גאליס 7-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 7-שבוע 3 עוד שבוע קצרצר של שני פרקים בלבד בגלל החג...
תהנו ...השבוע האחרון של פרקי המאה ...
שבוע הבא ספיישל מיוחד עם פרק 200!!!

הפתעה נחמדה בפרק!
שחקן אורח- שהתגעגענו אליו מאוד...
&nbsp
נו, צפוי, סשה נתן בומבה. או שמכונת הזמן התקלקלה וזה פיזנטי. ולמה הוא בשמלה? הסוואה? אימא רוסיה. ומה קשורה עכשיו המכונת זמן?
&nbsp
איתן, אתה כזה לא זהיר. למרות שבעתידים הוא בלתי מנוצח. נמאס לי כבר מדיסק און קי.
&nbsp
אדם... בחייך. לא פלא שהיה כתוב שהוגו לא מאמין למראה עיניו. מילא לנשק את אדם, אבל להתקדם איתו ב-D&D? ועוד כפאלקור?! בושה. ולמה עדי עם עדשות?! הוגו, את המערכונים תאשים את עצמך, אדם שיקר מספיק גם בלי זה. אגב, בלי קשר, לא יודע למה אבל מאיה קורן (עדי) לפעמים מצחיקה אותי בנוירוטיות של הדמות שלה. כן, היא מנסה להיות רצינית אבל זה מצחיק. אוי, אדם...
&nbsp
דני בפעם הראשונה מודה שהיא רצתה להתחתן עם יונתן. לא יודע למה אבל זה חמוד. דני, לא הייתי סומך על דוד כעיניים. או כרגליים. עלילה שלמה על ניסיון לרצח.
&nbsp
פאק, יונתן יתקע בעבר?! האמת שזה מעניין. יובטפוימט?! אתם יודעים מה זה אומר?! שינוי היסטוריה נראה לי בעייתי מדי.
&nbsp
וואו. הוגו בסצנה קשוחה. מי היה מאמין. ציפיתי שהוא יתן לאדם בוקס.
&nbsp
מי המטומטם שכתב את השלט, יש שם שגיאות כתיב! והאיחוד ממשיך. דורי מגיב כמו שהוגו הגיב שאדם ועדי ביחד. יש לנו שני שלישים, רק צריך את השליש האחרון לפאזל.
&nbsp
הוידוי של דני כזה דבילי, אבל יונתן מוכן לקנות הכל ממנה. פאק, כל הפרק סובב סביב רצח.
&nbsp
אין מצב שזה כזה קל. דורון הסוכן! הוגו, למה קיבלת את השיחת גוביינא?! התגעגעתי.
&nbsp
היי, אגב, איפה ניקה? ודוד לא רוצה את הגביש בשביל מכונת הזמן? זה יכול להיות שימושי.
&nbsp
איפה ריקוד הרובוט?! שחר חסון והפרעת קשב?! אוי... כן, תכנית בערוץ הילדים. אתם רוצים, נכון חבר'ה? היי, מה המסכה הזאת עושה פה? קטע מצחיק. אבל הוגו יצא מנצח כאן. אלא אם אדם יעשה כמו יולי בזמנו וישכנע את הוגו להמשיך לכתוב לו מערכונים. בהצלחה בזה, הוגו עסוק. בכלל הוא היה אחלה הפרק.
&nbsp
איפה ליעם? איפה יולי? איפה הנחשים?
&nbsp
כל הארבע דקות של יונתן ודני אני אומר לעצמי שאין מצב שהיא תדחוף אותו. ולא אמרתם שאי אפשר להיכנס לגאליסיה?
&nbsp
מצחיק שדני חושבת שיונתן עדיין יגיע לגן עדן. אבל מה יציל את יונתן? אני מקווה שהוא רק לא יסתובב פשוט כאילו כלום...
&nbsp
סה"כ פרק טוב. אבל הם חייבים לחזור לארבעה פרקים.

אתה צודק לגבי עדי.
וזה תקף גם לגבי מאיה, לצורך העניין. בכל זאת, היא כזאת ואלקירה, נו. כל כולה מתיקות ונופת צופים. אישיות שהיא ההפך הגמור מקשיחות ועצבים, ככה שבאמת משונה קצת לראות אותה ככה. אדם הזה משפיע עליה ומשנה אותה לגמרי, אם הוא רוצה בזה או לא. ככה יצא, "על הדרך".

איפה ניקה, ואיפה מורטון? שגיא הצטלם בשנית. מרקה אולי כבר לא תופיע. אה, בעצם, סביר להניח שכן, אחרי שהם ישתחררו מהשבט ויצאו אל העולם האמיתי. או מה שלא יהיה איתם.

תזכיר לי למה אי אפשר להיכנס לגאליסיה? אף אדם מבחוץ לא יכול? אני בבלאקאאוט קל.
וגם אני מקווה מאוד שזה לא יסתכם בהסתובבות שלו וזהו, כי זה מתאים להם, בשלבים האלה של העלילות השונות.

