גאווה עלק

maayani2295

New member
גאווה עלק

כבר הבנתי מזמן (טוב נו, קצת יותר מחצי שנה) שאני ביסקסואלית (לפני זה היתה הכחשה ארוכה)
ואני עדיין מוצאת את עצמי בקטעי ביופוביה עצמיים... "אני נמשכת =גם= לגברים ו=גם= לנשים????
איזו מוזרה אני!!!!! "
כאילו, לשבת עם החבר ולראות הארי פוטר, ולהגיד "אויי... הייתי עושה את אמה ווטסון"
אז זה בא לי להגיד, ועכשיו מרגיש לי מוזר עם עצמי שאני נמשכת גם וגם

את לא מוזרה

אנחנו רבים

ואין ספק שאמה יפייפיה.

Kutaly

New member
את אומרת שאת מוזרה

כאילו שמשהו לא טוב בלהיות מוזרה.

Bell4Ever

New member
ירד לי ממנה

אחרי שראיתי את הראיונות שהיא עשתה לbling ring

Bell4Ever

New member
זו ההבנה

שהיא כבר לא הרמיוני...
גם בראיונות שהיא עשתה להארי פוטר הייתה הרגשה שהיא סוג של הרמיוני באופי.
אבל עכשיו היא התבגרה, ועברה הלאה, זה לא ספציפית מה שהיא אמרה זו פשוט התפיסה שלי שהשתנתה. אני כבר לא כזה מוקסמת ממנה. היא נראת לי כאחת האדם, או לפחות כמו עוד שחקנית מהוליווד.

maayani2295

New member
בהחלט!

זה תהליך שאני עוברת עם עצמי.... כל המשפחה שלי הייטקיסטית סטרייטית (כולם, ואני מתכוונת- כולםם!!!!
) ואני בכלל בי שרוצה ללמוד פסיכולוגיה...
אני שמחה שאני לא בדיוק כמו כולם.... אבל קצת קשה להיות שונה מכולם ולא להרגיש קצת תקועה לא שייכת ולא כמו בתיכנון....
הפסיכולוגית שלי עוזרת לי ואומרת לי שאני שונה ומיוחדת ומדהימה כמו שאני (כי תכלס לא עשיתי שום דבר רע... כל התחושה הרעה שלי לגבי עצמי נובעת מזה שאני פשוט.. שונה)
גם החברים שלי עד עכשיו היו אנשים מתמטיקה. חברים וחברות לשעבר. אני פוצחת בחיים חדשים! אני הכבשה הסגולה של המשפחה!

נ.ב.- יש לי צמיד ביסקסואלי מהמם שאני עונדת מידי פעם בבית ומחוצה לו... אני מרגישה את הגאווה כסוד הקטן שלי..

חוץ מהחבר של ואמא אף אחד לא יודע מה הצבעים אומרים ומה הצמיד מסמל לי.
אני לא מסתובבת איתו המוווןןן כדי לא ליצור חשדות... אבל אני מודה ומתוודה שכיף לי לראות אותו על פרק היד שלי

מזדהה

אני לגמרי חושבת שאת על המסלול הנכון !
וזה נשמע כאילו המטפלת שלך מתאימה לך כמו כפפה ליד. זה מעולה שהיא ככה תומכת בך.
כיף לשמוע אותך אופטימית!!
אני תמיד לוקחת את השונה בתור מחמאה .
חח יש לי צמיד בצבעי הגאווה שמוחבא בקופה שלי ויוצא החוצה רק לעתים רחוקות אבל גם אני ממש נהנית לראות אותו על עצמי והלוואי ויכולתי להשאיר אותו ולצאת איתו מהבית..
שנמשיך לשמוע דברים טובים,ותהליך בסופו של יום נגמר ואז זה יהיה מאחורייך והעולם יהיה הרבה יותר סגול :)

Apikachu L

New member
נראה לי זה דווקא הגיוני

בסך הכל גדלנו בחברה שבה הרעיון של להמשך גם וגם הוא כל כך לא הגיוני ואבסורדי שזה יראה לנו מוזר.

אני חושבת שעם הזמן זה ירגיש פחות מוזר.
לפעמים ניסיון למפות את המשיכה יכול לעזור בזה. לי עזר כאשר מיפיתי את המשיכה שלי וראיתי בעצם למה אני נמשכת באנשים.

אמה ווטסון...הממ...לא ממש לטעמי, מצד שני, קצת קשה לי להמשך בד"כ לכוכבים על המסך (חוץ מגיליאן אנדרסון המהממת...
)

maayani2295

New member
חחח

להימשך מהבחינה של "יפה/חמודה/מושכת". למשל טיילור סוויפט נראת טוב, שרה יפה, ויש קליפים שיש לה בהם שפת גוף חמודה נורא.
לא הערצה או שאיפה גבוהה שכזו... סתם "תענוג אסתטי" כמו שהמורה שלי היתה אומרת

אור 173

New member
מוזר?בעיניי המתבונן.רק אותי מעניין לדעת

אם זו את בתמונה

Apikachu L

New member
זו אמה ווטסון בתמונה

השחקנית ששיחקה את "הרמיוני" בסרטים של הארי פוטר.

למעלה