גארמי 2015

GM1988

Well-known member
היא אוהבת ומפרגנת ברוב המקרים. כיום היא מרבה אף לפרגן י

יותר לדעתי לזמרים אחרים גם, אבל לעתים זה כבר מוגזם כמו במקרה של מיילי סיירוס, שזה הגיע עד ללבקר בהופעה שלה.
לא יודע למה מדונה מוצאת עניין באחת כמו מיילי, וההתלקקויות איתה גורמות לי בחילה.

הייתי ממליץ למדונה יותר לשים לקייטי פרי, שהיא בחורה סופר מוכשרת, מקורית, צבעונית, ולא מחפשת צומי על ידי חשיפת שדיים כל שבוע עם תמונות פורנו מביכות ועכשיו גם יש לה סרטון שהיא בכלל מוכנה לגמור שם בפריים.

קיצר, מדונה ילדה טובה עד שהיא ילדה רעה

אם מדונה הייתה מפרגנת לקייטי במקום מיילי

אז הייתי יודע שסופית היא איבדה את זה.
&nbsp
קייטי פרי היא אולי היצור הכי לא מקורי,והכי לא מוכשר שקיים בתעשייה הזאת. אולי היא כיפית וצבעונית ויש לה הרבה להיטים והיא חרוצה ועובדת קשה ומציגה תדמית של חזקה ומקצועית ועושה רושם של מדונה של ימינו (כי היא הכי חותרת למקום הזה) אבל אין בה טיפת אותנטיות וטיפה מהדבר האמיתי שמדונה הייתה פעם. היא רק חיקוי עלוב לזה.
&nbsp
מיילי אולי טראש בוטה אבל לה יש את הוייב והכישרון שהיו במדונה. כל המרדנות והפרובקטיביות שלה מאוד מזכירים את מדונה של שנות ה80. וקח בחשבון שפרובקציות זה בהתאם לתקופה. מדונה הייתה מינית בעידן של שמרנות,מיילי סופר מינית בעידן של מתירנות. זה מה שגורם למיילי להיות כזאת שנויה במחלוקת ולקבל יותר גבות מורמות מהשאר.
&nbsp

ואה אני מטעה פה - מדונה פרגנה לקייטי לא מעט פעמים

אבל כן לא באותה רמה כמו מיילי. וזה הבדל הקטן.
&nbsp

GM1988

Well-known member
אם כבר מישהי מנסה להתקרב להיות "מדונה החדשה" זו מיילי

במקום לנווט את כל תשומת הלב שהיא קיבלה בזמנו אחרי הVMAs ולעשות באמת דברים מקוריים ומעניינים, היא עד היום רק מצטלמת בעירום ואם לשבועיים זה הרים גבה, אז היום אני בספק שזה מעניין מישהו.

קייטי באמת בחורה חרוצה, משקיעה, מקליטה שירים שהופכים ללהיטים אחד אחד, עושה קליפים ברמה גבוהה, יודעת להקפיץ את הקהל, בלי להתפשט ולהיות פתטית ברמות כמו מיילי.

מדונה בשנות ה80 הייתה סופר פרובוקטיבית, אבל במידה, לא סתם כדי להראות שיש לה שדיים וכוס בין הרגליים, אלא להתאים את הביטוי הפנימי לאומנות שלה כאומן.
איפה שמדונה ומיילי נהיו דומות זה בתקופת ספר הסקס שמדונה שחררה, וכמה שהיא לא דיברה על זה שזה היה משהו "סתם על הדרך", זה היה כבר לא מהמקומות שהיא פעלה קודם, אלא ממקום ריק ולא אותנטי, שנועד להוכיח משהו לא ברור למישהו, והקהל הרגיש ולא התלהב מזה. מאוחר יותר מדונה למדה שככה לא קונים קהל והמשיכה עם מוסיקה טובה ("בדטיים סטורייס") ומאוחר יותר לאלבום המופתי "קרן אור".

