גאיה\בן תיראו מה ניהיה- גרמתם לשיתוק כללי בפורום. בבקשה , תעירו את כולם!!
ש שיפי המקורית New member 5/1/06 #1 גאיה\בן תיראו מה ניהיה- גרמתם לשיתוק כללי בפורום. בבקשה , תעירו את כולם!!
ג גאיה ק New member 5/1/06 #2 ../images/Emo12.gifשיפי מתוקה לא להגזים... בודאי שמת לב שאני כתבתי היום וכן,אני מתכוונת להמשיך... מסתבר שאני אוהבת את הפורום..את האנשים בפורום! חסרים 2 פטפטנים/קשקשנים בפורום???חחח ובכלל,ווואאו,מי היה מאמין שמה שקורה לאריק...יעשה לי וווואו כזה..
../images/Emo12.gifשיפי מתוקה לא להגזים... בודאי שמת לב שאני כתבתי היום וכן,אני מתכוונת להמשיך... מסתבר שאני אוהבת את הפורום..את האנשים בפורום! חסרים 2 פטפטנים/קשקשנים בפורום???חחח ובכלל,ווואאו,מי היה מאמין שמה שקורה לאריק...יעשה לי וווואו כזה..
ש שיפי המקורית New member 5/1/06 #3 קראתי את מה שבן כתב עליך..... מיד הוספתי אותך לרשימת החברים. רוצה חברת כמוך!
ג גאיה ק New member 5/1/06 #5 משו משו את!!!!! בכל דרך שמזדמנת לי הזכות להכירך... וגם מצחיקה ...חחחחחחח נשאר להכירך פנים אל פנים. נו כבר שהבת תלד!!!!! אינשאללה במזל!!!
משו משו את!!!!! בכל דרך שמזדמנת לי הזכות להכירך... וגם מצחיקה ...חחחחחחח נשאר להכירך פנים אל פנים. נו כבר שהבת תלד!!!!! אינשאללה במזל!!!