גארמי 2015

Halcyon Days

New member
גארמי 2015

כי כולם חיכו שאני אפתח

Halcyon Days

New member
Rihanna - FourFiveSeconds

אז אפקט ההיפסטריות ממשיך גם בהופעה בגראמי.
סה"כ זו הופעה לא רעה. בשום אופן לא אחת שמצדיקה הופעה בטקס הגראמי, אבל הלייב שלה ממש יפה והמבטים שלה כאן הרבה יותר כיפים מהקליפ עצמו.
גם קנייה דיי נסבל כאן.

אני מעריך עד אין קץ את מקארטני, אבל להזיז את השפתיים כדי שיעני תהיה רלוונטי על הבמה?
אתה טוב יותר מזה.

אין לי מושג איך מאמבדים סרטונים מדיילימושיין..

http://www.dailymotion.com/video/x2...nce-fourfiveseconds-grammys-awards-2015_music

candyheart

New member
השיר הזה רשמית מעצבן אותי.

פשוט לא סובלת אותו כבר וזה מאכזב ברמות כשמדובר בסינגל הראשון מריהאנה במעל שנתיים.
ההופעה הזאת גם יעני איכותית ופשוטה אבל השיר לא מספיק סוחף ומעניין בשביל זה. ריהאנה נשמעת ונראית מעולה אבל בזה זה נגמר. פשוט עצוב שפול פאקינג מקארטני עומד, מנגן קצת ועושה עם השפתיים ונראה שהוא שם רק בשביל ה"שם שלו" (ויש לי הערכה אדירה לפול מקארטני אבל כל העניין הזה לא לרמה שלו וזה מתסכל).
&nbsp
וקנייה הכי מעצבן פה. מסתובב על הבמה כמו טווס שכולם יראו שהוא שר עם מקארטני וריהאנה וכמה חשוב הוא.
&nbsp
בקיצור, אני מאוד לא אוהבת את כל העניין. מה גם שזו לחלוטין לא הופעה ראויה לגראמיז.
&nbsp

candyheart

New member
שיעממה אותי.

השיר יפה אבל רוב ההופעה לא הבינו מה היא שרה ובבלדה זה הכרחי. עוד הופעה מבאסת של הגראמיז.

Halcyon Days

New member
Madonna - Living For Love

בשלב הזה בקריירה שלה, מדונה כנראה בחיים לא מצליח להפתיע אותנו יותר.
הנוכחות שלה בטקס, וההופעה שלה היו צפויים יותר מתמיד.

תחשבו בראש על אינטרו, ריקודים, שיר, ברייקדאון, פנינות חוכמה ולקינוח קצת משפטים לחיים טובים יותר,
ואחכ תצפו בהופעה. לא תופתעו. ההופעה רחוקה מלהיות רעה.... אבל גם לא טובה..

מה שכן מפתיע, זה שהיא לא מתביישת לעשות פלייבק יותר.
http://www.dailymotion.com/video/x2gqlb7_madonna-living-fol-love-live-at-grammy-2015_tv

Headspace

New member
היא נראית מעולה

אם נוציא את הרקדנים, היא דיי לא עושה כלום כל ההופעה, כולל לשיר.
ציפיתי ממנה להביא שואו טוב ויקר, כנראה שכל הכסף והרעיונות הלך על הסופרבול ZzZzZz
&nbsp
וההתחלה ממש מזכירה את אלחנדרו (שהוא מחווה למדונה, אני יודע
)
&nbsp
ולסיום, הקטע הטוב ביותר בהופעות בטקסים כבר מזמן הפך להיות השוטים של טיילור סוויפט רוקדת ושרה בלהט, לפחות על זה אפשר לעשות וי

Halcyon Days

New member
היא אפעם לא עושה דברים יקרים בטקסי פרסים

הייא דיי קמצנית. שומרת הכל לטורים.

אהבתי שהכותרת שלך חיובית ושאר התוכן קצת לא.

Headspace

New member
אני מאוד אוהב את השיר

ומשתדל שגם אותה, אבל לפעמים זה מרגיש שהיא ממש יכולה להיות יותר קלאסית ומגניבה במקום להיות חצי כח.
גם ככה היא מתעקשת להיות סקסית ופרובוקטיבית, לפחות שתעשה את זה כמו שהיא ידעה פעם ולא סתם.

GM1988

Well-known member
מדונה היא קישוט לטקס הגראמי

אני מסכים שחלק מהדברים אנחנו מכירים מהופעות אחרות שלה והיא לא חדשה בהם משהו, אבל עדיין היא האומנית היחידה שיכולה להרים הופעה סופר יפה ואלגנטית כזו, עם סגנון משלה
והיא עשתה את זה הכי טוב שאפשר!

לעניין הפלייבק, מדונה רוב הקריירה שלה השתמשה בפלייבק לפתיחת ההופעות שלה, אבל כמובן לא בטקסים, ולפי מה ששמעתי בשירה החיה שהיא שרה מעל הפלייבק, זה כנראה לא היה יכול להישמע טוב עם כל הריקודים והקפיצות בשיר שיש בו סולם גבוה שצריך לשיר טוב אחרת זה ישמע רע...

אני חושב שזה היה מוצדק במקרה הזה.

SG12

New member
מדהימה !! ידעתי שזו תהיה הופעה זהה לקליפ!! יאללה מחכה לתור..

SG12

New member
ודרך אגב.. השיר ממש טוב!! לא יודעת למה לא אוהבים אותו פה..

גם הביקורות בעולם מהקהל ומהמבקרים מעולות ומפרגנות.

GM1988

Well-known member
היום שמעתי רמיקס מה זה בן זונה לשיר ולגמרי נכבשתי!!!

וגם האמת בהופעה גם יותר התחברתי לשיר משום מה, כי בצפייה בקליפ גם לא הכי עשה לי את זה, אבל ההופעה עוררה בי משהו והעבירה לי אחרת את השיר הזה.

ומי שלא שמע עוד ומעוניין-הרמיקס הכי מושלם עד כה לשיר living for love
http://vimeo.com/118973592

candyheart

New member
טוב, הוידאו ירד ולא הצלחתי למצוא אחד פועל...

אבל ראיתי קטעים בכל תוכניות הסיכומים ואני מבינה שזה היה די דומה לקליפ.
אני לא יכולה באמת להגיב כרגע עד שאצפה אבל זה לפחות נראה מעניין יותר מההופעות האחרות.

GM1988

Well-known member
כנסי לצפות פה בהופעה

הסרטון עלה לעמוד הרשמי של מדונה בVEVO:

Halcyon Days

New member
Sia - Chandelier

האמת שאין שום דבר מיוחד בהופעה הזאת, סתם רציתי לצרף את התמונה

התמונה אולי משעשעת, אבל אותי זה דיי מציק הסיפור כיסוי הזה שלה שהיא מפחדת מהקהל, אבל לא מפחדת לצעוד על השטיח האדום נראית כמו בדיחה מהלכת. סיה אגב לא זכתה בשום פרס בטקס, אז הבדיחה בסופו של דבר היא עליה (ואני מחבב אותה, כן?)

http://www.dailymotion.com/video/x2...ndelier-grammy-awards-2015-full-show-hd_music

למעלה