גאליס 7-שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 7-שבוע 2 צפייה מהנה ודיון פורה....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 195
צפייה מהנה ....
מה יקרה ליונתן וניקה אצל ספקטור? האם הוא רוצה להזיק או שמא להועיל? איך אולימפוס יקבלו את דורי? האם הם יאמינו לו או שמא ידחו אותו? איך יולי תתקדם בחקירת התמונה הנעלמת?
&nbsp
&nbsp

איזה פרק הזוי!

נחמד, התוספת שאלות שלך. זה חדש, או שכבר יצא לך לנסח כאלה בפרקים של 'נעלמים' ופשוט פספסתי?

אין, זה פרק שכל כולו הזיה אחת גדולה, אפילו בשביל הסטנדרטים שלהם.
תאמינו לי, בחלק לא מבוטל מהזמן אני כבר לא מקשיבה יותר לקשקושים בכל הסיפור של יונתן ומה שסובב אותו... זה פשוט לא בריא, מבחינה שכלית.

אז מה, זה ההסבר לגבי זקנתה של זארדה? והיא הייתה אמורה להיות מיועדת?!
אוי, איזה מזל שהם סיימו כבר לכתוב. אין עוד דברים כאלה.

טום באום ממשיך להיות לא קשור בעליל לכל הדבר הזה, למרות השניה וחצי הופעה שלו בסך הכל. מטופש ומיותר כל כך. אני מתקשה למצוא את הפואנטה.
ואני עדיין חושדת בספקטור... הכי טוב ככה, "ליתר ביטחון".

במחנה - זה עושה הצגה לזה, והוגו ורונה מטיחים האשמות בדורי ויולי ולא מאמינים להם. בעיקר עצוב.
אתה מבין, רועי? לזוג האהוב עלייך אין שום סיכוי להיות ביחד, בטח אחרי סצנה כזאת ביניהם
, עד שסוף סוף חזרה להם סצנה משותפת. אבל להוגו יש "חבר" חדש, אתה יודע. אחלה של חבר אמת.

ויולי, כפרעלייך, את ממש ממש לא "לקחת לה את ליעם", אז די! הגברת פספסה את הרכבת (זבש"ה), ובהמשך קרה מה שהיה צריך לקרות. הגורל הטוב הפגיש אתכם.
בכלל, הורג אותי איך הנחשה מציגה את הנקמה הכפולה שלהם כאילו זו באמת נקמה שבאה ממניעים מוצדקים. בשני המקרים הם שגו מרצונם החופשי, אז חלאס עם העאלק פוזה צדקנית שלהם. איזה מסרים קלוקלים מועברים כאן, למרות שברור לכולנו שאין פה טיפה של צדק, כמובן. זה סתם מפריע לי מאוד.

באתי לכתוב שהכיוון המסתמן וזה שנרמז לנו הוא שהנחש הוא זה שיותר חדור נקמה מביניהם, אבל אז הגיע ליעם, ועכשיו היא יודעת על יולי. למה, ליעם, למה?

עד מתי התמימות שלו, לגבי הכל - החל מחברו הטוב ביותר ועד ל"חברתו" הנוכחית?
טוב, עד מתי התמימות של (כמעט) כולם...? הם ממחזרים את עצמם לדעת. אותם השטיקים המאוסים. ריטואלים קבועים.

אדם, אדם... מה לכל הרוחות הוא עושה?! זה כבר גובל בהתעללות נפשית. בלי הגובל. זו התעללות לשמה. זוועה. אני מחכה לרגע שהוא כבר לא יוכל לחיות עם עצמו.

הו, והנה הוא חזר למחנה. אחלה. שני המיועדים הגיעו אל דני.
יאללה, חפרתי.

אה, אוקיי.
משום מה, לא הבחנתי בפנס בעין שדוד זייף על עצמו. התמונה שהוט העלו לרשת הבהירה לי את העניין. אחלה של מאפר הוא.

