גאווה- א-מינית

אני עדיין מחזיקה באותן דעות...

ואני חושבת שלטעון "משהו X הוא נמוך" ואז לטעון "אבל זה שאתה עוסק בפעילות X או יש לך צרכים X זה לא הופך אותך לבן אדם נמוך / רע / ווטאבר" זו קצת סתירה, ובעיניי זו היתממות לא לראות למה זה מאוד מקומם את הצד השני. אבל אני לא רואה טעם לפתוח את הדיון מחדש. את אמרת אז ועכשיו את אותם הדברים, אני אמרתי אז את מה שהיה לי להגיד, אמרתי עכשיו את מה שהיה לי להגיד, ואנחנו כנראה נאלץ להסכים שלא להסכים.

חידוד גם שלי...

"אהבת עצמו בּמידה מוּפרזת בלי התחשבות בַּזוּלַת"- זה אומר אנוכיות, ולכן זה לא אומר שכל צורך -אנוכי -בהחלט פוגע...אבל יכול לפגוע אם כי לא בהכרח.. הרבה מאוד צרכים שלנו גם באים על חשבון הזולת.....יש צרכים שלא פוגעים. אבל בכל צורך יש אנוכיות. אולי סקס זה בכלל לא צורך אלא רצון...............בכל אופן תגדירי את זה איך שבא לך. זו בכלל לא הפואנטה............. סקס זה לא דבר פסול. ואני לא חושבת שיש משהו לא ראוי בבני זוג שאוהבים את זה -שיהנו. צורך הוא רצון פנימי של האדם...מקובל עלי..........אבל אם לי אין צורך לסקס..ולחבר שלי כן..........אז זו בעיה שלו. וכן , יש לי יצר מיני נמוך.. זה בוודאות..כי אם הוא היה גבוה....אז לא הייתי כאן, ולא היו לי כל הספקות שיש לי.....הספקות שלי נובעות מזה שאני חושבת אולי יש דרך לשנות את זה...אבל זה לא ישנה את זה שהיצר נמוך.וכנראה שהיה לי הרבה יותר קל אם זה היה אחרת. אני מעריכה את זה שאת חושבת שאני בבעיה..וחשוכות עיניי, ואת מנסה להאיר אותי........אבל אני מאוד "פתוחה" בדיעות שלי...ובעבר ניסיתי להיות מינית.......אבל הניסיון שלי לימד אותי.....שלא היתה לי שום משיכה........וכשאומרים לי - אפשר לנשק אותך..אז אותי זה סתם מרגיז..ואני חושבת לעזאזל היה כל כך נחמד עד עכשיו. למה הוא חייב את זה.

יקירתי, אני לא מכירה אותך

ואני לא חושבת שאת בבעיה ואני לא מנסה להאיר אותך, וודאי שאין לי מושג מה ניסית או איך את מרגישה; אני רק התייחסתי לדברים שכתבת, לאופן הניסוח שלך, לבחירת המילים ולסבטקסט שעולה מהם, וזה מה שהרגשתי שנובע מהפואנטה שלך בהודעותייך הקודמות.

התייחסת לדברים שלי...ורמזת שייתכן יש לי בעיה

לא מודעת. לי גם אין בעיה עם זה ...בשביל זה האינטרקציה בינינו , כדי להחליף דיעות. . אבל את כן רמזת את זה.

אני לא מהרומזים, אני מהאומרים.

במילים אחרות, לו חשבתי שיש לך בעיה לא מודעת והיה נראה לי רלוונטי להעלות את זה ע"ג הפורום, אזי הייתי כותבת את זה במילים ברורות. כפי שנוכחת לגלות, אין לי שום בעיה להתבטא באריכות ובחופשיות בפורום הזה, וגם להשמיע דעות פחות מקובלות (כאן). את יכולה לחפש רמזים בהודעות שלי, אבל אני מבטיחה לך שלא רמזתי שום דבר כזה.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif ואני לא חושבת שצריך לנסות

משהו שלא מרגישים צורך בו, רק כדי להסיר ספק. בטח לא משהו כמו סקס. תעשי סקס, אם את מרגישה צורך לעשות. זו עצתי האישית. בדקי עם אצמך למה את לא רוצה - זה כבר ספור אחר שראוי לטפל גם בו. ואם כבר עשית את הברור הזה וגילית שפשוט לא 'בא לך' ואין שם שום מחסום או פחד שמונע את זה ממך - אני לא רואה כל טעם בלנסות למען הסר ספק.

מקמיקא

New member
המפגש בהחלט נתן הרגשה טובה

של 'שלמות'. משהו בזה של לראות אנשים כאלה, שזה באמת קיים, יש לזה השפעה חזקה. ומסתבר גם שאני לא הגבר היחיד
אני עוד לא נמצא קרוב ללהשלים עם זה, או לחשוף את זה לעולם, או להיות גאה בזה ולרצות בזה במאה אחוז. אני חושב שיש לי עוד דרך ארוכה לעבור לפני זה. ואני בטוח שהפורום הזה יעזור ללכת בכיוון הנכון

AL212

New member
טוב לשמוע

אני גם גאה בזה. יותר מזה, תמיד רציתי להיות א-מיני מסוג A
, וזה קרה. כל צורך הוא אגואיסטי, אבל סקס זה צורך נמוך, וגם לא אסתטי

למעלה