גאליס 5-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי ....
רוני היתה צריכה להוסיף עוד קצת רוך לקולה... בינתיים מי שהיה רך זה אודי....
מי אמר שבנות זה העם הרך?? אה?

Roei152

Well-known member
מנהל
הנקמה של רותם....
לצערי זה הולך לכיוון לא טוב בככלל מירי מפרק לפרק התחושה שלי היא שליעם רוצה לנקום ולא להיות ה"נסיך" הוא כל הזמן מדבר על כך שבגלל שיולי "הלשינה " עליו הוא רק רוצה נקמה... דרך אגב יולי כנראה "קוראת" כאן!!!! כי בשבוע שעבר מישהו דיבר על כך שהתקווה שלן הוא קאמבק בין דניאל ורותם אז יולי מתחילה לדבר על כך...
טוב לגבי סיפור אודי כנראה שאודי ישתחחרר יותר מההר ממה שאנחנו חושבים כי אביו של ארז אמור לבוא לסדרה זה לא ספוליר אלא רק השערה... מאיה אני לא בטוח בכלום לגבי טיב היחסים בינהם העונה הזו כמה שהיא עלתה רמה במתח וברציניות ששלה לעומת העונה הנוכחית של החממה ככה גם רמת הטלנובלה שלה.... מאיה אני לא בטוח אם היא מתאהבת באודי מחדש או לא?

שיר m

Well-known member
האמת שלרגע הוא בלבל אותי
חשבתי שליונתן הוא יספר את התוכנית האמיתית... (חשבתי אולי אפילו שיונתן עזר לו)
אז לרגע התבלבלתי, אבל אני עדיין בטוחה שלליעם יש תוכנית רצינית. הוא עוד יוכיח ליולי את כל האמת. מאיה צריכה ללמוד ממנו

אוקיי רועי...
בפרק הזה הייתה הפעם הראשונה שאני מתחילה בכלל לחשוד בליעם שהוא, לפחות בשלב הזה, באמת ובתמים משתף איתה פעולה במטרה לנקום ביולי, אז יכול מאוד להיות שצדקת.
אם ליונתן הוא אמר עכשיו שהוא מתכנן לנקום בה, שהרי איתו ורק איתו הוא התייעץ לגבי מה לעשות עם רותם וסיפר שחשף אותה, אז משהו פה באמת מריח לא טוב בכלל... אוי, זה נורא.

למען האמת, יצא לי כבר לקרוא תיאוריה אחרת על זה שעכשיו הוא באמת בטוח שיולי הלשינה עליו אבל עוד מעט הוא יגלה שזו הייתה רותם ומאותו רגע הוא יתהפך ואז ירצה להפיל אותה ולהציל את יולי.
יש כאלה, מעטים יותר, שחושבים שרותם הלשינה למיקה בכוונה כדי לגרום לו להיות בטוח שזו יולי ובכך לשתף איתה פעולה כנגדה אבל גם כאן - למה היא הייתה צריכה אותו פתאום? ליתר ביטחון?
בכל אופן, אם זה באמת הולך עד עכשיו בכיוון הזה, של באמת נקמה שלו בה, אני לא מצליחה להבין את הפואנטה של הכותבים ולדעתי אין בזה שום צורך - הרי עובדה שלכולנו מיד היה ברור שרותם היא זו שהלשינה עליו ולא יולי,
אחרת יולי גם הייתה עושה את זה כבר מזמן, אפילו זמן קצר אחרי שהיא גילתה ש"ליעם" פרץ לה לכספת , וסתם מיותר להוביל את העלילה מנקודת מבט כזאת... זה גם לא ברור איך הוא עד כדי כך תמים, וזה אחרי שהוא הרי כבר יודע מי זו רותם, שהוא לא מבין שזו רק היא הלשינה עליו וככה בטוח שבגלל שהיא איימה עליו, ובגלל זה הוא לא חשף אותה בסוף, אז זה אומר שהיא לא יכולה להפר ו"לשבור" את זה.. לא מובן, לכן כתבתי שאם זה הכיוון כרגע ,
אז זה חסר טעם ! הכי יפה וגאוני לעשות שהוא חבר אליה מלכתחילה רק במסווה ולא שיתהפך עליה רק בדקה ה-90 , שניה לפני שהיא מפילה את יולי...
אבל כמו שיר, גם לי עדיין נותרה תקווה שאולי אני כן צודקת והכל מתוכנן אצלו מראש אבל עצם זה שהוא אמר היום ככה ליונתן בהחלט די סותר את זה בינתיים אז קשה לקבוע בוודאות, לכן כל שנותר לנו רק לחכות ולראות.
נראה לי שבזאת אסיים לחפור בנושא עד שנראה איך הכל מתפתח במה שעוד נותר כי הסיפור שלהם מתחרה חזק של המשולש השני אודי-מאיה-ארז ואף מעפיל עליו בכמה דרגות מבחינת פיתולים וסיבוכים...