כל מה שאתה אומר על קייטי נכון רק בתיאוריה מבחינתי

בפועל היא לא מי יודע מה מוכשרת וסתם אוברייטד.
&nbsp
ולדעתי מדונה עשתה דבר גאוני וסופר מבריק עם SEX והייתה הכי אותנטית דווקא בשנים האלה. כל עידן השרלולות שקיים כיום לא היה קיים לולא התק' הזאת.
&nbsp
&nbsp

GM1988

Well-known member
הרבה חושבים ככה.

אני חושב שהספר הזה הוא לא יותר מניסיון נואש של מדונה באותה תקופה לדחוף גבולות ולהוכיח משהו לא מובן, ולא סתם התקופה הזו זכורה ככישלון גדול במכירות של האלבום שלווה את הספר.

תראה גם שמדונה לקחה את זה לתשומת ליבה, ויותר לא השתמשה במהלכים כלכך נואשים וחסרי טעם.

כן בשנים האחרונות היא רק עושה מהלכים נואשים ופתטיים

חסרי טעם
&nbsp
זה שהם לא פרובקטיביים כמו פעם לא אומר שהיא לא חוטאת בזה יותר.
&nbsp
בקיצור - אנחנו לא מסכימים לגביה.

GM1988

Well-known member
ברור שהיא עשתה שטויות, אבל רק במהלך השנים האחרונות.

עד 2008 מדונה המשיכה לעשות אחלה אלבומים, אחלה סיבובי הופעות.
ונניח ב2012 עם דיסק כושל היא יצאה עם סיבוב הופעות אדיר!!! שגם היה למצליח ביותר ורווחי באותה שנה.

גם בתקופת HC עם דיסק כושל היא שברה שיא ונכנסה לספר שיאי גינס כטור המצליח ביותר לזמרת סולו.

אני לא אוהב לקבור ככה את מה שהיא עושה על סמך מעידות כאלה, ובמיוחד שאלה מעידות שקרו אחרי המון שנים שהיא עולה ועולה ומפתיעה ועובדת מאד קשה כדי לחדש.
להיות 30 ומשהו שנה במעמד שפורצים למחשב שלה לגנוב שירים כי ברור שאנשים מעוניינים בהם, לא הולך בעיניי ברגל, ואפילו אם מדונה כועסת- זה פאקינג מחמאה!

Halcyon Days

New member
אתה אומר את זה כאילו עידן השרלולות הוא דבר חיובי..

יש הבדל בין רמיזות מיניות (פאן וסקסי) לבין שרלילות (איכסוש).
&nbsp
גם אריאנה גרנדה למדה מקייטי פרי שלמדה מכריסטינה אגילרה שלמדה מבריטני שלמדה ממדונה - ועליה אתה אומר שהשרלילות שלה מגעילה (ואני לגמרי מסכים איתך) .

יש בזה טוב ויש בזה רע

זה לא שחור או לבן.
&nbsp
וכן מדונה הגתה את כל העידן הזה.
&nbsp
המיניות של קייטי\כריסטינה\בריטני\מדונה - רוב הזמן לא מגעילה אותי. של אריאנה מגעילה אותי כי היא נראית ילדה בת 13 ויש לה תנועות ומבטים של כוכבת פורנו קווקזית חובבנית
&nbsp

candyheart

New member
זהו, ראיתי את קנייה קופץ על הבמה

בזכייה של בק ולא הבנתי מה הוא רוצה. עכשיו שכתבת את מה שהוא אמר לאחר מכן, הוא פשוט הפך ליותר בלתי נסבל בעיניי משהוא היה קדם לכן. וכן, הוא מוכשר ויש לו דווקא כמה שירים שאהבתי למרות שאני לא מתחברת למוזיקה שלו, אבל הוא יצור חש ובלתי נסבל וחושב שהכל מגיע לו.

וכל-כך מתחברת למה שכתבת בקטע האחרון. השחורים די מרובים בתעשייה הזאת ולהגיד שמפלים אותם רק כי ביונסה מלכת העולם לא זכתה בפרס פעם בחייה זו פשוט חוצפה והתמסכנות שאין כמוה, וכן מרגיש כאילו הם אך רק שואפים לאפליה מתקנת ולא באמת לשוויון.

