גארמי 2015

גם כן יצור הסיה הזאת

&nbsp

SG12

New member
למה.. קריסטין וויג לא מספיק מיוחדת ??? ((-: ההופעה השניה

הטובה אחרי מדונה לפי דעתי..

candyheart

New member
לחלוטין הפכה לבדיחה עם כל השואו הזה.

הפרסום וההצלחה לא עשו לה טוב. כל הגימיק הזה של להתחבר ועוד לגרור את הילדה הזאת אחריה לכל מקום...הבנו את הפואנטה. move on.
&nbsp
שתחזור לכתוב בלדות לכריסטינה אגילרה (ואני אומרת את זה הכי לא בסרקסטיות).

candyheart

New member
מה זה השיר הזה? אני אמורה להכיר אותו?

שיר יפה דווקא אבל לא שמעתי אותו בחיי.
גוון כרגיל נראית מעולה.הבנתי שהיא חזרה להקליט עוד שירים אחרי הפלופים האחרונים ואני מקווה שלא ייקח יותר מדי זמן עד שנשמע משהו.

Headspace

New member
דובי שלי

וכבר סלחתי לו על השורה "im not a rapper im a singer with a flow" בשיר אחר מהאלבום שלו שאני תמיד מעביר

(כן אין קשר, פשוט הרגשתי צורך לציין חח)

SG12

New member
ממש.. דווקא הוזייר ואנני לנוקס היו טובים.. אנני בעיקר!!

Halcyon Days

New member
הופיעו גם:

ביונסה בשיר מחווה לפרינס
פארל עם האפי
סאם סמיט עם סטיי ויט מי
ליידי גאגא וטוני באנט עם שיר משעמם כלשהו
אריאנה גרנדה עם עוד בלדת יום זכרון
וג'סי גיי עם טום ג'ונס באיזה קאבר.

כל כך הרבה כשרון על במה אחת, ואפילו לא הופעה אחת שמצדיקה את הקיום של כל אחד ואחת מהן שם.

אני אנצל את ההודעה חסרת התכלית הזאת לתמונה של המתלבשת המצטיינת של הערב!

SG12

New member
לא ברור מה הכבוד שנתנו לאריאנה להופיע??סתם טראש..מוריד מהטקס

טקס פשוט מביך.

נתחיל בשטיח אדום -
קייטי פרי מחרידה.
אריאנה גרנדה מחרידה.
איגי אזלייה מחרידה.
ליידי גהגא מחרידה. (ועם טוני בנט לידה שעוד שנייה עוד להתפגר ונראה כי היא לא יורדת לו מהנשמה לשנייה.)
ניקי מינאג' מחרידה.
סיה והילדה בת 12 השרלולה שלה מחרידות ודורשות כאפה וכאלה זונות צומי.
מייגן טריינור מחרידה מחרידה מחרידה. (ועוד עם שמלה של מעצבת ישראלית
)
ומדונה שהגתה את כל השיט הזה - מחרידה מחרידה מחרידה מחרידה. איך הלכה שם עם נס ודיפלו להראות כמה היפסטרית ומגניבה היא. מושפעת שבא להקיא.
ג'סי ג'יי וביונסה משעממות תתחת. אבל דאגו לביונסה לסטיילינג טוב בפנים. נראית כמו ב2003. ואני חשבתי שהיא כבר התכערה לחלוטין.
גוון סטפאני מעפנה ומאכזבת.
כנ"ל מיילי.
ריטה אורה היא הדבר הכי מתאמץ ופתטי שיש.
צארלי XCX מגניבה אבל לא הלכה עם הלוק עד הסוף.
וכמובן ריהאנה שיפהפייה בכל מצב אבל השמלה הזאת פשוט מוגזמת ולא קשורה לכלום. ואיך שהיא באה בסוף שהשטיח האדום נגמר
חולה על הראש שלה.
בתכלס חוץ מאנני לנוקס ועוד כמה אומני אלטרנטיב\שולי מיינסטרים - אף אחד לא היה אותנטי.

ובכללי -
- על אף שזה היה הטקס רבוי כוכבים מזה חמש-שש שנים אני יכול לא להרגיש שמדובר בתעשייה משעממת,מנוונת ומלאת זיוף.
במיוחד נמאס לי מטיילור סוויפט וחיים הלקנניות האלה. בא להקיא כל פעם שאני רואה אותן או את הטיילור הזאת.

- נחמד לראות שביונסה לא שברה את השיאים של עצמה בפעם המיליון אלף וזכתה "רק" ב3 פרסים. כנראה שהגראמיז אוהבים אותה שהיא ילדה טובה ירושלים ולא השעמום החנפני וההיפסטרי שהיא עכשיו. (היא משעממת כך או כך) והשוקינג הכי גדול זה שפארל גבר עליה ב"אלבום האר אן בי מודרני"

- מברוק על הזכייה של סאם סמית' - 4 פרסים בשביל גיי בריטי באמריקה הדפוקה זה הישג. לא שהמוזיקה שלו היא שיא האיכות - הוא בסה"כ גרסה גברית ופחות טובה לאדל אבל בטקס המשעמם והליטחי הזה זה מה שאוהבים - מוזיקה שמרנית ולא מזיקה והוא עושה את זה יחסית טוב.