שיר m

Well-known member
הסיבה היחידה שעולה בדעתי
שליעם לא סיפר ליונתן, היא כי יונתן חשד בו. אבל אני לא בטוחה על מה הם דיברו קודם ומה אחר כך...
&nbsp
עוד לא אבדה תקוותנו!

אני לא בטוחה עד כמה ליעם כל כך מעסיק את יונתן מהבחינה שלו
ושל יולי. כלומר, זה רק כשהוא דיבר איתו על שניהם.
אבל אכן - התקווה בת שנות אלפיים...

לגבי אודי ומאיה...
אבא של ארז (אקי אבני) באמת אמור להגיח להופעת אורח כזו או אחרת, את זה אנחנו כבר יודעים מלכתחילה, כך שזה כמובן לא ספויילר ובטח לא השערה אלא עובדה ועוד נראה כיצד הוא ישפיע עליו...
לגבי אודי ומאיה - כמו שכתבה חן, מאיה לא הפסיקה לאהוב אותו, גם בקצת זמן הזה שהם בכלל היו ביחד, ופשוט התאכזבה ונפגעה עמוקות ממנו, לכן עכשיו היא הייתה חייבת לחזור אליו לשיחה נוספת, והפעם רגועה הרבה יותר, על מנת לברר את כל מה שהוא יודע שהיה ובכך לחזק שוב את הביטחון שלה לגביו, וזה אכן הרושם שהתקבל. הם באמת חמודים מאוד ביחד, איך הוא ליטף אותה... שני רגישים

לגבי מה שכתבת על דניאל - גם אני כבר כתבתי בדיוק על זה שבטוח יסגרו מעגל גם מבחינתו, אחרי שהוא יבין מה עלה בזמנו בגורל הדגם שלו, והוא יחזור אל רותם.. לא סתם הוא הופיע שוב בתור זה שעזר לליעם לחשוף מי היא...

שיר m

Well-known member
מה קורה פה?
איך בדיוק יצא שדורי הסגיר את דני?
&nbsp
ליעם

שיר m

Well-known member
טוב טעיתי...
דורי היה מספיק לחוץ, הוא לא קשור... אז איך זה קרה? טיראן על דעת עצמו?

כמה דברים
חשבתי לעצמי שדורי יסמס לטיראן אבל זה לא קרה. אולי הוא שמע את התכנית והודיע לו? אולי בגלל זה הוא היה לחוץ שיצאו משם כדי לא לראות את מי טיראן יפליל?
&nbsp
דורין פרייבורג זאת דורין אטיאס? נחמד לשמוע שיולי תופיע עוד פעם בחדשות הבידור. נראה לכם שאליאנה תביא את ירדן הראל?
&nbsp
מאיה ואודי כבר אמרו פה...
&nbsp
ה-ל' במילי נגב מעוצבת בדיוק כמו ה-ל' של הליכוד... ביקורת סמויה משהו?

שני דברים נוספים
1) מילי נגב- פארודיה על מירי רגב... לא קלטתי את זה לפני שאמרו לי.
&nbsp
2) בזמנו הפנוי, רב פקד רשף נוטה להסתכל על תמונות של מיקה. משטרה לתפארת יש לנו.

