גאליוסי 2- פרק 32

גאליוסי 2- פרק 32

רועי לא מגיב, אבל שאר הקוראים יגיבו בהמוניהם!

אז אנחנו מכירים היום את הבחורה החדשה... זה מתחיל... אתם מוכנים לקרוא פרק די מרגש?

יונתן וליעם מופתעים ממי שפגשו, והחניכים מתקשים להסתגל לחוקים החדשים. שקד ממשיכה לנסות לחקור ללא הצלחה, וספקטור ואיתן שולחים את אלמוגי למשימה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

בילי, את מנדולינה. אוקיי, מי שלא יודע, אלו קטעים מהחולמים. פעם יונתן רצה לשאול את בילי מה היא הייתה עושה אם היא הייתה מגלה שהיא מיועדת, אבל הוא אמר לה מנדולינה. וככה נוהלה שיחה שלמה על מנדולינות, פרק 17. קרן וליעם זה היה בפרק 10 של החולמים... לוסי. יודעת להיות קשוחה כשצריך. האם יונתן וליעם יתקבלו למחתרת?
&nbsp
אוקיי, כן. אני יודע. שקד ונטלי זה ממש לא שילוב טוב. הדבר שקרע אותי זה שפתאום קלטתי שלא הגיוני ששקד תיסע באוטובוס כל הדרך לשם- כי זה שבת... אז החלטתי לשלב את זה בסיפור, להגיד שזאת בדיוק אחת הסיבות לא לסמוך עליה. היה כיף לכתוב את קרב הבנות! אגב, זה שנטלי התעצבנה שהיא קראה ליוני אוטיסט, מזכיר קצת את הסיבה בגללה היא נפרדה מיוני- שקרא לה פושעת.
&nbsp
יונתן וליעם במשבר. בוויכוח. איזה מדהים זה. חיכיתי לפיצוץ ביניהם. והנה הוא הגיע.
&nbsp
רק שתדעו שבמקור זאת הייתה אמורה להיות סצנה עם גיא הרגיל, אבל רציתי להראות סצנה של גיא ומאיה. השאלה כאן היא מי המטורף האמיתי בקשר שלהם? כי יש כאן מלכת דרמה אמיתית, אחת שלא סובלת שבעלה לא שם לב אליה. וכן, פעם בחולמים היא זרקה אוכל כדי שישים לב.
&nbsp
אח, אלמוגי. אולי פעם אחת תגדל ביצים ותקשיב למה שעושים לילדה שלך? פעם אחת.
&nbsp
ישיבת המחתרת בגורל יונתן וליעם.
&nbsp
דורי חולה שוב ב... מה קורה כאן?! מה קורה כאן?! מה נסגר שם?! מה זה כל הדברים המוזרים האלה?! זה לא הגיוני! ולמה הסצנה מהבהבת?!
&nbsp
יוני הוזה? ותהל ויוני מעלים הילוך... אבל חכו. חכו לזה. כן, יולי, הוא יבוא להציל אותך.
&nbsp
ברגע שהוא יפסיק להתווכח עם יונתן. כן, זה נורא. יונתן וליעם רבים, בדיוק ברגע הכי לא מתאים לזה. על כל מיני מריבות קטנות מהעבר. מי צודק בעיניכם? ליעם? או יונתן? ליעם סתם ברח? יונתן הגזים כשהסגיר את ליעם? מי צודק ומי טועה? ושיתנהגו יפה. לוסי לא מתה על מריבות.
&nbsp
תהל לא מתה על זה אבל יש לה אחריות על חניכים... והנה היא גם חוטפת. דווקא תהל.
&nbsp
אלמוגי מגלה שמשהו לא בסדר. אבל פתאום משהו מחלץ אותו. משהו... ביער... לא רוצה שיתפסו אותו. מי עשה את זה?! הו, ההפתעה תבוא... היא בוא תבוא...
&nbsp
עינוי סיני מפחיד... העכברושים כמעט יוצאים מהכלוב אבל הדלת נסגרת ברגע האחרון. פחד אלוהים. מושפע מ-1984 ומהפחדים של רחלי. ומה יוני ותהל יעשו שם? זה בפרק הבא, כשהמצב בין שניהם יעבור שינוי עצום.
&nbsp
אז הנה הסיפור של השלטון של גיא. מאיה אמרה לו להשתלט על הצבא והוא עשה זאת. גיא השתלט על הצבא והצליח. ועכשיו הוא רודן. הוא השליט של ישראל, מה שגיא הרגיל לא רצה להיות כי זה מנוון. וסלאש מת. בידי גיא. אנשים הפכו לחקלאים, הם היו צריכים לגדל לעצמם את המזון. אין זמן למרד. וישראל במצור עצום, הם חוסמים את גיא. נשמע עוד על זה, אבל כרגע ישראל היא כלא אחד גדול שגיא שולט בו. פרוקנה הייתה אחת מהמיתולוגיה שהפכה לציפור דרור מתישהו. זה שם מיתולוגי, כי לא רציתי לקרוא להם "הדרורים" מסיבות מובנות. ואני חיכיתי לסצנה הזאת... הסצנה שבה המחתרת שרה סופסוף את ההמנון שלה, ההמנון שבילי כתבה וקרן הלחינה עוד בחולמים... המנון שאני הפכתי להמנון של חופש. אם הייתי ציפור. זה השיר של בילי. והפעם זאת לא ציפור עורבני חקיין, אבל זה מרד קשה בלי קשר...

