אולי אני לא רואה טוב

אדון רע ליבני מרגיש שיש לו את הזכות להגיד על דיון שהוא מיותר ????? זה אותו רע שכל שרשור שני שלו הוא אותם תמונות של אותן חיות שיש לו ולא ממש מעניין לראות אותם בפעם ה452 ????? אותו רע ליבני שחצי משאר השרשורים שלו זה שרשורי "כמה עולה הנחש XXX" אותו רע ליבני ששאר השרשורים שלו הם "איזה גודל טרריום מתאים לפיתון מאקלותי" ??? לא זכור לי שראיתי הודעה אינפורמטיבית אחת שלך אז תעשה לנו ולעצמך טובה , אל תביע דעה על שרשורים שעוסקים בדברים שמציקים לגולש/ת אחר/ת בפורום !

כמו שאת נהנת לראות צב אוכל דשא

אנחנו נהנים להתפעל מנחש שבולע טרף שהיה חי בעבר ולפעמים גם בעבר הלא רחוק... מי אמר שמוות של בעל חיים אחד שבמותו יספק מזון לבעל חיים אחר זה דבר שאינו צודק? אהבת זוחלים לא מונעת מאיתנו רגשות אבל בדרך כלל היא מכהה במקצת רגשות לבעלי חיים בהם אנו משתמשים כמזון. אני לא מוצא שום קשר בין הצלת בעל חיים ולא משנה איזה להנאה מהתבוננות בטריפה של בעל חיים אחר. אני מאוד נהנה לראות בסרטי טבע אילות קופצות תוך כדי משחק בסוואנה וזה אינו סותר את ההנאה מלצפות בברדלס שרץ אחריהן ובמכה אחת מפיל אותן לקרקע. אני חושב שאפשר להרוג לזוחלים בדרכים יותר הומניות וזה לא חייבת להיות התעללות כמו שקורה בחלק מהמקרים ובזה היית צריכה להתמקד ולא בהאכלה עצמה של זוחלים במזון חי.

יונתן, הדר דיברה על משהו אחר.

אוףףף... מפלצת ההודעות מחקה לי הודעה... אז הנה שוב (מקווה שבפעם האחרונה) אין פסול בהתפעלות מבעל חיים טורף בעל חיים אחר. התעניינות בדרכי הטריפה, בהתאמת גופו של הטורף לצייד, בדרכי המילוט של הנטרף... כל זה טוב ויפה. הבעייה, לדעתי, היא שיש לא מעט מגדלים שנהנים מעצם ההריגה, מהאלימות ומהסבל של החיה. הם מתייחסים לסצינת ההריגה כמו לסרט אקשן של ואן-דאם ונהנים מהשפריצים של הדם.

dreaming h

New member
מפלצת ההודעות פועלת בכל הכוח

החג. מוזר מאוד. וכן, בדיוק לזה התכוונתי. ברורה לי שרשרת המזון, וגם מובנת. לא ברורה לי ההתפעלות מהסצינה האלימה כאילו הייתה סצינה שמתרחשת על המסך. (אנלוגיה מוצלחת אילן!)

GUYLI9

New member
אני נהנה רק

לראות את הנחשים אוכלים בטלביזיה או באינטרנט אבל לגדל נחש לא... אני מאוד אוהב מכרסמים אז אני לא יכול לקחת אותם ולהכניס לכלוב של הנחש
שלא לדבר על לדפוק לעכבר את הראש בשולחן או להכניס לפריזר! בגלל זה אני מגדל לא מגדל נחש(אבל מי יודע מה יקרה בעתיד
)

אני מסכים איתך

אבל חלק מלגדל נחשים בשבי (בשביל חלק מהמגדלים) זה האפשרות לראות דברים שבדרך כלל רואים רק בסרטי טבע, אצלך בבית בצורה חיה. אנשים מגדלים נחשים כחיות מחמד אבל לא רק. הם מגדלים אותם גם בגלל התנהגת הטריפה, הבליעה, הרביה ועוד דברים שנחשים עושים בצורה טבעית. רוב בני האדם נהנים מ"אקשן" ולכן מרוצי מכוניות כל כך פופלרים ולא רק בגלל שאני נהנים לשבת שעתיים על כיסא ולראות מכונית עושה 50 סיבובים על אותו המסלול בקצב מטורף. האנשים מחכים לראות תאונות ודם ולכן הם הולכים לסרטי אקשן ולא רק לקומדיות רומנטיות. כשאתה רואה נחש שמגלה שיש עכבר בסביבתו ומתחיל לרחרח ולבדוק היכן העכבר ואז תופס\מכיש אותו אתה לא מרותק לעניין? אני בטוח שאתה מרותק! אתם צריכים לעשות הפרדה ברורה בין נחש שהורג את טרפו ואנשים שמתלהבים מזה לבין אנשים שמתלהבים יותר מדי... להרוג את הטרף בשביל הנחש. אלו שני דברים שונים התעללות בבעלי חיים והאכלת בעלי חיים. וכבר דיברנו על זה שמבין הדרכים הנוחות והזמינות לכולם להמית את הטרף לפני שהוא מוכנס לכלוב של הטורף היא שבירת המפרקת. אני מסכים עם הדר שאין שום צורך בתיאורים של תוצאות ההמתה אבל התלהבות מאיך הנחש חונק את הטרף ודברים דומים הם בסדר גמור לפי דעתי. חברים בפורום צריכים לשים לב מתי הם מתחילים להנות מהריגת המזון עצמה על ידם ולעשות חושבים עם עצמם ולא להיכנס לפורום ולהתפאר בכך כי אין במה.

