גאה בו

אמרת יפה בצרפתית

ברגע שיש חשד..היה צריך לעזוב. זה לא איזה משרדון..היה צריך ללכת ..אם ראש מורם החוצה. רמון? בחייאת..הלך יפה..ניראה לי שתפרו לו תיק ..וואחד תיק..וההיא עוד מטיילת בקוסטה ריקה?

childman1

New member
גם אני גאה בו

איך הוא מצליח להשיג את כל הבחורות האלו? מה הסוד שלו? גם אני רוצה להיות נשיא! אבל של אמריקה... כמו קלינטון...

פפפפפפפפפ - חס וכרפס ושאר ירקות

גאה באנס סידרתי... :)) נו...מה עוד אפשר לצפות? חתיכת שוויון הבאת......אישה שמאופרת בכבדות על סטיגמה של שרלילה :)) נו טוב.. כנראה שאת מבינה בזה ומזדהה עם זה. אם כולם מצביעים חוקרים מדשדשים מעמידים משפטנים פסיכולוגים והון עתק - סימן שיש קצה של חור שחור שנפער לו אי שם... ויש ראיות מוצקות ועמידות והוכחות לכך.... שהוא זנה!!! שהוא חרמן בלתי נדלה שמנצל את מעמדו הרם, כשר, כנשיא, כדי להביא סיפוק ליצריו המיניים הגואים ועוד בקרב עובדות שנתונות למרותך....ח'תיכת "נשיא" יש לך. אבל את כנראה קוראת רק את הצד ההפוך של הכותרת....צפוי.

מפוקסת

New member
כל עוד היא לא הצליחה להשכיב אותו

מבחינתה אימפוטנט שלא היה עם אף אחת אחרת

האא?

היא אמורה להשכיב גם אותו????? זה לא גדול עליה עם אימפוטנט? נו טוב...ישנן נשים עם כישרון שכזה שמסוגלות בכל מחיר ותוקף להחיות גם כלים שלובים בלתי מזויינים בעליל....

ורד 3

New member
אני

לתומי חשבתי תמיד שהוא איש צנוע וישר... הוא באמת דמות אפורה כפי שערס לייט כתב שם למעלה ללא קשר להאשמות נגדו. מה שכן היום אני בהחלט בזה לו וקוראת לו להתפטר מתפקידו. כנשיא הוא מבייש את מוסד הנשיאות ובעיקר את עצמו. והיה והוא יואשם בכל ההאשמות ולא יודח מתפקידו ... אני באופן אישי אסע להפגין מול הכנסת עם כרזה ענקית.... להדיח אותו מתפקידו .. ולמנות באופן מיידי לתפקיד הנשיא את שמעון פרס !!!!!!!

לא יודעת..

משה קצב... סופסופ יודעת איך הוא נראה.. הוא מופיע הרבה בחדשות לאחרונה... מספרים עליו הרבה.. האמת.. עכשיו.. אם ישאלו אותי..מי היה הנשיא בשנת 2006-2005 אני בטוח אדע..?

כבוד הנשיא

עדיין לא נשפט וכבר העיתונות שופטת אותו מאד לא יפה להתייחס כך כשנדע בודאות נגיב בהתאם לדעתי אין שר או ח"כ שלא שכב עם הפקידות שלו פשוט מישהו החליט לשים לו רגל ולהדיח אותו אם ניכנס לגרביים של כל אחד שיושב לו בכנסת ומחמם את הכהסא נגלה דברים ממש ממש ממש לא נחמדים זו בכלל התמונה של המדינה שלנו הרבה אנשים רעים לא יודעים לפרגן ולראות אנשים אחרים מצליחים ואם נחזור למקרה הנשיא אני לא מבינה איפה היו הבנות עד עכשיו מה הן עושות היום אחרי כל השנים האלה?האם הן עובדות בעבודה אחרת למשל?

ואם כולם שוכבים ומנצלים את

מרותם הם בסדר? לאיפה הגענו לצדד באנשים שיושבים שנים על כיסאות שאנו כעם נתנו להם חיים על חשבון משלם המיסים ועוד מנצלים את תפקידם לעשיית פשעים צריך להוקיע אנשים כאלה מהחברה שלנו ולא לטעון נגד העיתונות בלי העיתונות שחוקרת ומוציאה לאור את כל הפשעים שנעשים בחסות תפקידים ומשרות בחירות אנחנו נהפוך למדינה של פשע אני חושבת שדווקא צריך להצדיע לעיתונות הלוחמת שעושה בשבילנו את העבודה ומוציאה פשעים מהחושך אל האור ואני במקומך לא הייתי אומרת ולו מילה אחת על הבנות. אני לא מאמינה שמשהי מהם שיקרה אלא שכולן פחדו לדבר, ופחדו על מישרתם. עוד הצדק יצא לאור

d a n i e l s 5

New member
כבוד..........