שיר m

Well-known member
אוי כן זה גם היה קורע (רשף)
ודורין פרייבורג היא דורין פרנקפורט למיטב הבנתי.

זו אכן דורין אטיאס מגיא פינס...
ואם גם לקחו אותה, זה אומר שהיא גם תופיע לפרק או שניים, במידה וגם כנראה תתקיים התצוגה...
הפכו אותה מסטייליסטית למעצבת, נחמד

Roei152

Well-known member
מנהל
אוי נו!! הבחור מאוהב
זה לא חריג שאהבה יכולה לגרום לכל מיני תופעות לוואי ... כנמו להסתכל על תתממונות של בחורות...
אפרופו מיקה לא סיקו לנו מידע מה קרה עם בן לאחר שחזר להיות בן 6?

לגבי דורי - זה אך ורק הוא...
המניאק, יש לומר, תסלחו לי.
משום מה, יש כאלה שחושבים שליעם הפיל את זה על דני, בגלל שהוא יצא להביא פופקורן אז אולי אז עשה משהו וגם בגלל שהוא שאל את יונתן אם לא בא לו לפעמים לנקום בה על זה שהיא חברה של דורי, אבל ברור שזה טיעון מופרך ומגוחך ואין בו שום היגיון. עם כמה שהוא לא מסמפט את דורי עכשיו, ליעם בחיים לא יפגע בה ואין לו שום עניין, בטח לא גם אחרי ששניהם השלימו.. יש לו מספיק על הראש עם רותם ויולי...
זה מאוד פשוט : יראו פלאשבק איך דורי נמצא בשירותים כשיונתן דיבר עם דני ומסר לה את המיקום, לפי דעתי הוא קלט שמשהו חשוד פה עם יונתן מיד אחרי שהוא אמר לו שהוא סומך רק עליו (כאילו הוא לא חשד בו רק שניה לפני...) והרי יונתן הלך אל דני אחרונה... כנראה יראו גם מה בדיוק הוא אמר לטיראן כשיצא לפסי רכבת - שזה טריק של יונתן ושיגיע למיקום של דני.
גם רואים איך דורי מסתכל כל הזמן רק עליה, מהרגע שיונתן אמר להם שהוא רק בדק אותם.. אגב כשהוא רק נכנס אליהם, הוא קרא ליונתן רגע החוצה, מעניין מה רצה לומר לו...
המטרה של דורי להפליל את דני היא די ברורה - יונתן יכעס עליה מאוד, כנראה גם יפסיק לדבר איתה וככה הוא יוכל "לנחם" אותה ולטעת בה שוב את הביטחון לגביו ועל הדרך אולי זה ישמש אותו גם לצורך הרחקתה מכל עניין חיפוש המעיין וכך הוא ינסה לצאת עם יונתן רק שניהם...
יש את הפעמים שהכותבים דווקא מעדיפים פחות להפתיע עם משהו באמת לא צפוי אבל העיקר שזה ישרת את המשך העלילה, כמו במקרה הזה שזה אמור לעזור לדורי. אולי פחות צפוי שזה הופל על דני, על לא עוול בכפה, אבל מאותו רגע זה פשוט ברור מאליו שזה רק הוא.
תגידו לי, זה אוהב אותה זה ?! פשוט גועל נפש אם הוא מסוגל לעשות גם דבר כזה.
נו שיר, עדיין חושבת שהוא ודני מתאימים וחמודים ביחד ?

תביני, אם בעונות 1 ו-2 הוא היה על תקן התמים והטיפש עם כל שלוש הבחורות שהיה איתן, הדמות שלו העונה הפכה אגואיסטית, רכושנית ודוחה במיוחד מהרגע בו הוא התוודה בפני דני שהתאהב בה והשינוי כיוון הזה שלו מאז שהתחיל לבגוד בהם רק מחדד את זה עוד יותר. במקרה שלו, גם החרטה שבוא תבוא בסוף לא תעזור כי כל מהות הדמות שלו פשוט בעייתית...
טוב, מסתבר שהיה לי הרבה מה לכתוב על הפרק אתמול אבל זהו.

למעלה