לגאליסיה אי אפשר להיכנס
כי ככה ליעם אמר בעונה הקודמת. שאחרי שיונתן שחרר את העיר אי אפשר להיכנס לשם יותר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אפשר להכנס דווקא
רפאל ,אנה וטיראן נכנסו ויצאו... רק צריך את הצמיד ...
&nbsp

שרק ימשיכו עם ההמשך של הסצנות.
לא סתם הם ממשיכים את אותן סצנות. אני ממש אוהבת את זה.

בכלל, הם הצליחו להפתיע אותי הפרק, עם שתי הסצנות של המכות.
ממש לא חשבתי שדורי יתנפל עליו. מצד שני, זה לא היה סביר שהוא אשכרה ייכנס לעתידים, אחרי הגילוי. לפחות אלה היו מכות, לא כמו הבדיחה הזאת שהייתה לנתי וליבי.
הם באמת עשו את זה טוב, שניהם.

ומהצד השני, הוגו ואדם. וואי, הוגו נהיה גבר, לא סתם. קיבל פתאום ביטחון לא מבוטל בכלל. עכשיו כבר ברור ששום חומר משלשל לא יהיה כאן. אשכרה דורון נחת, ממש כמו עוגן ההצלה של הוגו, וגם של עדי, כמובן. האמת שידעתי שהוא יקפוץ לביקור (זה לא יסתכם רק בו, חברים), אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהיה בהקשר של השלישייה. גם חשבתי שזה יקרה יותר לקראת הסוף.
עכשיו נראה אותך, אדם. איך הוא מסוגל לעשות לו את זה, פשוט לא יאומן... אגב, מתי יחזרו לדבר על הבעיות הכספיות שלו? ארי הסביר לו שהוא לא יוכל להישאר בלי לשלם. תזכורת קטנה, למי שאולי הספיק לשכוח, מרוב כל הברוך המתמשך עכשיו...

הסשה הזה חמוד. בחיי. הרבה יותר מגרגורי.
ואלה לא משקפיים, זו ממש זכוכית מגדלת!
אין, זה קורע אותי.

פייר, הזלתי דמעה בסצנת הסיום. על אף היותם "הזוג הנצחי", עד שכבר מגיעה סצנה מחודשת שלהם, הם בכל זאת די מצליחים לרגש. ככה זה כשהם מנותקים אחד מהשניה לאורך רוב העונה, כמעט כל עונה. כמעט. הריטואל הזה...

וואלה, קצת שכחתי ממנו.
אתה ממש מזכיר נשכחות... אהבתי את הסצנות שהיו להם איתו. איזו קטנטונת היא הייתה... רואים גם עליה את הבגרות, בלי שום קשר לחנוניות הנצחית ושובת הלב, כמובן.

תגידו, מה נסגר עם המשימות כבר ??? בסוף לא יהיו כמעט, זה ברור. זו תחרות בין המחנות?!

Roei152

Well-known member
מנהל
בקשר להתנפלות
מה ציפית? שיהיה מקסים ומתוק אחרי שראה את איתן ושי מסתחבקים? במקרה הזה , היה ברור שיהיו מכות ... במקרה הנגדי יולי לא יכולה להתעמת עם \שרון ... היא לא יכלה להתעמת איתה בגלל ששרון יש לה יותר כוח ... היא יכולה להתעמת איתה רק ברמזים סמויים. כמו שעשתה סצינה אחת ....
&nbsp

ברור שלא.
שכחתי להוסיף.
התכוונתי לזה שחשבתי שהוא יתחיל לרחרח איכשהו, בתוך עתידים או מחוצה לו, אבל וואלה, משום מה לא תיארתי לעצמי שהוא יתנפל עליו כבר עכשיו.
אבל וואלה, ההוכחה הגיעה מיד, עד אליו. מעניין מה ואיך יתפקשש הפעם, בהולכו אל רונה... טוב, העימות הפיזי לא חדש לדורי. עונה קודמת הוא התנשא על ליעם.

טוב, לגבי יולי, זה ברור. היא נסיכה וחכמה.
אבל תראו כמה חוסר חינוך יוצא לסדרה הזאת לשדר עד שהם בכלל מגיעים למסרים החינוכיים והכל. זה רק הולך ומחריף מעונה לעונה...

