גבולות...?

license2kill

New member
גבולות...?

איך מציבים לעצמך גבולות?
דהיינו, מה מותר לי מה אסור לי ... ושאלה פילוסופית שעלתה לי בנושא, להיות מאושר משמעו להרגיש טוב עם עצמך? זה אפשרי להיות מאושר שלא נובע מסיפוק?

HH husa

New member
מהמשפחה מהעם

יש כאלה שאומרים שבגיל 20 זה מאוחר מידי.. מאושר זה שיש ערך בחיים. אם את נלחמת ומשפרת את מה רע גם אם זה קשה ואת סובלת ,כשאת מצליחה את מאושרת. הרבה מהבעיות היום הם מהתרבות והתקופה. במאה ה 11 היו בעיות שונות מאוד.

הצבת גבולות ומעט פילוסופיה ../images/Emo13.gif

לא כל כך הבנתי לגבי הצבת הגבולות- האם את מבינה ויודעת מה מותר ומה אסור ופשוט לא מצליחה לשלוט בעצמך למרות שיודעת שאסור, או שפשוט מתקשה להבחין בין טוב ורע? אולי תסבירי יותר את הסיטואציה אז זה יקל עלינו להבין. ולגבי השאלה הפילוסופית, שאלת שאלה מעניינת. לדעתי, להיות מאושר זה באמת להרגיש מסופק מעצמך, ממי שאתה, מהמקצוע שלך, מהחיים שלך ומהסובבים אותך.

זה לא אפשרי

אי אפשר להיות מאושר בלי גם להיות מסופק. אבל אם היית צלול ורואה את המתנות שיש לך .. מעריך את מה שיש לך .. ער למציאות הקיימת.. מאשר למציאות שאיננה.. לא היית יכול שלא להיות מסופק. יש מוצפים בשפע שהורגלנו לקחת כמובן מאליו. ועם ההרגל הזה לא משנה כמה תשיג.. לעולם לא תיהיה מסופק. בלי ההרגל.. לא משנה כמה מעט יהיה לך, לנצח תחווה שפע.

למעלה