* גאה בעצמי *

LillipooT

New member
* גאה בעצמי * ../images/Emo55.gif ../images/Emo60.gif

תכנסו לפה .. יש איזה חידון של איזה סדרה הכי מתאימה לך או משהו.. זה די נחמד. תרשמו פה את התוצאות שלכם =) התוצאות שלי: * דוסון קריק #1 !! * פליסיטי * גילמור * באפי * מכושפות * רוזוול * אנג´ל

1Shir

New member
לא יצאנו כל כך דומות...

לי יצא: 1.אנג´ל (בחיים לא ראיתי) 2.מכושפות (הסדרה האהובה עלי!) 3.פליסיטי (איכס!) 4.דוסון קריק (מקום שני) 5.באפי (גם לא ראיתי אף פעם) 6.רוזוול (אין לי מושג מה זה) 7.גילמור (לא אוהבת) התוצאות שלך יצאו יותר אמינות משלי...

לי יצא:../images/Emo105.gif

1. דוסון קריק!!! (מישהו פיקפק בכך?!) 2. פליסיטי (לא ראית אף פרק) 3. בנות גילמור (הסדרה האהובה עלי אחרי דוסון) 4. באפי (לא ראיתי) 5. רוזוול (אין לי מושג מה זה) 6. אנג´ל (לא ראיתי) 7 מכושפות (דוקא די אהבתי וראיתי את העונה הראשונה..) זהו! יצא נחמד!

omris

New member
תתביישי! ../images/Emo13.gif לא ראית אף פרק של

Felicity ???????????????? כמה שאת מפסידה!!! סדרה כל כך מצויינת. אני כבר עוקב מ1998 מאז שהיא התחילה.. עכשיו מסתבר שהיא כבר מסתיימת :(

omris

New member
פחח, כצפוי , התוצאות שלי ../images/Emo26.gif

#1: Felicity #2: Gilmore Girls #3: Dawson´s Creek #4: Charmed #5: Angel #6: Buffy the Vampire Slayer #7: Roswell וזה בכלל לא מפתיע, ואפילו kinda creepy בגלל שהכל ממש ככה! זה נכון!

../images/Emo15.gifאופס תורי...../images/Emo98.gif

1. דוסון קריק !!! 2. פליסיטי ( גם אני לא ראיתי אף פרק ... ) 3. בנות גילמור ( רואה מדי פעם... ) 4. באפי ציידת הערפדים ( לא רואה... ) 5. רוזוול ( לא מכירה... ) 6. אנג´ל ( לא מכירה ... ) 7. מכושפות ( מאוד אוהבת את הסדרה... ) טלווש יצא לי כמוך !!! חחחחחחחחחחחחחההה... ביי ...

shirakl

New member
התוצאות שלי...

1. דוסון קריק! 2. פליסיטי (לא סובלת...) 3. בנות גילמור 4. אנג´ל 5. מכושפות 6. באפי 7. רוזוול האמת היא שאת כל ה - 4 האחרונות לא ראיתי בחיים... אם פליסיטי וגילמור היו מתחלפות, זה דוקא היה יוצא ממש נכון...

ד י י ז י

New member
אז ככה..

צר לי לאכזב אותך לי , אבל זהו הולך ככה: בנות גילמור. (יאיי!) באפי (יאיי!!) דוסון קריק (יאיייי) רוזוול (מה זה לעזעזל? ולמה זה בא לפני אנג´ל?) פליסיטי (מי בכלל רואה את זה?) אנג´ל (יאייייי!!!) מכושפות (נחמד..) *צורפה גם דעתי האישית לגבי כל סדרה!*

omris

New member
אני לא מבין אתכם.. מה זה מי רואה את

את זה בכלל ?????? זאת קרי ראסל!!! יפהפייה אמיתית!! והסדרה בכלל ענקית !!! טוב, מי שלא התחיל לעקוב כבר ב 1998 לא יבין על מה אני מדבר
ולי ...

