ג'אמפ???

הדסקה

New member
ג'אמפ???

אני קוראת כאן על כל מיני בנות שקנו בגדים בג'אמפ וזה ממש מפתיע אותי. אף פעם לא הצלחתי למצוא שם בגד שהתקרב למידות גדולות (אני מכפר סבא).. האם חל בג'אמפ "מהפך"?? או שההצלחות הן מיקריות????????

גם אני לא הצלחתי למצוא שם שום דבר

עד היום....

silvey

New member
בג'אמפ מייצרים כמה מאות פריטים בשנה

מתוכם ליין שלם שנקרא B+ למידות גדולות אבל המידה הגדולה היא לרוב רק עד 52. בזמני, לפני כמה שנים ייצרו שם עד מידה 58-60. הבעיה היא למצוא משהו בין כל הדגמים הרבים ולא בכל חנות יש אותו מבחר כי זה נתון גם לשיקולה של בעלת החנות שמכירה את הלקוחות הקבועים ואת טעמם ולפי זה היא מביאה דגמים.

RotemDan

New member
ג'אמפ בכפ"ס מגעילות

פעם נכנסתי לשם והן אמרו לי "אנחנו לא מייצרים בגדים במידה שלך". מאז אני לא נכנסת אליהם. תנסי את אלה שבשבעת הכוכבים, הן נורא נחמדות.

הדסקה

New member
באמת התפלאתי!!!

באמת התפלאתי לקרוא כאן בפורום על הצלחה של בנות לקנות בגדים בג'אמפ... עכשיו אני מבינה שהבעיה היא בסניף שלהם בכפר סבא.... האם מישהי ניסתה את הסניף החדש בכ"ס ליד "מגה" ויש גם חנות עודפים בקניון "שרונה" (ליד המשביר מחסני אופנה)??? האמת -אחרי האכזבה שלי מהסניף בויצמן לא ניסיתי שם... ואין לי חשק לקבל שוב את אותו מבט "מוכר" של :"איך את מעזה להכנס לחנות שלנו בכלל"....

RotemDan

New member
בשרונה נורא ואיום

בגדים מכוערים בצורה יוצאת דופן. בעיקר שמלות עם פאייטים במידה 36 וחרא שכזה. אל תנסי אפילו. במגה עוד לא הייתי. פשוט תלכי לשבעת הכוכבים. הן נחמדות, עוזרות בכיף ולא פותחות עיניים כשאת נכנסת. אותו דבר בקרייזי ליין שם. בכפר סבא הן סבירות, לפעמים אפילו נחמדות. בשבעת הכוכבים הן מקסימות.

sigalit33

New member
סניפי ג'אמפ באיזור כפ"ס

אז ככה, אחרי שקניתי בחורף בג'אמפ ברננים מעיל משגע, החלטתי לנסות את הרשת גם בקיץ. אז כמו שכבר כתבו כאן לגבי המידות, יש קולקציה שנקראת b+ והיא במידות גדולות יותר, נראה לי שבערך עד 52-54. אני (מידה 48-50, תלוי בחנות...) מצאתי כמה דברים גם בקולציה הרגילה שלהם. הסניף בשרונה בהחלט דוחה שלא לדבר על זה שהמוכרות שם לא נעימות בעליל ואפילו פעם שמעתי אותן מתווכחות בקולי קולות. לא נעים. בסניף בויצמן הן פשוןט קצת אנטיפתטיות. אף פעם לא אמרו לי שאין במידה או משהו כזה. הסניף במגה מוצלח לדעתי. הייתי שם כשרק פתחו אותו ואולי זה היה קטע שיווקי אבל המוכרות היו מאד מאד נחמדות, סובלניות וניסו להציע לי הרבה דברים. לסיכום, אני מאד אוהבת את הסגנון של "ג'אמפ", באמת חבל שאין שם יותר אופציות למידות גדולות, אבל אפשר למצוא שם דברים יפים (חוץ מסניף העודפים בשרונה). אם אני חושבת על המלאי שיש לי משם, אז הוא די מכובד וכולל פריטים שאני ממש ממש ממש אוהבת. נראה לי שזהו......... שבת נפלאה לכולן!

7נתי7

New member
נכון.בכפ"ס הן מגעילות ואנטיפטיות גם

לכאלה במידות שיש להן. החנות במרכז שרונה ללעומת זאת נחמדה יותר

DREAM111

New member
גאמפ

אני יודעת שכשאני נכנסת המוכרת תמיד ישר מכריזה בנימוס אין לנו במידות שלך. אימי לעומת זאת מידה 48 כן מצאה אצלם אבל בגלל היחס שאני קיבלתי שם בעבר לא קונה שם.

ברחה לי ההודעה..

מה שכן בסניף ברננים (שהמוכרות שם כמעט בסדר. לא הרבה יותר.) כן מצאתי בתחילת העונה חולצות (מעטות) במידה שלי, ואני מעל 48..

הדסקה

New member
תודה !!!

לכל הבנות שענו, הסבירו ופרטו - תודה!!! אני אנסה את מזלי בסניף במגה, אולי המוכרות עדיין נחמדות.... שבת שלום לכלכן!!!

michosh29

New member
שופינג בג'אמפ

היי אני במידה 46 ברשת מתאים לי ומידה 5 בגאמפ. הם מייצרים בגדים עד מידה 7. בהצלחה.

להלה30

New member
גאמפ בבילו

לדעתי זאת החנות של רשת ג'אמפ הכי נחמדה. החנות גדולה ויש מבחר גדול, גם של דגמים וגם של מידות. המוכרות קצת נדבקות (עמלות...עמלות...) אבל בחנות מספיק גדולה ואפשר להסתובב לבד. לא כדאי לבוא בשבת. מלא בטירוף. אני הייתי בשבת לפני שבועיים והמוכרת אמרה לי שביום שני אחה"צ הם מקבלים סחורה. באתי ביום שני בערב ובאמת היה נהדר.

למעלה