בפרק הבא:

יונתן ולוסי מסתכלים על מפות.
"זה ממש מוזר. את בגיל שלי... ואת הצעירה פה במחתרת... אבל את ממש מבינה בזה."
"כן. גדלתי לזה. בעשר השנים האחרונות זה מה שעשיתי. להילחם ביצור הזה שכמעט הרג אותי."
"חשבתי שגיא שלנו נורא... אבל הגיא פה ממש הרג את כל החברים שלי. כמעט את כולם. הפוך ממה שקרה אצלנו."

תהל ויוני צורחים כל פעם שהעכברושים כמעט מגיעים והדלת נעצרת.
"יושב, בסתר עליון; בצל שדיי, יתלונן. אומר--לה', מחסי ומצודתי..."
תהל שמה יד על יוני.

ספקטור מנסה לדבר בטלפון. איתן לידו.
"מה זאת אומרת הכול חסום?!"
"מצטער, אדון ספקטור, אני חייב לנתק. ביי!"
"אלמוגי, אל תנתק, אל... הלו! הלו!"

דורי מסתכל על אליה.
"למה אני ממשיך להרגיש מוזר? למה?"
"אני לא יודעת... אבל אתה מתנהג מוזר."

לוסי נואמת בפני המחתרת.
"מחר אנחנו מתחילים במבצע פיצוץ הפסלים."

שקד הולכת. היא יוצאת מהיער.

Roei152

Well-known member
מנהל
נפלא כן סוף סוף אני קורא
יא רשע אחד יוסי!!!! זה מה שיש לי להגיד לךך על הפרק הזה , שיש לך צד מרושע מאוד וליטמן הוא בעצם אתה בתחפושת .. אתה לא יוני המסכן , אתה גיא ..
אתה חכם בצורה רשעית זו הכוונה שלי .. תפרסם את פרק 35 רק בשבת הבאה טוב?

טוב, טוב, פרק 35 הוא ממש טוב

ואת השאר תקרא.
&nbsp
אני דווקא... התחברתי לגיא...
&nbsp
אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אגב, שכחת לדבר על לוסי (אביולי שלי) ועל תהל ויוני (שיש להם גם סיפור בפרק הבא).

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו שאני מדמיין את לוסי כצופית עמנואל
זאת שרוצה להזיק לליטמן , בגלל שהיא הרעה מבחינת ליטמן ..ואתה לא יכול לסתור אותי ..
לילה שאתה מתתבסס על היחסים שלה עם ליטמן , , יש לה יחסים רומנטים הדדים איתו , והיא כן מסמפטת אותו ... , לעומתה יובל מסמפטת אותו , אבל הוא לשמחתי לא רצה אותה..
&nbsp

אני יכול לסתור אותך! אתה הצעת אותה!!!!!!!!!!!!!!!

ואני מלהק את מי שאני רוצה!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ואני בכלל לא מתבסס על היחסים. אני הייתי צריך מורדת, אמרת להביא את אביולי, הבאתי אותה!
&nbsp
וחוץ מזה יש לה כימיה עם תובל. מי זאת צופית בכלל...
&nbsp
אתה רוצה שאני אגרום לגיא להרוג את ללי בפרק הבא? לא, נכון? לא. אז שששש. תמשיך לקרוא.

למעלה