רק שלא נגלה בסוף שדוד הוא איזשהו גלגול או מה-שזה-לא-יהיה של יונתן, כן? איתם - באמת שלעולם אין לדעת...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני רוצה להבהיר משהו
אני אהיה הכי מאושר בעולם שהוא ועדי יחזרו ...
נכון שדורי אם היתה אופציה כזאת הייתי יותר שמח לזוגיות כזאת.. אבל אנחנו מציאותיים ... אני שמח יותר שהמשיכו עם המציאותת שנקטעה בקיץ השני. שעדי היא האחת של הוגו , ולא גילי...
מה שאני אומר בעצם זה שהיתי שמח לראות סיפור שממשיך את יוליעם ויוצר לנו זוגג נצחי חדש ומפתיע . אפילו מאוד .. אבל אנחנו מציאותיים .. במציאות של הסדרה אני יותר שמח שעדי חזרה... הסדרה תגמר שהיא והוגו ביחד.. ולא שהמשיכו עם הכיוון של גילי....

נו, ברור.
באמת שאין שום צורך שתזכיר עוד את גילי, לפחות לא בהקשר של הוגו.
תשמע, כבר דיברנו על זה שהעונה השלישית הייתה מעין "עונת מעבר" כזאת, מכל המובנים ואצל כל הדמויות.
אז גם אם בזמנו, עוד לא ניחשנו או העלינו בדעתנו (חלקנו אולי כן) שעדי שלו תחזור לכבוד השנה האחרונה, זה היה ברור כשמש שגילי סיימה את תפקידה, וזהו. למרות ש... לא משנה.

ואני מבינה שאתה רציני לגמרי לגבי הרצון שהיה לך להוגו ודורי. בחיי. הנה, אני אפילו לא מכניסה שום סמיילי. וכן, אנחנו 'ריאליים'. אתה יודע, גם את הבדיחה הזאת עם לאון הם לא השכילו לעשות כמו שצריך, אם כבר החליטו ללכת בכיוון הזה. טוב, זה היה צפוי שהם יחששו מאוד מכל העניין, להגזים יותר מדי וכאלה, אז הם לא באמת עשו עם זה משהו. לא באמת יכולנו לצפות מגאליס שיפתחו כיוון שכזה באופן שיהיה רציני יחסית.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני רוצה להגיד משהו לגבי הנחשייםץץ
למה התסריט שוב מתהפך ואומר שהנחשה מתחרטת? אנחנו רוצים לראות שרק יולי עולה על הכל .... לא מחה שקרה בקיץ הקודם... זה היה טיפשי...
&nbsp

בדיוק!
זה הורג אותי, הקטעים האלה, שחוזרים ונשנים.

מהפרק היום, ניכר שרועי הוא זה שבאטרף מביניהם, כי הסיפור הגדול באמת הוא ההפלה של המחנה וסגירתו, כמובן. רואים את השיגעון בעיניים שלו. מטורלל לגמרי.
הנחשה - ליולי וליעם היא סתם רצתה להחזיר, דווקא כזה, אבל זהו. הספיק לה לגמרי, ועובדה שהיא באה לזרוק את ליעם.

לא משנה מה יהיה, וגם אם היא זו שתתחרט בדקה ה-90, וכמובן שעל הדרך הם גם ייפרדו, עדיין שניהם! חייבים להיעצר. בלי משחקים ובלי שטויות. שישקפו את המציאות. פלילי זה פלילי - עבור כל מי שנטל בזה חלק. אני רק רוצה לראות את השוטרים מגיעים ומעיפים אותם משם, וזהו. רק זה חייב להיות הסוף שלהם. בלי פרידות ובלי כלום. פשוט קישטא!