- בכלל על אף שהטקס היה מלא צעירים ורבוי כוכבים אי פעם - הטקס הזה היה שמרני ומיושן מאי פעם. הביאו את כולם לשיר שירים של פעם יחד עם אומנים שקיימים מאתיים שנה כך שאותם אומנים שקיימים 200 שנה יופיעו ויקבלו מחוות לעצמן. בחיי שהטקס הזה מעפן. תמיד כזה ארכאי ושמרני וכולם פשוט זורמים עם כל העלאת גירת העבר הזאת. פשוט נורא - פשוט אומנים עכשויים נהיים זקנים לערב אחד. וזה כל הזמן קורה בטקס הזה - כל המעונבות המאולצת הזה לתעשייה שכולה טראש מעוררת גיחוך כל פעם מחדש.

- והכי הכי מגעיל ומביך - קנייה ווסט (ואשתו המגוחכת לא פחות קים שכמובן באה להראות את הבזזים שלה בחלוק מגוחך ומזעזע של ז'אן פול גוטייה.) שאני בסה"כ אוהב אותו כאומן - על אף העננת הזיוף שקיימת סביבו,שזה מגיע לאומנות שלו - הוא באמת אותנטי ועושה את הדברים יותר טוב מ90% מהתעשייה הזאת. אבל הוא פשוט כמה מגוחך ופתטי הוא בפעם השנייה שבק זכה באלבום השנה והוא ניסה להפריע לו ואז שנייה לפני שדיבר עצר את עצמו. בקיצור - ניסה לשחזר את מה שעשה עם טיילור סוויפט.
מה הסיבה? ביונסה כמובן
הפרס היה צריך להיות מוענק לה
ואח"כ בריאיון הוא חפר על זה.
פשוט להקיא. מזכירים את כל המתיימרים שמייצגים את המזרחיים כיום בארץ,כל הזבלה שכמובן עושה רק עוול לאותו חלק שקיים בציבור (שאני חלק ממנו) ובוכים על קיפוח בפרובנציאליות מביכה.
טוען בריאיונות שזה גזענות לשחורים ושהפרס נקטף מביונסה (כי זאת ביונסה הכל מגיע לה. גם כן אם זה האייקון של השחורים בארה"ב - אז הם הכי לבנים שיש.) - הגישת "מגיע לי" הזאת שמאפיינת מאוד את כל המזוייפים שמציגים את המזרחיים בארץ. באמת שלא יכולתי שלא לשים לב לדימיון. כזה חוסר כבוד וחוסר לדעת להפסיד.
גזענות לשחורים? טוב שזה לא הטקס הכי מחניף לשחורים שקיים. ושכמעט כל האומנים הכי מוערכים ומלוקקים בטקס הזה הם שחורים. וטוב שלא כל התעשייה הזאת היא לקק ואפליה מתקנת לקנייה וכל שאר חבריו הראפרים והאראנביסטים שכל שנה הם המובילים בתעשייה הזאת.
אני לא מכיר את בק לעומק אבל מדובר באומן ששורד יפה מאוד 20 שנה בתעשייה בין אלטרנטיב למיינסטרים וסוף סוף קיבל הכרה רחבה יותר מהמוסד הכי שמרני ומעפן שזה הגראמי וגברת ביונסה זוכה שנים על הבינוניות שלה שבסה"כ חוץ מהקול שלה וקשרים עם אנשים נכונים - אין הבדל בינה לבין בריטני. אז שימכור את סיפורי הסבתא האלה לכל הפופליסטים והמזוייפים.

Halcyon Days

New member
אין ספק שאתה צודק בהכל...

הדבר היחיד שאני לא מסכים לגבי זה על טיילור סוויפט.
שהיא הדבר הכי טוב שקרה לתעשיית המוזיקה לדעתי מאז קלי קלארקסון - ואני מתכוון מבחינת אופי שמחובר לקרקע, לא מתנשא ופשוט זורם עם הסביבה תמיד. לפחות ככה זה נראה מסרטונים ותמונות כמובן.

היא הדבר הכי מזויף מתחנף ומתלקק שיש.

היא הבלוף הכי גדול שיש.
היא עכשיו תמלא את מקומה של ביונסה באוברייטד ולקק ללא פרופורציות.
&nbsp
כבר עדיף את קייטי פרי על פניה.
&nbsp

GM1988

Well-known member
גם לי יש הרגשה כזו לגביה שהיא בלוף גדול.

איכשהו זמרות כמוה וכמו ביונסה לא מצליחות לעשות עליי רושם של זמרות אותנטיות ומעניינות.
סתם אוברייטד.

מפתיע אותי אבל מה שכתבת על מדונה

לדעתי זה היה מאד יפה שהיא באה לגראמי מלווה בשני אנשים שעבדו יחד איתה על האלבום החדש. גם בשנים קודמות היא באה עם אנשים מפיקים שעבדה איתם.
לא רואה בזה משהו רע.

