גבולות

בטח שיש הפרדה בין בעל חיים אחד

למשנהו. זה חלק מהעניין. אנחנו מגדלים זוחלים כי אנחנו רוצים לגדל זוחלים ולא בעלי חיים אחרים לצורך העניין. אני לא אתן לעכברים שאני נותן לנחשים שמות רק בכדי להרגיש אנושי. הם מזון לנחשים ולא חיות מחמד מבחינתי. כשאני שם אחת בצד משחק איתה ומפנק אותה היא יכולה להקרא חיית מחמד אבל עד אז היא מזון מבחינתי. מזון שדורש יחס טוב יותר מחסה אבל עדיין מזון.

tal901

New member
אם לא אז...

אני מסתכל על עכברים בתור אוכל כמו על צרצרים כי ברגע שאני מחזיק חולדה צעירה אני יכול להשאיר אותה לגידו כי היא "חמודה" ו- "איך אני יתן כזה דבר יפה לנחש" אבל אצלי יש בעיה, עוברים אצלי קרוב ל-1000!!! עכברים וחולדות [בגדלים שונים] ומה לעשות אני צריך להאכיל הרבה פיות... [לא בהנאה מהמוות אלה מהחיות שלי]

dreaming h

New member
לא התכחשתי לעובדה

שנחשים אוכלים עכברים וחולדות, וכפי שכתבתי, השלמתי עם זה. אבל באמת, מכאן ועד לשיתופים מילולים וחוויות בתמונות על החולדה האחרונה שדפקתי בדלת והוצאתי לה את המוח עם מברג..

tal901

New member
זה את צודקת...

אני לא קראתי פה דברים כאלה. הריגה של בעל חיים צריכה להיות כמה שיותר מהירה וללא כאב. אני מגנה כל מי שהורג או אפילו גורם אי נוחות לבעל חיים ללא צורך.

אנחנו בסך הכל...

משתפים אחד את השני באיך להרוג את העכבר במינימום זמן ומה שפחות סבל...אנחנו רגישים לא?

dreaming h

New member
את הידיים שלך מר אשתמקר,

תשמור לעצמך, תודה. חבל מאוד שההנאה הגדולה שלכם מגידול זוחלים היא סצינת הטריפה בה יצור חסר ישע מאבד את חייו. חבל מאוד, שאתם מתעקשים לא להבין שהפעילות בשרשרת המזון ברורה לי, אבל יש גבול בין דיבורים על ההאכלות לבין תיאורים סנסציונים של התעללות גרידא במכרסמים שלכם. כל השרשור הזה והתגובות שלכם, רק מחזקים את דעתי לגבי הסיבות שלכם לגידול זוחלים, והיחס שלכם לשמירת טבע.

GUYLI9

New member
לא אבל

פעם היה בפורום מישהו שקראו לו יהודה אשתמקר... אההה זה אתה?

GUYLI9

New member
מה איכפת לך??!?!!?!

רק היה לי משהו מצחיק להגיד זה הכל.... ומה אתה הולך ומחפש אותי? אתה בודק איפה אני רושם תגובות ואז צועק סתם?

Rea Livny

New member
אם זה עד כדי כך מפריע...

לך..אז למה את נמצאת פה בכלל?מי שלא אוהב את זה פשוט לא נכנס לכאן..

GUYLI9

New member
אה.. אה... אה.. נסחפת!

קודם כל זה שיש לה בעיה אם האכלת נחשים(וגם אני ועוד המון אנשים) זה לא אומר שהיא אוהבת לא אוהבת אותם ואת כלל הזולים! אני מגדל איגואנה כי היא מרתקת ומסקרנת אותי וגם היא אחד הזוחלים היחידים שיכולים להקשר לבעלים שלהם! מאותה סיבה היא אוהבת לטאות כי לטאות הם יותר חיה לגעת מאשר נחש(לראות). אז אתה בכלל לא צודק!

GUYLI9

New member
אם=עם

"זה לא אומר שהיא אוהבת לא אוהבת אותם ואת כלל הזולים!" בלי האוהבת הראשון*

dreaming h

New member
חשבת פעם

על מטרת הפורום מעבר לשאלות על גידול זוחלים, רע? חשבת פעם על היחס הכמעט גורף של כלל האוכלוסיה לזוחלים ולמגדלי זוחלים ועל ההשלכות שלו? כגון הריגת נחשים בטבע, ופחד נוראי מהם? חשבת פעם שאחת ממטרות הפורום היא למשוך מתעניינים חדשים? על מנת לשנות ולו במעט את המצב? ניסית לחשוב פעם, על מתעניין חדש, שייכנס לפורום, וההודעה הראשונה שהוא יראה תציג תמונת טרף, ותלווה בטקסט המתאר את הריגת החולדה פרט לפרט? זה יעזור לנו.. ממ.... בהחלט...

הפורום בשבילך הוא "הרג חולדות"?

כי אם כן אתה מוזמן להציע לתפוז פורום של שיטות הריגה לבעלי חיים שונים. הפורום הזה נועד לתת ביטוי לכל מי שרוצה לדבר על זוחלים בכל מני אספקטים שונים ולא רק גידול זוחלים בשבי.

GUYLI9

New member
ממש לא!

הדיון הזה היה מאוד חשוב! תנסה לחשוב עכשיו מה היחס שלך כלפי מכרסמים? אתה חושב שהם חמודים והם חיית מחמד טובה או שהם סתם אוכל פשוט וחסר ערך? הרבה אנשים שמגדלים נחשים שוכחים מה זה בעצם עכבר... מרוב שיעמום כבר מתחילים להמציא שיטות להרוג אותו ואז מספרים לכולם איך "הרגתי את העכבר"

למעלה