טקס פשוט מביך.
נתחיל בשטיח אדום -
קייטי פרי מחרידה.
אריאנה גרנדה מחרידה.
איגי אזלייה מחרידה.
ליידי גהגא מחרידה. (ועם טוני בנט לידה שעוד שנייה עוד להתפגר ונראה כי היא לא יורדת לו מהנשמה לשנייה.)
ניקי מינאג' מחרידה.
סיה והילדה בת 12 השרלולה שלה מחרידות ודורשות כאפה וכאלה זונות צומי.
מייגן טריינור מחרידה מחרידה מחרידה. (ועוד עם שמלה של מעצבת ישראלית
)
ומדונה שהגתה את כל השיט הזה - מחרידה מחרידה מחרידה מחרידה. איך הלכה שם עם נס ודיפלו להראות כמה היפסטרית ומגניבה היא. מושפעת שבא להקיא.
ג'סי ג'יי וביונסה משעממות תתחת. אבל דאגו לביונסה לסטיילינג טוב בפנים. נראית כמו ב2003. ואני חשבתי שהיא כבר התכערה לחלוטין.
גוון סטפאני מעפנה ומאכזבת.
כנ"ל מיילי.
ריטה אורה היא הדבר הכי מתאמץ ופתטי שיש.
צארלי XCX מגניבה אבל לא הלכה עם הלוק עד הסוף.
וכמובן ריהאנה שיפהפייה בכל מצב אבל השמלה הזאת פשוט מוגזמת ולא קשורה לכלום. ואיך שהיא באה בסוף שהשטיח האדום נגמר
חולה על הראש שלה.
בתכלס חוץ מאנני לנוקס ועוד כמה אומני אלטרנטיב\שולי מיינסטרים - אף אחד לא היה אותנטי.
ובכללי -
- על אף שזה היה הטקס רבוי כוכבים מזה חמש-שש שנים אני יכול לא להרגיש שמדובר בתעשייה משעממת,מנוונת ומלאת זיוף.
במיוחד נמאס לי מטיילור סוויפט וחיים הלקנניות האלה. בא להקיא כל פעם שאני רואה אותן או את הטיילור הזאת.
- נחמד לראות שביונסה לא שברה את השיאים של עצמה בפעם המיליון אלף וזכתה "רק" ב3 פרסים. כנראה שהגראמיז אוהבים אותה שהיא ילדה טובה ירושלים ולא השעמום החנפני וההיפסטרי שהיא עכשיו. (היא משעממת כך או כך) והשוקינג הכי גדול זה שפארל גבר עליה ב"אלבום האר אן בי מודרני"
- מברוק על הזכייה של סאם סמית' - 4 פרסים בשביל גיי בריטי באמריקה הדפוקה זה הישג. לא שהמוזיקה שלו היא שיא האיכות - הוא בסה"כ גרסה גברית ופחות טובה לאדל אבל בטקס המשעמם והליטחי הזה זה מה שאוהבים - מוזיקה שמרנית ולא מזיקה והוא עושה את זה יחסית טוב.
- בכלל על אף שהטקס היה מלא צעירים ורבוי כוכבים אי פעם - הטקס הזה היה שמרני ומיושן מאי פעם. הביאו את כולם לשיר שירים של פעם יחד עם אומנים שקיימים מאתיים שנה כך שאותם אומנים שקיימים 200 שנה יופיעו ויקבלו מחוות לעצמן. בחיי שהטקס הזה מעפן. תמיד כזה ארכאי ושמרני וכולם פשוט זורמים עם כל העלאת גירת העבר הזאת. פשוט נורא - פשוט אומנים עכשויים נהיים זקנים לערב אחד. וזה כל הזמן קורה בטקס הזה - כל המעונבות המאולצת הזה לתעשייה שכולה טראש מעוררת גיחוך כל פעם מחדש.
- והכי הכי מגעיל ומביך - קנייה ווסט (ואשתו המגוחכת לא פחות קים שכמובן באה להראות את הבזזים שלה בחלוק מגוחך ומזעזע של ז'אן פול גוטייה.) שאני בסה"כ אוהב אותו כאומן - על אף העננת הזיוף שקיימת סביבו,שזה מגיע לאומנות שלו - הוא באמת אותנטי ועושה את הדברים יותר טוב מ90% מהתעשייה הזאת. אבל הוא פשוט כמה מגוחך ופתטי הוא בפעם השנייה שבק זכה באלבום השנה והוא ניסה להפריע לו ואז שנייה לפני שדיבר עצר את עצמו. בקיצור - ניסה לשחזר את מה שעשה עם טיילור סוויפט.
מה הסיבה? ביונסה כמובן
הפרס היה צריך להיות מוענק לה
ואח"כ בריאיון הוא חפר על זה.
פשוט להקיא. מזכירים את כל המתיימרים שמייצגים את המזרחיים כיום בארץ,כל הזבלה שכמובן עושה רק עוול לאותו חלק שקיים בציבור (שאני חלק ממנו) ובוכים על קיפוח בפרובנציאליות מביכה.
טוען בריאיונות שזה גזענות לשחורים ושהפרס נקטף מביונסה (כי זאת ביונסה הכל מגיע לה. גם כן אם זה האייקון של השחורים בארה"ב - אז הם הכי לבנים שיש.) - הגישת "מגיע לי" הזאת שמאפיינת מאוד את כל המזוייפים שמציגים את המזרחיים בארץ. באמת שלא יכולתי שלא לשים לב לדימיון. כזה חוסר כבוד וחוסר לדעת להפסיד.
גזענות לשחורים? טוב שזה לא הטקס הכי מחניף לשחורים שקיים. ושכמעט כל האומנים הכי מוערכים ומלוקקים בטקס הזה הם שחורים. וטוב שלא כל התעשייה הזאת היא לקק ואפליה מתקנת לקנייה וכל שאר חבריו הראפרים והאראנביסטים שכל שנה הם המובילים בתעשייה הזאת.
אני לא מכיר את בק לעומק אבל מדובר באומן ששורד יפה מאוד 20 שנה בתעשייה בין אלטרנטיב למיינסטרים וסוף סוף קיבל הכרה רחבה יותר מהמוסד הכי שמרני ומעפן שזה הגראמי וגברת ביונסה זוכה שנים על הבינוניות שלה שבסה"כ חוץ מהקול שלה וקשרים עם אנשים נכונים - אין הבדל בינה לבין בריטני. אז שימכור את סיפורי הסבתא האלה לכל הפופליסטים והמזוייפים.