אם כבר, אז מדונה היא אולי האומן הכי מוערך בעיניי ואותנטי שקיים לא רק בגראמי אלא בכל הביצה שהשתתפו השנה בטקס הזה.

מדונה פעם הייתה כזאת

עד 2003 ככה
&nbsp
מ2008 היא התחילה להידרדר ממש. ובעשור הנוכחי עקב כל הבנות החדשות היא כבר נהפכה ליצור פתטי,חנפני ונטול ציביון.
שאני מסתכל עליה בשנים האחרונות אני רואה אישה פתטית שאיבדה את כל הביטחון שלה ועצובה ומאוד ריקה בפנים (בעיקר אחרי הטור של MDNA) פשוט חבל עליה.
&nbsp
וכן באלבום החדש היא מנסה לצאת מגניבה והיפסטרית שעובדת לי עם דיפלו ונאס. עד כה ידעתי שהיא עובדת איתם אבל לא ראיתי תמונות ופשוט אחרי הגראמי שהיא באה מגוחכת לחלוטין בז'יבנשי,ללכת איתם הוסיף לפתטיות.
&nbsp
&nbsp

GM1988

Well-known member
יצא לך לשמוע כבר את האלבום שדלף? (לא של הדמואים)

כי אני אגיד לך, עם כמה שאני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי 2008 והילך, אני מוכרח להודות שהאלבום הנוכחי נשמע בחלקו בדיוק מדונה שאוהבים בשנות ה90, בשנות האלפיימז. היא נותנת בשירים החדשים את עצמה מכל כיוון, ויחד זה הופך לאחלה של דיסק מוסיקה.

אני מבין גם על מה שאתה אומר לגבי הפתטיות, ואכן יש מנות של פתטיות מצידה לא מעט בשנים האחרונות.
מוזר לראות אישה וזמרת עם כזה ניסיון של שנים וקריירה מפוארת מנסה להתחרות מול בנות צעירות ולהוכיח את הרלוונטיות שלה מולן - זו בהחלט סיבה טובה לחוסר הביטחון שכנראה יש לה.

בסיבובי ההופעות (אני מקווה שאתה כן אוהב את מה שהיא מציעה בהופעות האלה) היא הכי מדונה שיש! הכי לא דומה לאף אחד, הכי לא רואה אף אחד ולא סתם שוברת עוד ועוד שיאים.

בכל השאר באמת יש הרגשה שהיא מתאמצת עבור רעיון ולא המהות שלמה אומנים טובים מתעסקים בתחום המוסיקה.

יצא לי לשמוע את ה6 שיצאו לפני כחודש ועוד 3 שהיא שחררה היום

ושום דבר לא מזכיר לי את מדונה הטובה של פעם.
הכי סבירים זה Devils Pray וJoan Of Arc אבל גם הם גרסה חיוורת של מדונה של הימים הטובים.
כל השירים סובלים מאובר הפקה וגם הפקה עצמה - לא משהו בכלל.
&nbsp
בכל השאר אנחנו די מסכימים

אבל גם הטורז' האחרונים לא מדהימים כמו הקודמים להם לעניות דעתי.
היא פשוט מאכזבת בשנים האחרונות.
&nbsp

GM1988

Well-known member

ואוו אתה ממש שומר המתנה לאלבום הרשמי לפי מה שאני מבין. נייס.

מצד אחד אני גם הייתי מאוכזב מה6 הראשונים.
מצד שני, אחרי ששמעתי את כל השאר ואהבתי ה6 התשלבו יפה ואיך אומרים פה, גדלו עליי לאט לאט.
יכול להיות שאחרי שתשמע את תאהב, אבל אם JOA לא עבד עלייך (מהבלדות היפות של הדיסק) אז באמת חבל.

וגם על הטורים אני מופתע שאתה לא ממש מתלהב.
כי MDNA זה היצירת מופת שלה אחרי "וידויים" בעיניי.

מצד שלישי אני שמח שאני אוהב
כי הייתי קרוב עד לא מזמן להישאר מאוכזב ולא לאהוב את התקופה החדשה ומדונה זה האומן שאני הכי אוהב ומחכה לכל דבר חדש ממנה.

JOA חצי עבד עליי.

אני צריך לשמוע עוד.
ואני לא יודע אם אני אשמע את האלבום החדש או לא - קרוב לוודאי שלא אקנה אותו כמו שעשיתי עם כל אלבום שלה אבל אולי אתפתה להוריד.
יש הרבה מוזיקה שאני צריך לשמוע ולהשלים וכרגע האלבום הזה לא בראש מעייני.
ודי חרשנו את הפואנטה הזאת - מדונה פשוט לא משהו בשנים האחרונות.
אני מאחל בשבילה שתחזור להיות שלמה עם עצמה ותאמין במי שהיא באמת כמו שהיא עשתה לאורך כל הקריירה ובנתה את המסרים שלה על זה. בשנים האחרונות היא ההפך מזה.
&nbsp

SG12

New member
אני איתך!! ומדונה אכן אוהבת לפרגן עם המפיקים איתה היא עובדת.

למעלה