הייתי במשרום שריין ליד הגאצ'ה והיה שחקן שזרק מגילות לא טובות שיצאו לו. אספתי אותן לבדוק וגם למקרה שאולי מישהו כאן ירצה אותן. נמנמ... מצ"ב תמונה. שרת ברה.
אכן הוא זרק כי הם לא שוות הרבה...אבל הרבה משתנה משחקן לשחקן.. אם את רוצה אני מוכנה למכור בשבילך אותן בחנות שלי... לא הרבה אבל גם כמה אלפים יכולים לעשות הבדל ברמות הנמוכות
אבל להגיד 30% = 45K זה לא נכון... כל אחת שווה אחרת... במגילה של המגיק אטק לחרב אפשר אפילו למכור בלי בעיה ב 100K את הHP לכפפה כנ"ל אם לא יותר! לדעתי אפשר אפילו ב 200-250K את הראשונה אני לא בטוחה אבל גם לדעתי לפחות ב 100K וה10% שווה גם היא יותר מ 45K המגילות ששוות הכי הכי פחות הם DEF לגלימה והם שוות בערך 45-50K כל שאר המגילות אפילו של הDEF אם זה לא גלימה שוות יותר מ 45K כל זה בהתחשב שיש חנות בלבד!! בכל אופן כמו שאמרתי אם את רוצה אשמח למכור לך אותן...את יכולה לעשות פה בערך 500K נראה לי אולי קצת פחות אם רוצים למכור מהר
אנשים עושים חפצים עם HP בשביל זאקום וHT... אני מכרתי 3 סקרולים של 60% לכובע HP במחיר של 1.8מיליון כל אחד, והם מעניקים +10 HP בלבד. (בווינדיה) אני חושבת ששווה לנסות את הHP במחיר גבוה יחסית...
בחיי שלא ידעתי איפה לנצל"ש. נקסון הוציאו הודעה שאומרת שכמתוכנן - האיוונט יסתיים עוד שבועיים[ז"א בתאריך שתוכנן להיות שבועיים אחרי]. אבלאבלאבל.. הם מחזירים אותו באמצע נובמבר וממליצים לשמור על הקריסטלים. אני תוהה לכמה זמן. ואולי תהיה באמת לכולנו הזדמנות לזכות בפרסים הגבוהים יותר. כי 15-10 קריסטלים במשך שבועיים, וגם אם נכנסים 6 פעמים ביום.. בחיים לא יקנו את הספר סקילים. אלא אם נקסון רוצים שנבצע במשחק שלהם מעשים מגונים