ג'אמפ

להלה30

New member
ג'אמפ

כרגיל בשנה האחרונה, אחרי שלא מצאתי כלום בעונות ומתאים לי, ג'אמפ הצילו את המצב. יש להם מבצע 1+1, מחירים סבירים בהחלט. קניתי מכנס שחור מקסים ומכנס בצבע חציל משגע. המידות גדולות והגיוניות ולדעתי הן גם גדלו השנה. אז אם מישהי חשבה שהיא לא תמצא שם שווה לנסות. אני ממליצה על הסניף בבילו (אתמול הייתי בסניף בקניון סירקין בפ"ת שגם הוא שווה).

polegra

New member
מידה 6 של מתאים לי..תואמת אולי

למידות שיש בעונות או בגאמפ? אני חייבת לציין שחוץ ממתאים לי מעולם לא נכנסתי לחנויות אחרות כי פחדתי שאין במידה שלי אתן יודעות אם יש להם משהו מקביל למידה 6 של מתאים לי? טלי

להלה30

New member
תלוי איזה מכנס

אני קניתי אתמול שני זוגות - אחד במידה 4 שהוא די רפוי (ואפילו הצטערתי שלא קניתי 3) ואחד במידה 6 שהוא יחסית צמוד (בעונות אני 3). ככה שנורא תלוי בדגם, האם הבד נמתח. יש להם ליין שלם של מידות גדולות שעד היום די נמנעתי ממנו כי זה היה בעיקר מכנסיים מבד ביז'ו שאני שונאת אבל לדעתי גם בליין הזהז יש שינויים. שלא לדבר על החצאיות והחולצות. המוכרת בבילו אמרה לי שהם החליפו מעצבים לפני כשנה ומאז פשוט שווה לקנות שם! שלא לדבר על המחיר הסביר והמבצעים (מכנס עולה כ- 150 ש"ח ואת מקבלת מכנס נוסף חינם). ועוד משהו שמבחינתי הוא כלל בל יעבור - לא מפחדים להיכנס לחנויות! בטח שלא חנויות שגם נשים מלאות קונות שם. ראשית, חבל להניח הנחות כי אולי כן תמצאי שנית, אני תמיד מקווה שאם נשים מלאות יכנסו לחנויות כאלו ולא ימצאו, זה יהווה לחץ על הרשת להגדיל מידות... לא יודעת, אולי אני קצת נאיבית.

להלה30

New member
בהודעה התכוונתי לג'אמפ

לדעתי בעונות המידות תואמות לאילו שבמתאים לי

lee_1

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifהסבר

המידות הרגילות לא ממש תואמות למתאים לי, מידה 6 בג'אמפ היא בסביבות ה50 מקסימום (אני לובשת 50 של מתאים לי וה6 של ג'אמפ עולה אבל צמוד, חלק מה6 בכלל לא נכנס) אבל יש לג'אמפ ליין בחלק מהחנויות שקוראים לו to be plus ושם מידה 4 היא באיזור ה50, אני לא יודעת עד איזו מידה מגיע הליין הזה אז אני מתארת לעצמי שאפשר ללכת לשאול מקווה שעזרתי

DREAM111

New member
טלי מצטרפת לדבריה של להלה

אין כזה דבר לא נכנסת לחנות הכי הרבה שיכול להיות זה שיגידו מצטערים אין במידה שלך (לעיתים גם יהיו מגעילים אבל לא מוותרים). מחכה לשמוע על הקניה החדשה שלך באחת מהחנויות שעדיין לא היית בהן.

maya 25

New member
מידה 6 בג'אמפ

מקבילה למידה 46-48 בערך אבל יש להם ליין של מידות פלוס שאני מניחה יותר גדולות ממידה 6

DREAM111

New member
להלה תתחדשי לך על הקניה החדשה

גם אני שמעתי שהם הגדילו מידות והובטח לי ע"י המנהלת בסניף ראשון שהיא תחזיר לי תשובה אבל כמובן שזה לא קרה. בקפיצה הבאה לקניון נברר את התשובה לעניין.

למעלה