בסוף, ליעם בכלל יעלה על הכל, או על הרוב... מי יודע כבר איתם. זה באמת מבאס, כי אנחנו באמת רוצים לראות את אותו סיפור שהיה להם, רק הפעם עם יולי, עד הסוף.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה לדעתך יקרה מהצד של דורי ורונה?
את כל הזמן כותבת רק על סגירת המחנה (הנקמה הגדולה) שבעצם יש לה מיני כיוון לשרון "לנקום" ביוליעם על הפיכתם לזוג... אבל את שוכחת שבפתרון יש עוד משוואה ,דורי ורונה... מה עכשיו דורי הולך לבכות עד שיולי/ליעם יעלו על המעשים?
מה שיקרה זה שהם לא יכולים להיות פסיבים , דורי לא יכול לרכוב על הגילוי של יולי או ליעם...
הכיוון הכי הגיוני הוא שיולי תשתף פעולה עם דורי או לפחות תנסה

דווקא אני לא מזכירה את זה הרבה.
אני מדברת על הנחשים, לצערי הרב, אבל פחות על המטרה המרכזית שלהם. גם עוד לא חזרנו קצת למשימות, שם הם רק מורידים את המינון מעונה לעונה. כמה משימות ואתגרים היו בעונה הראשונה, וכמה היום.

ברור שהוא יחבור ליולי, ולהפך. זה יהיה רצון משותף. מה ואיך בדיוק הם יעשו ולאן יגיעו, כמובן שאין לי שמץ... לכולנו, נראה לי. ואם הוגו גם ישתלב מתישהו - מה טוב.

בנוגע לשרון
אין לי בעיה שהיא תתחרט, אבל בתוך הכלא.
&nbsp
שתהיה סצנה שהיא בכלא, עם ליעם ויולי שמבקרים אותה, והיא אומרת להם לא לנסות לשחרר אותה כי היא צריכה ללמוד לקח על מה שהיא עשתה. ושבסוף יולי תגיד לה שלמרות הכל, כששרון משתחררת, היא מחתימה אותה להיות סטייליסטית שלה. וזהו, מלמדים שצריך להתחרט ולשלם מחיר.

בדיוק. שם היא מוזמנת בכיף להתחרט כמה שרק יבוא לה...
בכלל, שניהם חייבים להיות מופרדים בסוף מכל שאר החניכים. שום קשר יותר. כאמור, קישטא
הם כאלה "חיצוניים" וזרים בעיניי, עם איך שהם בחרו לחזור. שיהיה להם לבריאות.

טוב, עם כמה שזה נשמע יפה מה שכתבת, מההיכרות הלא קצרה שלנו איתם, לא נראה לי שנזכה לראות סצנה כזאת. והלוואי ואתבדה, לפחות בעניינם, אם כבר לא לגבי דוד.
כזכור, אפילו את ארז לא זכינו לראות נכנס פיזית מאחורי סורג ובריח. שיר ואני מאוד התרעמנו על כך בזמנו. למה רק זרקו לאוויר את עצם ההסגרה שלו את עצמו, ולא ראינו זאת? בכל זאת, אחרי כל הסאגה.

זה לא גורל שהפגיש ביניהן
זאת נטלי רואס המלכה!

מה, דורי והוגו באמת הזוג האהוב על רועי?

אכן מלכה.
לפחות משהו אחד טוב יצא ממנה, למרות שאתה נורא מתגעגע אליה, זה ידוע.

וכן, הם הזוג האהוב על רועי. מה אתה יודע...
עושה רושם שהוא כותב עליהם בשיא הרצינות.

אני רוצה שהיא תחזור!
זוכרים את השרשור על העלילות שלא נראה?
&nbsp
אז בראש שלי היא מככבת בעלילות והיא המלכה של גאליס. נטלי רואס זה רישיון להדפיס כסף!

Roei152

Well-known member
מנהל
מכניסה לי מילים לפה ......
הזוגג האהוב עלי בגאליס נשאר יוליעם
אני פשוט אמרתי שבמשוואה של הוגו ודורי מול הוגו ועדי+ דורי ורונה או הוגו ודורי .. היתי מעדיף שינוי טואטלי...

זה בסדר, אני יודעת.
כוונתי הייתה שאתה לגמרי רציני עם הרצון האישי שהיה לך לזיווג ביניהם.

משהו אצל דורי ורונה, גם בלי שום קשר למצב, די כבה העונה. אחרי הדביקות שהייתה ביניהם במשך כמה פרקים.

למעלה