אגב, קלטת את חיבוק הסולחה של הוגו ודורי? איזה מבטים הם החליפו ביניהם...
ושוב פעם הספק רמיזה ספק החן הזה של הוגו, שרק רוצה עוד קצת לחבק. אין, זה משהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
מעניין אותי עכשיו מה יקרה עם איתן?
הוזכר לא פעם ולא פעמים שבעיקרון הוא בא למחנה עתידים כדי להיות קרוב לרונה .. דורי בעצם די מוזר לי להגיד את זה "חטף" לו אותה מהידים כמו שהחדש בסדרה חוטף את המלכה ממלך...אם אתם מבינים למה אני מתכוון... אני יודע שזו זוגיות ותיקה וכו'...
איתהזכרתי את כל זה, כי איתן בעצם אמור לעבור לגאליס.. האם גאליס תרוויח גם את דורי וגם את איתן? האם איתן יהיה חפרפרת?
בעניין הזה... יולי מקבלת פחות זמן מסך מכולם כל העונה כולל המחצית הקודמת ... לא הגיוני בתור אחת מהרבייעה המקבילה לרביעיית החממה(ללי,דניאל,יפתח ונט) , אני מתגעגע אליה...
אגב שמתם לב לפאק? שדורי התפשט היה נראה שהוא מוריד מעליו את חולצת המחנה . לא את החולצה הצהובה שלבש... מה כ"כ מסובך בצלם מישהו מתפשט??
שיונתן אמר שיחזור בזמן ... טוב 23 שנים זה לא כזה ריחוק בשביל שכל העולם ישתהנה מבחינת הספר לוחות הגורל , גאליסיה ומעיין הנששמות כבר נוצרו , אבל עדיין יש פאק בתוכנית של יונתן הרי יש את דויד הגלגול הקודם שלל יונתן מה שעלול להפריע...
מעניין אם משהו עדיין ימנע מדורי ורונה לחזור....

המממ... שני מיועדים ביחד...
על זה שיונתן יפגוש את הגלגול הקודם שלו לא חשבתי.
&nbsp
אז מה? עוד פעם כמו בסרט?

איתן עדיין מסרב להבין...
הוא פשוט לא מבין למה זה הגיע לו, ומה והאם הוא עשה משהו לא טוב, כי הוא בסך הכל בסדר. קשה לו לקבל את העובדה הבסיסית לגביה, גם בלי שהוא הכיר את דורי. הוא היה סוג של ניחום עבורה. משהו בין ניחום לבין סוג של "התחלה חדשה" בשבילה, שם בלונדון. לו זה הרגיש מספיק בטוח, עד שזה התנפץ לו בפנים.

לגבי יולי - כמה נכון ככה מבאס בטירוף. זמן המסך שלה נמצא במגמת ירידה מתמדת.

לגבי יונתן - די, אני מחוץ לזה. עייפתי כבר...
אז טוב שעוד יש לך כוח להמשיך לחשוב בעניינו.

ברור שדורי ורונה לא הולכים לחזור בזמן הקרוב. זה יותר מדי שקוף, נראה לי.

לגבי הפאשלות שלהם - כבר ציינתי לגבי הפאק עם הפנס של יונתן, שצולם בתחילה כשהוא על העין הלא נכונה, ושניה לאחר מכן זה תוקן בחזרה. למרות זאת, הם אשכרה צילמו וערכו ככה.
בנוסף, כשדני רצה אל דוד, לספר לו שהוא צדק ו"זה או אני או הוא", היא נכנסה עם התרמיל עליה, בתוך החדר הוא פתאום "נעלם", ממש כמו קסם, ואז שוב חזר.
לא ברור מה נסגר איתם...

Roei152

Well-known member
מנהל
איתן די הכיר את רונה בדרך נורמלית
פגש בחורה ישראלית בלונדון בת גילו , התאהב בה בלי כל ההיסטוריה שלה .. בלי שהוא ידע שהיא חלק מטלנובלה שלמה. שלפי הטלנובלה היא נועדה לגבר אחר... וכל הטלנובלה התנפצה לו בפנים שהגיעו לגאליס...
מגיב לך גם על התגובה הקודמת כאן...
לגבי רונה -הרי ההקלטה לא מוכיחה שלא דורי צילם את התמונה ... (לא החלק שהם שמעו לפחות..) מה שאומר שגם אם דורי יצליח להגיע אליה עם ההקלטה , יכול להיות שעדיין היא תדרוש ממנו הוכחה כזאת .... ואם יהיה מספיק חכם להקשיב להקלטות קודמות , על הדרך גם יקבל את הפתרונות לבעיות האחרות... איתן היה עם סרט הקפטן להזכירך גם בזמן שרועי ושרון מדברים מהן שאומר שבהקלטה יש את הפתרונות לכל הבעיות גם בעיית השיימניג , גם בעיית יוליעם וגם הבעייה של המחנה ....זה כ"כ פשוט שזה מפחיד.. נשארו עוד לפחות 18 פרקים (אם בכל זאת הלכו על מחצית ארוכה של 25 פרקים ..) עדיין נראה שבכל זאת תהיה שלישיה עם יולי.. קובי רק עוזר מהצד...
&nbsp
ברור שקלטתי
את החיבוק הלא סתמי הזה .... יאללה תוותרו כבר על כל הטלנובלה הזאת עם עדי ורונה ותהפכו אותם לזוג....

למעלה