גאה בו

מזל חי

New member
גאה בו

אילו יכולתי לכתוב לו הייתי שולחת לו את כל המילים החמות בעולם. הייתי מספרת לו כמה שאני מבינה לליבו. ויש לו גאוה, ויש לו כבוד לאיש הזה. פעם בזמן אחר. היו רואים בחורה ברחוב מאופרת בשעת היום בכבדות, וקוראים לה זונה. אחרי כמה ימים כל העיר היתה קוראת לה ככה, השכנה שסיפרה ששמעה והרופא שנתן לה מרשם.. וגם היום לצערנו, במדינה מודרנית שכזאת. כולם יודעי דבר על כולם. פתאום קם אדם ושומע על עצמו שהוא: אנס, או גנב, או אולי סתם אומלל שחומד את רצונות האחרים. ועדין כולם לוחשים באטימות ומוסיפים בהתגוננות טיפשית: "אם כולם אומרים סימן שזה נכון"..וממשיכים את המבול. חסה עליו, על הנשיא הזה שלנו. גאה בו על החוזק שבו והייתי נוהגת בדיוק כמוהו. גם אם יחליטו שעשה את שאמרו שעשה. אני לא מאמינה. אבל אני מאמינה שהזמן יוכיח צידקתו!

גאה בו...

לא !!! ממש ממש לא. גם אם רק סעיף אחד מכלל הסעיפים נכון, אז... הבחור פשוט טיפש. זו דעתי. נשיא מדינת ישראל. צריך לחשוב עם ראש אחד בלבד. מצטער

מזל חי

New member
טיפש אולי

כמו כולנו, בן אדם.. להרגשתי שום סעיף אחד משמעותי אינו סעיף אמיתי.

גם אם לא אנס...

הוא כבר אינו מכחיש את הקשר "הרומנטי" עם א' כשלעצמו לטעמי מספיק כדי ללכת הביתה. לא עדיף לשלם לאחת בטלפון שתבוא ותלך ? הוא יהנה, היא תרוויח (לפחות חלק). ואז כולנו ניהיה גאים בו.

יערית

New member
הוא עשה זאת בעבר

הוא נתפס כפות כולו באזיקים במכונית אחרי משחקי מין סאדו/מאזו, מעלים דרגה וקושי לא?

האמת? שמבחינתי שיעשה מה שמתחשק

קשירות מכות אזיקים שלישיות אורגיות הכל מותר. אבל... הבעיה היא שפה הוא עשה את זה עם עובדת שלו. וכאן אין מצב לקשר "רומנטי" מה כל-כך קשה להבין?

יערית

New member
לי לא קשה

רק אומרת שאדם שכבר יש לו עבר כזה,לא ירחק היום וגם העובדת שלו תהיה תחתיו תרתי משמע.

במקרה זה לא מסכים איתך

לדעתי אין קשר בין אהבתו (אהבתנו
) למשחקים לבין הטרדות מיניות, אינוס, כפיה וכו'
אבל הוא חצה קו אדום וזה די ברור...

יערית

New member
שיח חרשים יצרת פה

חושבת שהסכמנו על אותם קווים ,אני רק מעצם היותי אישה כתבתי תוספות לקישוט

יערית

New member
ממקור משטרתי מהימן ביותר

קצינה שטיפלה בפרשה שמעתי באוזניי(ככה זה שיושבים אצל רופא שיניים ומחכים שהשיניים ירדמו:))

יערית

New member
אמרו?אמירות שווא?גאה בו?

צידקתו?
הבן אדם מלא סטיות וזה יפה שאתה גאה בו ובחוזק שלו,לא מדובר באחת שמתאפרת כמו זונה ומתהלכת ברחוב וכל הרחוב קורא לה בשמות לא לה, מדובר על אדם עם סטיות מיניות מרובות עוד בטרם הגיע לכהן בתפקידו כנשיא. איך הגיע לאן שהגיע למרות זאת?ככה זה ברפובליקת בננות!

מזל חי

New member
לא מאמינה לאף אחת מהן

אילו חוו את מה שחוו ממנו כפי שהן אומרות לא היו חוזרות אל ה"זירה" מרצונן

יערית

New member
אל תאמיני

נה נה נה נה ,נו באמת?אל הזירה חוזרים כי אולי גם הן מנצלות את העיניין להרוויח מכך משהו בעתיד,חשבת על כך?(צדיקות שלנו). זכותך! העיקר שיתחילו לסנן מהצמרת חולי נפש למינהם.

למעלה