אני יכולה לחשוב על המון מילים לתאר את הפרשה האומללה הזו. בלי קשר האם הוא אשם או לא. כבוד? ממש לא. (כתבה/ שירלי 9 .....בשינוי קליל שלי , ללא אישור שלה)

אהוד ים

New member
כאילו......

"האזרח מספר אחד" חשוד בעבירות פליליות למכביר . עבירות אונס,נסיון לשיבוב הליכים ועוד. אם אחד מ"פשוטי העם" היה חשוד בחלק קטן מהעבירות המיוחסות לקצב הוא היה מבלה את לילותיו באבו כביר. אילו קצב היה מכבד אותנו אזרחי המדינה הוא היה מתפטר לאלתר ,אבל למה לו הרי העבודה טובה והמשכורת נאה. אולי לא כולם יודעים אבל קיום יחסי מין עם אדם הנתון למרותך נחשב לאונס על פי החוק הפלילי גם אם הצד השני הסכים. אצל קצב כפי הנראה שהחרמנות עולה לו למוח מעל נממוצע ואינה ניתנת לשליטה......... קשה לי להאמין שעשר נשים מפברקות את אותו הסיפור. אז קצב, תעשה פעם אחת שרות טוב לעם הזה ותתחפף.

מזל חי

New member
בדיוק עדיה

כתבתי למעלה "למה חזרו אל מקום הזירה?" הרי טענו שהתעלל ואנס וכו. למה ביקשו מאוחר יותר לחזור ולעבוד בלשכתו? אני חושבת כמוך העיתונות והולכי הרכיל תמיד נהנים להוסיף תוספות כמו בטלפון שבור ששיחקנו בכיתה א'.

פעם יצחק רבין התפטר כי ללאה היה

חשבון בנק באמריקה. מה אתם יודעים..זה היה בשושושו..אסור היה לאזרח ישראלי ועוד דיפלומט....שיהיה לו חשבון בנק אמריקאי..שווווששששששששש נו שגילו הוא קם והתפטר..לא שמר על כיסא בכל הכוח. היתה מלחמה.-היה פשלה..היה דו"ח גולדה לקחה אחריות..קמה והתפטרה. פעם היה דור שהיה אפשר ללכת אחריו דור שפעל מתוך אידאילוגיה דור אחר..(אולי כי לא היו כל כך טובות הנאה מהתפקיד?) שידע גם להפסיד וללכת. דור נפילים שהאחרון בהם כן..שמעון פרס..גם אם רוב מדינת ישראל עושה ממנו צחוק...ברוב העולם יודעים להעריך את המדינאי הזה. והוא ..- הטרדה מינית לא תגע בו והרבה לא יסכימו אבל יש משו בזיזול הישראלי שמוציא אנשים טובים החוצה כמו אבא אבן ואחרים...שבארץ משום מה מזלזלים..צוחקים..מסתחבקים..ומוציאים את הנשמה..ובחוץ הם מוערכים מעל ומעבר. לא חבל? והנה דור של נהנתנים שאינם מוכנים לשחרר כיסא ..הם מזלזלים בתפקידם המחייב...ועדיין לא מוכנים לשחרר. נהנתנים למיניהם.ואלו המנהיגים...כמה תיקים יש לכל אחד במשטרה..?

מצוטטת

New member
את יודעת מיכל

זה שירשור כל כך טעון גם ככה וממש , אבל ממש מיותרות הערות הציניות הללו.... לא שופטת אותך מכבדת את הדרך והמקום בו בחרת לחיות הייתי וחייתי שם במרומו של אותו הולימפוס בו את מתגוררת רק בחייאתק לפחות לכבד לנו כאן המשו בזלזול הישראלי....... בואי, מותר מיותר מיותר!!!!!

מצ'ו הרסת אותי קומפליט

מכל השרשור הנ"ל מצאת דווקא את התגובה הזו כצינית ? סליחה שאומרת לך..ניראה לי את מחפשת אותי..לא? אבל לא חשוב.. לא ..זו תגובה להזכיר שהיו זמנים אחרים, ואפשר גם אחרת. היה גידנטי..היה על מי לסמוך..גם אם טעו. והיום? מה בדיוק יש לך לבחור להבא? תחשבי על הנהנתנים בכנסת או שרוצים להבחר.. ותבחרי אחד שאת יודעת..שהוא ישר..אמיתי..ומוביל. ? אה? יש משו? כי אני לא רואה.

d a n i e l s 5

New member
הוא לא יתפטר עכשיו, את יודעת למה?

כי כל עוד הוא משמש כנשיא........ אי אפשר להגיש נגדו כתב אישום......כל שכן לשפוט אותו ..... הוא אולי טיפש.....אבל ברור שהיועצים שלו חכמים .

למעלה