ג´סטין

רינת4

New member
מעיין-קראתי,הבנתי,והפנמתי.

עכשיו דבר קטן לי אלייך: פרק1-יש לנו את החבורה:בריאן,אמט,מייקל וטד. מייקל מספר את הסיפור שלהם:מי הם,מה הם חושבים,איך הם מבלים וכו´. ג´סטין-לא קשור אליהם.סתם ילדון שמנסה להתנהג כמו מבוגר. עד כאן-מובן? טוב,אז ככה:איזו סיבה בדיוק,יש לתסריטאים להכניס את הדמות של ג´סטין? שאלה רטןרית,אני אענה: כי בריאן הוא מניאק אנוכי,שחושב רק על עצמו. הגיבור של הסדרה,הדמות המככבת היא בריאן שלנו ולא אחר. אבל-צריך להראות שיש בו יותר מזה. שהוא לא בדיוק מה שהוא מתיימר להיות. איך עושים את זה? גורמים לילדון אחד חמוד ועקשן להתאהב בו. אני יודעת שזה בטח לא ישנה את דעתך,אבל לפחות ניסיתי... אולי זה ישפיע על מישהי אחרת,לא יודעת... הם שוכבים,הילדון שרק רוצה למצוא אהבה,מבין(כי הוא רק ילד)שהבריאן הזה מרגיש משהו אליו.כי אחרת,הוא לא היה נותן לו להישאר בדירה, לתת לו להחליט את השם לבן שלו,לקחת אותו לבי"ס ולצעוק שם על מישהו שמקניט אותו. אם לא היה לו איכפת,הוא לא היה עושה את הדברים האלו. נכון? לא נכון! רק שהילדון הוא ילדון וקולט סימנים מוטעים-אבל זה מה שוא קולט.אין לו ניסיון... עכשיו-כולנו יודעים כמה בריאן יכול להיות מגעיל כשהוא רוצה,אבל- זה לא באמת האופי שלו. הוא מתחבא תחת מעטה הריחוק הזה. אבל מה? הילדון קולט אותו! ישר הוא מבין שעם קצת התעקשות,בסופו של דבר בריאן יוריד חלק מההגנות. לג´סטין יש תכונה כזאת לקלוט אנשים. אל תשכחי שבתחילת העונה הנוכחית,בריאן לא הלך לבקר את ג´סטין. כולם חשבו שהלא איכפת לו,כולל מייקל-אהובך,מי שאמור להכיר אותו הכי טוב. דווקא הוא-לא קולט כמה המצב של בריאן עגום. הוא מבין שמשהו לא בסדר,אבל לא מספיק כדי לדעת שממש איכפת לו(עד שהוא רואה את הצעיף המוכתם בדם על בריאן. הוא היה צריך סימן כזה גדול כדי להבין מה קורה לחבר הכי טוב שלו?). וג´סטין-ברגע שהוא יוצא מהבית חולים הוא הולך לחפש את בריאן. הוא היחיד שמבין שבריאן מרגיש אשם. "it´s not your foult"-הוא אומר לו. במקום שבריאן ינחם אותו,הוא מנחם את בריאן. הוא היחיד שמבין שבריאן כואב,ומרגיש אשמה. אז לא להעריך אותו? עכשיו,מה קורה? ג´סטין צריך יותר ממה שבריאן נותן לו. הוא מתוסכל,בתת מודע מנסה להוציא תגובה כלשהי מבריאן,אבל לא מצליח! אז כמה שהוא קולט אופי של אנשים,הוא באמת לא יכול להבין דברים ממשהו שלא מראים לו! אני לא מבינה איך אפשר לשנוא אותו,באמת. צריך להבין אותו. כמו שאת מבינה למה בריאן מתנהג כמו שהוא ,את צריכה גם להבין את ג´סטין. אז נכון,בהתחלה ג´סטין רדף אחרי בריאן למרות שהוא נדחה פעם אחרי פעם. לעומת זאת,בריאן נותן לג´סטין להישאר בסביבה. מכיון שהוא ידוע כאחד שלא נותן לנשים להתקרב אליו,ולא שוכב עם אותו גבר פעמיים ודווקא עם ג´סטין כן,ברור שג´סטין ירגיש שאם בריאן לא מתנהג אליו כמו אל כולם,אז בטח יש לו רגשות אליו. ולכן הןא ממשיך לרדוף אחריו,כי בריאן נותן לו...

SivanQAFfan

New member
כן...

כן! אגב, רציתי להזכיר שהיה עד קטע אדיר בפרש- גארי אמר לג´סטין:זה לא הזמת להיות עם החבר שלך", ובראין לא מחה על זה... הוא אוהב את ג´סטין !!! ועם המחשבה הזאת, אלך לי לישון... לילה גייל לכולם!!![ Love, סיון.

enya

New member
וואו ! שכנעת גם אותי ...

לא שהיתה לי בעיה המלאך הזה ...

maayan15

New member
גם אני אלך לי לישון עכשיו....

תראו..קראתי את התגובות של כולם...אבל אני עדיין נשארת בדעותיי שלא השתנו או התרככו.... אני אפילו לא אשב ואגיב עליהם...לא בגלל שאני עייפה...ואני ממש לא מזלזלת במה שכתבתם פשוט...אני הגעתי למסקנה...בדיוק כמו שאתם לעולם לא תצליחו לשכנע אותי לסגת משנאתי לג´סטין...אני לא יצליח לגרום לכן לשנוא אותו...זו מטרה אבודה...זה צריך לבוא מבפנים...ואני לאחרונה רואה גל עולה של משתהפות...שלא התחילו לשנוא את ג´סטין כי מישהו נדנד להן בקשר לזה אלא הבינו לבד....ולכן...אני יניח לכן במחשבותיכן ויקווה שתניחו לי במחשבותיי.... אחרי הכל...אפשר למצוא כמה נקודות משותפות להתאחד בהן...3 שעולות לי עכשיו לראש: 1. בריאן קיני אלוהי 2. שהכנר יפול מהגג 3. בריאן קיני אלוהי
עד כאן להיום (אני מתה מעייפות) מעיין

רינת4

New member
אניה-אני שמחה

ששיכנעתי אותך,למרות שזה היה מכורסוד בינינו.שששששששששש...). גם אני פורשת. אז מעיין-כל מה שנשאר לי לומר לך ולכולן,זה לילה,צהריים ובוקר גייל טוב לכולן!!!!!!!!! ב-

למעלה