איזה פרק הזוי!
נחמד, התוספת שאלות שלך. זה חדש, או שכבר יצא לך לנסח כאלה בפרקים של 'נעלמים' ופשוט פספסתי?
אין, זה פרק שכל כולו הזיה אחת גדולה, אפילו בשביל הסטנדרטים שלהם.
תאמינו לי, בחלק לא מבוטל מהזמן אני כבר לא מקשיבה יותר לקשקושים בכל הסיפור של יונתן ומה שסובב אותו... זה פשוט לא בריא, מבחינה שכלית.
אז מה, זה ההסבר לגבי זקנתה של זארדה? והיא הייתה אמורה להיות מיועדת?!
אוי, איזה מזל שהם סיימו כבר לכתוב. אין עוד דברים כאלה.
טום באום ממשיך להיות לא קשור בעליל לכל הדבר הזה, למרות השניה וחצי הופעה שלו בסך הכל. מטופש ומיותר כל כך. אני מתקשה למצוא את הפואנטה.
ואני עדיין חושדת בספקטור... הכי טוב ככה, "ליתר ביטחון".
במחנה - זה עושה הצגה לזה, והוגו ורונה מטיחים האשמות בדורי ויולי ולא מאמינים להם. בעיקר עצוב.
אתה מבין, רועי? לזוג האהוב עלייך אין שום סיכוי להיות ביחד, בטח אחרי סצנה כזאת ביניהם
, עד שסוף סוף חזרה להם סצנה משותפת. אבל להוגו יש "חבר" חדש, אתה יודע. אחלה של חבר אמת.
ויולי, כפרעלייך, את ממש ממש לא "לקחת לה את ליעם", אז די! הגברת פספסה את הרכבת (זבש"ה), ובהמשך קרה מה שהיה צריך לקרות. הגורל הטוב הפגיש אתכם.
בכלל, הורג אותי איך הנחשה מציגה את הנקמה הכפולה שלהם כאילו זו באמת נקמה שבאה ממניעים מוצדקים. בשני המקרים הם שגו מרצונם החופשי, אז חלאס עם העאלק פוזה צדקנית שלהם. איזה מסרים קלוקלים מועברים כאן, למרות שברור לכולנו שאין פה טיפה של צדק, כמובן. זה סתם מפריע לי מאוד.
באתי לכתוב שהכיוון המסתמן וזה שנרמז לנו הוא שהנחש הוא זה שיותר חדור נקמה מביניהם, אבל אז הגיע ליעם, ועכשיו היא יודעת על יולי. למה, ליעם, למה?
עד מתי התמימות שלו, לגבי הכל - החל מחברו הטוב ביותר ועד ל"חברתו" הנוכחית?
טוב, עד מתי התמימות של (כמעט) כולם...? הם ממחזרים את עצמם לדעת. אותם השטיקים המאוסים. ריטואלים קבועים.
אדם, אדם... מה לכל הרוחות הוא עושה?! זה כבר גובל בהתעללות נפשית. בלי הגובל. זו התעללות לשמה. זוועה. אני מחכה לרגע שהוא כבר לא יוכל לחיות עם עצמו.
הו, והנה הוא חזר למחנה. אחלה. שני המיועדים הגיעו אל דני.
יאללה, חפרתי.