את צריכה לאהוב זוחלים בכדי להבין...

מה לעשות שזה דרך הטבע,מה את[לא באופן אישי]לא שוחטת תרנגולת ונותת לה להיתפרפר מספר דקות? זאת אחת ההנאות בלגדל זוחל.

dreaming h

New member
יופי יהודה

אהבת הזוחלים שלי נקבעת על פי מידת ההנאה שאני מפיקה ממספר הסיבובים שאני מצליחה לעשות כאשר החולדה מוחזקת על ידי בזנבה עד שהראש שלה מתנפץ אל החלון? אני מאוד אוהבת זוחלים, ומקבלת את עניין האכלתם. ולשאלתך, לא, אני לא שוחטת תרנגולות ונהנת מהפרפורים שלהם. חבל מאוד שזו ההנאה שאתה מצליח להפיק.

אני,אישית לא נהנה מזה..

אבל זו היהדות במלוא עוצמתה,ואני לא הורג עכברים לשם הנאה ולא ביכלל,את זה אני נותן לנחש לעשות...מה לעשות שכך אלוהים ברא אותו,ולא היתכוונתי אלייך באומרי על התרנגול,אלא על העם היהודי ביכלל והאנושות בפרט...שחיטות למיניהם וכולי...

שחיטות מתאמי דת זה דבר שונה

מהתעללות בבעלי חיים לצורך הפקת הנאה אישית. אפילו שלפעמים מבחינת בעל החיים אין הבדל...

אתה סותר את עצמך

אתה אומר שלראות את החיה מפרפרת זו אחת ההנאות הגדולות בלגדל זוחלים ומיד אחר כך אומר שאתה לא נהנה מזה.

כניראה לא הסברתי נכון...

אני לא נהנה בכלל לראות תרנגולת מתפרפרת בשחיטה,ניסיתי להסביר שזה דרך הטבע וגם אנחנו בדיוק כמו החיות הורגים[שוחטים]כדי להשביע את רעבונינו,מה לעשות שאנחנו כבני אדם נמצאים בשלב הראשון בסולם ואנו נולדנו לאכול מגוון גדול של חיות,ומי שנמצא מתחת לשלב של הנחשים אלו העכברים ואת שתי הסולמות האלה מגוון מועט של אנשים אוהבים[לא לאכול]וכמעט כל מי שבפורום הזה אוהב את השלב של הנחשים ואת השלב שמתחתיו נאלץ לאהוב בין אם הוא רוצה ובין אם לא.

תגובתי...

אני באמת לא נהנה להתעלל בחיות, אני פשוט מגלה את מה שכולם יודעים שאנחנו שוחטים כדי לאכול,וזה מה שרוב החיות עושות,ואת מה שהנחש עושה אני מאוד אוהב,ואני השונה מכם מעולם לא הרגתי עכבר למאכל ובפעם היחידה שהיממתי עכבר לנחש היה לפני שבועיים וכשעשיתי את זה עברה בי צמרמורת[ואני רציני]אולי הגזמתי מעט בתגובות שלי וזה מכיוון שדרימינג הצליחה לעצבן אותי,בפעם הבאה אשתדל לא להתייחס אליה.

BabaGee

New member
כמה אי דיוקים קלילים

"אנחנו בדיוק כמו החיות הורגים[שוחטים]כדי להשביע את רעבונינו" אתה יודע שאנחנו בין החיות הבודדות (אם לא היחידים) שהפכו את הטבח בבעלי חיים לספורט ! צייד למטרת ראשים בקיר ! אני קורא בפורום הרבה הודעות שאנשים כותבים כשהם מפרסמים תמונות האכלה והרבה פעמים נדמה לי שכשהם נותנים את העכבר לנחש אז הם מדמיינים שהעכבר הוא איזה ילד שהרביץ להם בבית ספר ועכשיו הם מחזירים לו (כי לא היה להם אומץ להחזיר לו בביה"ס). אין לי שום בעיה עם האכלת נחשים בעכברים ואני גם נהנה מסצינת הצייד אבל ההבדל הוא שאני נהנה מפעולת האכילה של הנחש ולא מהמוות של העכבר. המוות של העכבר הוא רע הכרחי ולא ההנאה הראשית. קראתי פה הודעה פעם של ילד שהורג את החולדות ע"י הטלה באוויר ונתינת מכה עם המלקחיים בראש ,הוא מחזיק אותה עם מלקחיים כי הוא מפחד שהיא תנשך אותו אבל הוא מאוד אמיץ בשביל להניף אותה באוויר ולדפוק לה אותם בראש. תסביר לי אתה אם זה "דרך הטבע" (או יותר נכון "דרך האלוהים"
) או התעללות לשמה ! (אתה חושב שהחולדה מתה ממכת מלקחיים אחת ? ואם הוא החטיא את הראש ופגע בגוף אז זה רק ידגדג אותה ?)

באבאגיי אני גאה בך...כנס...

אתה הבנת אותי בדיוק כמו שציפיתי מיונתן וכולם רק מה הם הבינו הפוך,במקום להבין שאני נהנה מפעולת האכילה הם חשבו שאני נהנה מעצם הריגת העכבר וכשנתתי דוגמא ביהדות הם חשבו שאני נהנה משחיטה,אני שמח שיש פה מישהו שהבין נכון ואני מעולם לא הטחתי עכבר בקיר או במשהו אחר.

למעלה