לאנה

New member
מממ...

אז זה הופך אותי לאחת מאלה שלא מבינות על מה אתה מדבר.

תורי

קצת באיחור אבל לא נורא... 1. דוסון קריק (איך לא?
) 2. פליסיטי (בחיים לא ראיתי) 3. בנות גילמור (אני מאוד אוהבת) 4. אנג´ל (אף פעם לא ראיתי ולא חסר לי) 5. באפי ( כנ"ל) 6.מכושפות (ראיתי קצת ולא ממש אהבתי) 7. רוזוול (ממש אף פעם לא ראיתי אבל אני רק יודעת שכריס, שהופיע בעונה השניה קצת בתור החבר של ג´ן וזה שהתמודד עם אבי למועצת התלמידים, הופיע שם) זהו! אני גאה בי!

omris

New member
אני באמת שלא מבין! הייתי אומר לכם

להתחיל לצפות בתכנית אבל עוד שבוע הפרק האחרון של העונה הנוכחית ואני בספק אם היא ממשיכה .. זה עדיין לא ברור !!! אבל באמת!! סדרה כל כך מצויינת וכל כך אמיתית !! (מבחינת התוכן) מדברת על החיים ומשפיעה (עליי בכל אופן, השפיעה לא מעט על קטעים של החיים) אני הולך גם לברר אם יש אפשרות שיריצו את הסדרה מהתחלה מהעונה הראשונה, כשאני אדע משהו אני אודיע ואני מצפה להתעוררות

רינת4

New member
לי יצא

אנג´ל(באמת הסדרה האהובה עלי,אחרי "הכי גאים שיש" שלא מופיעה שם) באפי(כנ"ל-באותה דרגה עם אנג´ל) רוזוול(בחיים לא ראיתי,אבל אמרו לי שאני אוהב את זה) מכושפות(שאני אוהבת אבל לא יותר מדוסון!!!) דוסון קריק(ברור שאני אוהבת!) פליסיטי(ראיתי בהתחלה עד שנמאס...) בנות גילמור(חביב אבל לא יותר מזה. ראיתי אולי 4 פרקים). ד"א:מישהו יכול לספר לי מה היה בדוסון? הייתי בחו"ל ולא ראיתי(ואם אפשר גם איזכור מפרק שעבר כי הייתי בדיוק לפני הטיסה ופספסתי) . תודה.

BlueyedQT

New member
או או אני גם רוצה..

#בנות גילמור #דוסון קריק #אנג´ל #באפי #רווזוול #מכושפות #פליסטי

creek chick

New member
התוצאות שלי!! ממש נכון

מקום ראשון (איך לא) דוסון קריק 2.בנות גילמור (התוכנית האהובה עלי מס´ 2!) 3.פליסיטי (לא ראיתי את זה אף פעם) 4.באפי (לא אוהבת) 5.רוזוול(שוב, לא ראיתי) 6.אנג´ל (כנ"ל) 7.מכושפות (שאצלי זה מקום 4) השנים הראשונים ממש אני! ואני חושבת שלפי התוצאות, צריך לבדוק את הסדרה פליסיטי! איזה באסה נדפק לי המחשב אני כמעט לא יכולה להכנס לפה!

Luthien

New member
לי יצא

1- דוסון (חח..זה היה כזה כזה כזה ברור!) 2- פליסטי (ראיתי אולי איזה חצי פרק כשהייתי בארה"ב, ושמעתי על איך הם מסיימים את הסדרה....אתם לא רוצים לדעת....) 3- אנג´ל (ראיתי פעם אחת בסטאר וורלד....לא מעניין) 4- מכושפות (נחמד...לא מתה על זה) 5- גילמור (חבל שזה לא בא קודם :) ) 6- באפי (שונאת את שרה!!!) 7- רוזוול (שמעתי על זה, אף פעם לא ראיתי) רציתי לומר לכם משהו.....אני עייפה!!!!!

למעלה