לגבי דורי - זה אך ורק הוא...
המניאק, יש לומר, תסלחו לי.
משום מה, יש כאלה שחושבים שליעם הפיל את זה על דני, בגלל שהוא יצא להביא פופקורן אז אולי אז עשה משהו וגם בגלל שהוא שאל את יונתן אם לא בא לו לפעמים לנקום בה על זה שהיא חברה של דורי, אבל ברור שזה טיעון מופרך ומגוחך ואין בו שום היגיון. עם כמה שהוא לא מסמפט את דורי עכשיו, ליעם בחיים לא יפגע בה ואין לו שום עניין, בטח לא גם אחרי ששניהם השלימו.. יש לו מספיק על הראש עם רותם ויולי...
זה מאוד פשוט : יראו פלאשבק איך דורי נמצא בשירותים כשיונתן דיבר עם דני ומסר לה את המיקום, לפי דעתי הוא קלט שמשהו חשוד פה עם יונתן מיד אחרי שהוא אמר לו שהוא סומך רק עליו (כאילו הוא לא חשד בו רק שניה לפני...) והרי יונתן הלך אל דני אחרונה... כנראה יראו גם מה בדיוק הוא אמר לטיראן כשיצא לפסי רכבת - שזה טריק של יונתן ושיגיע למיקום של דני.
גם רואים איך דורי מסתכל כל הזמן רק עליה, מהרגע שיונתן אמר להם שהוא רק בדק אותם.. אגב כשהוא רק נכנס אליהם, הוא קרא ליונתן רגע החוצה, מעניין מה רצה לומר לו...
המטרה של דורי להפליל את דני היא די ברורה - יונתן יכעס עליה מאוד, כנראה גם יפסיק לדבר איתה וככה הוא יוכל "לנחם" אותה ולטעת בה שוב את הביטחון לגביו ועל הדרך אולי זה ישמש אותו גם לצורך הרחקתה מכל עניין חיפוש המעיין וכך הוא ינסה לצאת עם יונתן רק שניהם...
יש את הפעמים שהכותבים דווקא מעדיפים פחות להפתיע עם משהו באמת לא צפוי אבל העיקר שזה ישרת את המשך העלילה, כמו במקרה הזה שזה אמור לעזור לדורי. אולי פחות צפוי שזה הופל על דני, על לא עוול בכפה, אבל מאותו רגע זה פשוט ברור מאליו שזה רק הוא.
תגידו לי, זה אוהב אותה זה ?! פשוט גועל נפש אם הוא מסוגל לעשות גם דבר כזה.
נו שיר, עדיין חושבת שהוא ודני מתאימים וחמודים ביחד ?
תביני, אם בעונות 1 ו-2 הוא היה על תקן התמים והטיפש עם כל שלוש הבחורות שהיה איתן, הדמות שלו העונה הפכה אגואיסטית, רכושנית ודוחה במיוחד מהרגע בו הוא התוודה בפני דני שהתאהב בה והשינוי כיוון הזה שלו מאז שהתחיל לבגוד בהם רק מחדד את זה עוד יותר. במקרה שלו, גם החרטה שבוא תבוא בסוף לא תעזור כי כל מהות הדמות שלו פשוט בעייתית...
טוב, מסתבר שהיה לי הרבה מה לכתוב על הפרק אתמול אבל זהו.