ג'אמפ

micpri

New member
ג'אמפ

בתור קוראת פאסיבית אך מתמידה, לא עמדתי בפיתוי ואני חייבת לספר על ביקור מדהים שהיה לי אתמול בג'אמפ - ניכנסתי בלי שאיפות ותקוות ומצאתי בדיוק מה שאני מחפשת - חולצות קצרות שחורות מבד נעים שנמתח על הגוף (אני תמיד הולכת עם ווסט או עליונית מעל) - ובדגמים צעירים ומהממים. בקיצור - קולקציית הקיץ שלהם פשוט מקסימה בעיני ובמחירים לא יקרים: כ-130 ש"ח לחולצה. דרך אגב - מידות גדולות מאוד, שגם אני שבדרך כלל לא מוצאת כלום בחנויות רגילות, הצלחתי למצוא.

DREAM111

New member
אז כמובן ברוכה המצטרפת

שמחה שעלית מעל פני המים ולא נשארת שם עוד. שמחתי לקרוא כי מצאת בקולקציה החדשה של גאמ'פ את הדברים שאת אוהבת ובאמת צריך להתחיל לטייל להתרשם ממה שהכינו לנו לקיץ הקרוב. תתחדשי ותהני.

באיזה סניף היית?

כי בסניפים הירושלמים בקניון מלחה וגם בקניון הדר המידות קטנות להחריד. ניסיתי לפי מה שהסבירו פה לחפש "בי פלוס" המוכרת רק אמרה שזה מפוזר בכל החנות ולא באיזור אחד ולא ממש עזרה מעבר.וכמה שנברתי וחיפשתי נאדה גורנישט! פשוט התבאסתי.
אשמח לדעת באיזה סניף היית..

micpri

New member
לא נראה לי שזה יעזור

בסניף בראש פינה. נראה לי שזה קצת צפון מדי, לא? חנות של ג'אמפ מאוד גדולה ומרווחת, שקניתי בה מספר פעמים בעבר הרחוק היא החנות בצומת בילו, שכבר יותר הגיוני להגיע אליה מירושלים בהצלחה!

למעלה