גאה בו

מיקי 43

New member
טעות טעות טעות

ניתן להגיש נגדו כתב אישום גם אם הוא נשיא הוא אינו חבר כנסת ואין צורך להוריד לו חסינות בעבירות הנדונות שום דבר לא יעמוד לו לטובה זה עבירות פליליות מאחתהדרגות החמורות בחוק זה מוגדר פשע לא עוון ולא חטא ויש המגדירים זאת כפשע חמור אינוס נחשב לאחת העבירות החמורות והבזויות ביותר בעיניי החוק וגם בעיניי העברינים עברייני מין זוכים בכלה ליחס " מועדף" וקשה להם מאד לשבת לספר על זה

d a n i e l s 5

New member
כשאתה כותב לי טעות X 3

זה אחרי שבדקת את העניין.........אתה יודעת בוודאות ? כי זה לא מה שנאמר לי ......... אני מבטיחה לבדוק לעומק.

מיקי 43

New member
אדייק ואומר לא נבדק

אך יודע כי ניתן להגיש כתב אישום והיה ולא יתפטר יודח אין לו חסינות ח'כ

d a n i e l s 5

New member
מיקי..במיוחד בשבילך !!!!!!!!!!!!

לנשיא יש חסינות מוחלטת בכל הקשור לתפקידו, ואין הוא חייב למסור בעדות מידע שנודע לו כחלק ממילוי תפקידו כנשיא. כמו כן יש לנשיא, כל זמן שהוא מכהן, חסינות פרוצדורלית מוחלטת - לא ניתן להעמידו לדין פלילי. הכנסת רשאית, ברוב של שלושה רבעים מחבריה, להדיח את הנשיא אם מצאה שהתנהגותו אינה הולמת את מעמדו. בקיצור ....צריך שהוא יתפטר או שידיחו אותו בכדי להמשיך בהליכים משפטיים רישמיים .........

מיקי 43

New member
סליחה אינוס זה לא תפקידו

בהקשר לתפקידו אלו החשדות לגביי החנינות וכל שנילווה לזה ועדיין ניתן להגידש נגדו כתב אישום והיה ולא יתפטר יודח אין לו חסינות ולא לאף ח'כ בעניינים פליליים החסינות מוסרת מיד עם יש כתב אישום החסינות ניתנת למילו תפקיד בלבד

אידיאליזציה...

אבל בכל זאת בואי נדייק בעובדות... גולדה לא רק שלא התפטרה לאחר מלחמת יום כיפור... היא אף רצה לבחירות בדצמבר 1973...ונבחרה שוב. ועדת אגרנט שהוקמה חודש לפני הבחירות האשימה אחרים במחדל למלחמה...ואותה טיהרו מאחריות. היא אולצה להתפטר רק באפריל 1974...בעקבות גלי המחאה שקמו בעם שדחק בה ובמשה דיין להתפטר. רק עובדות...בלי הבעת דיעה.

וטוב שתיקנת.

יחד עם זאת יש אחרים שקמו והתפטרו כדי לשמר על הכבוד של התפקיד. ראה לאה רבין וחשבון הבנק שלה. בטוח שיש עוד דוגמאות כרגע פרחו מזכרוני. לגבי הנשיא? הוא מבזה את מוסד הנשיאות והיה חייב להתפתר ברגע שהועלו חשדות או לפחות להשעות את עצמו. אך יש כאלו שגם גאים בו. תאמת? קשה לי לראות אותו מזיין ועוד בכפייה.

אייל 401

New member
תגידו אין לכן עבודה ???????????

במאפיה הקולומביאנית הליך גזר הדין יותר איטי. אנס ,שלח ידיים כבר לא משנה עשה או לא עשה ,הוא כבר לא במשחק ,יעשה בחוכמה שיחזיר את הכתר ,יחזור לפינתו ואם יתמזל מזלו יצא בזול . להיות גאים במישהו שחשוד ברשימה כה ארוכה של מעשים פליליים נראה מעט (בעצם מאוד )עקום ..

מיקי 43

New member
אייל עזוב אותך יש כאן

כאלה שצוחקות מהעניין אונסזה דבר חמור ויותר מכך ויש כאלה שחרצו את דינו ואת דינם של כל הגברים האיש הזה סמל שאמור לייצג את המדינה חשוד לא רק באינוס ו/או מעשים מגונים אלה גם בעבירות נוספות חמורות לא פחות באופן מוסרי היה אמור להשעות את עצמו וכשיוגש כתב אישום אם אז להתפטר באופן חוקי האיש חף מפשע עד אשר הורשע בדין ואנחנו יודעים שבנות ישראל החסודות מסוגלות גם לייצר לאיש לא רק תיק אלה את כל הארכיב לכן יש להמתין לסיום המשפט עם יהיה ולא להתווכח עם החסודות כי הן לא סגורות על עצמן

daniella1980

New member
הנאנסות והמוטרדות

מודות לך מקרב לב. מעניין מה היית אומרת לו אנס, הטריד או עשה מעשה מגונה לבת שלך. כל הכבוד לאטימות ועליבות הנפש. הולכת להקיא בצד.

פרצלה

New member
מעניין כמה הייתגאה בו לו היה עושה

את המעשים הללו בבתך. גועל נפש מרוכז. גאה באנס............

לכותבת: מזל-חי היקרה

תודה רבה על מילותייך החמות. התרגשתי מאד לקרוא את דברייך והייתי מעוניין להודות לך באופן אישי יותר. שלחתי לך מסר. בכבוד רב, משה קצב (את יכולה לקרוא לי מושון)

ורד 3

New member
בהחלט מרגש

מושון .......... אופסס אפשר לקרוא לך מושון ??? ושמישהו יגיד לי שיש מקום אחר עלי אדמות יותר שפוי מאשר פה !!! לילה טוב מושמושון פושפושון.....

קטי30

New member
נקסט'

יאללה מי הבא בתור?? אולי חיימון ?? (חיים רמון מרשה לי
) מה השיעמום עושה לאנשים

עזרה

מאתמול אני כותב וכותב למזליקה המקסימה והיא לא עונה לי. יש כאן למשהו את הכתובת שלה? אני רוצה להודות לה באופן אישי על המילים החמות שכתבה לי ככה לפני כולם!

למעלה