שמחתי לשמוע שביונסה יצאה יחסית ריקה מהטקס הזה. מעדיפה את סאם סמית' עם השעמומון שלו מאשר הלקקנות לביונסה הכל יכולה.

כן הוא חתיכת יצור

והוא עשה את זה 3 פעמים בקריירה (הפעם הראשונה הייתה דווקא בEMA 2006 שהוא הפריע לאיזה הרכב אלטרנטיב שזכו בקליפ השנה בכך שהתפרץ על הבמה ובין הטענות שלו היה שלי "היה את פמלה אנדרסון בקליפ
")
ובפעמיים האחרונות שהוא עשה את זה - הוא עשה זאת בשביל ביונסה

כאילו מישהו ביקש ממך? זה אתה מועמד? ואפשר לחשוב כמה כולם חברים בתעשייה הזאת. ואם כן - אז כמה קריבות.
&nbsp
ואין לי בעיה נגד אומנים שחורים או מוזיקה "שחורה" (אין באמת דבר כזה. אבל אני מעלה פה נקודה שהיא יותר תדמיתית.)
הבעיה שיש לי זה התמסכנות ולצעוק אפלייה שלא באמת קיימת כזאת. צריך לדעת להפסיד בכבוד.
&nbsp

זה פשוט הופך צפוי יותר ויותר בכל שנה.

שיעמומון, שום הופעה מעניינת מספיק שמשכה לי את העין. את כולן (כולן!, כל מה שראיתי לפחות) העברתי באמצע. זה לא מעניין, זה צפוי וחלבי וחלש ומלוקק. אני כ''כ לא מתחבר לאווירת ה- ''less is more'' ששוררת בתעשייה הזאת ובטקס הזה ספציפית בשנים האחרונות, רוב האמנים לא מעניינים מספיק בשביל להחזיק הופעה שלמה שמתבססת על הווקאלס והנוכחות הבימתית שלהם נטו. הופעות עצלניות וסתמיות, שום הופעה לא סיפקה מבחינתי שואו גדול ומספק. כמו שרשמת, אסף, המון כישרון מבוזבז.
מזל טוב לליידי גאגא וכריסטינה אגילרה על הגראמיז השישיים שלהן
גאגא שכצפוי לא קיבלה הפעם אפילו לא מועמדות אחת על ARTPOP (מחדל מבחינתי) קוטפת את פרס אלבום הפופ המסורתי של השנה על האלבום המשותף עם טוני בנט. כריסטינה קיבלה פרס על Say Something, אחרי שנה שבה אשכרה לא עשתה כלום

הטקס הזה היה תמיד Less is more

ותמיד ארכאי מיושן ומעונב בלי קשר לכלום.
&nbsp
במיוחד עכשיו זה מרגיש מזויף שכל התעשייה הזאת מנוונת וטראשית להחריד.
&nbsp

UnderControl1

New member
ההופעות שצפיתי בהן היו בסדר.

קייטי הייתה בסדר.
ריהאנה הייתה בסדר.
מדונה הייתה בסדר.
גוון ומה שמו היו בסדר.
כולם היו בסדר.

אני כבר לא מצפה מהטקס הזה למשהו מיוחד. רק שיהיה בסדר.
והיה.

את בסדר לא יפה ולא כונפה את בסדר

מותק את האור שאין ממי לבחור
רוצה אותך כל לילה שאני שיכוווווורר

&nbsp
זוכרים?

(אליקו ושיראל - העונה 8 של ארץנהדרת אאל"ט)
&nbsp
&nbsp
ועצוב שזה הציפיות.

UnderControl1

New member
כמובן שצפיתי בעוד הופעות,

גאגא, ג׳סי וכולי, פשוט לא חשבתי שיש צורך לציין את כולן כי הפואנטה עברה.
כולם היו בסדר.

למעלה