אחת ולתמיד...
קודם כל, קרוליין, נראה לי שאת צריכה לשים את זה כמאמר..את יודעת..כמו ששאלו מי הומו כ"כ הרבה פעמים...שאלו למה אני שונאת ג´סטין באותה כמות או יותר...חחח.... אז ככה, הפרק הראשון שראיתי של הכי גאים שיש היה פרק 2 עונה 1, וכבר אז שנאתי את ג´סטין.... נתחיל בסיבה שאני קוראת לו ברווז... אני לא אוהבת איך שהוא נראה...הפנים שלו נורא מזכירות לי ברוז וככה גם ההליכה שלו...שאגב..לדעתי כשהוא הולך/רץ (ובעיקר כשהוא רץ..)..הוא נורא מזכיר לי ילדה...אבל...זה אולי לא באשמתו.... עכשיו לשאלה האמיתית.. למה אני שונאת את ג´סטין?...לשם התחלה אני אשאל "למה לי לא לשנוא את ג´סטין?"....ועכשיו אני ייענה... מסיבה עיקרית אחת התחלתי לשנוא את ג´סטין- הוא לא יידע מתי לעזוב!...כלומר...כפי שכבר אמרתי לרבים באיי סי ומסרים... פעם אחת אומרים לך ללכת..נשארת...סבבה... פעם שנייה...נשארת...תבין את הרמז...פעם שלישית...חסר חיים שכמוך (לא שחסרי חיים זה רע...זה רע רק במקרה הזה ובמה אחרים)...פעם רביעית.. לך לעזאזל!!!....אז כן, אני שונאת את העובדה שהוא לא ידע מתי להיסתלק....נוסיף לעובדה שיש משהו באופי שלו שאני פשוט לא יכולה לסבול..לא בטוחה מה זה...אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון?...אני כן....אני התאהבתי בבריאן ממבט ראשון...אך באותה מידה אני גם מאמינה בשינאה ממבט ראשון...מה שקרה לי אל ג´סטין.... לאחר התפתחות הסידרה מעבר ל5 פרקים התחלתי לשנוא את ג´סטין מעוד ועוד סיבות... כהתחלה...אני מאמינה ברעיון של בריאן-מייקל...אני מאמינה באנשים שנועדו אחד לשני (כמו רוס ורייצ´ל..שלגייה והנסיך..וכו´...)... ואני באמת חשבתי (ועדיין חושבת) שאם מייקי מחכה לבריאן מגיל 14 ולבריאן יש רגשות אליו..הם צריכים להיות ביחד!...(אני אגב לא חושבת שהם צריכים להיות ביחד עכשיו כי זה ייהרוס...שיהיו ביחד רק מאמצע העונה האחרונה אחרונה של הסידרה...שתהייה רחוקה מאוד מהיום!)...וג´סטין הרס...הוא נכנס לחיים של מייקל....כמו שמייקי ניסח את זה "אתה חיי בבית שלי, אתה עובד איפה שאני אוכל..אני לא יכול להיפטר ממך, נכון?"...ושנאתי את זה בדם..כי עזבו את בריאן-מייקי...מה הקטע של ג´סטין??? מה זה ההשתלטות הזאת??? ולחלק האחרון אך החשוב ביותר...עונה שנייה גרמה לשנאה שלי לג´סטין להגיע לשיאים חדשים (לא שהיה לה הרבה לאן לעלות...)... אני אוהבת את בריאן...אהבתי מהפרסומת ותמיד אוהב.... אני אוהבת את בריאן ש...שלא מאמין באהבה, לא "עושה" חברים, לא "עושה" התנצלויות.... בריאן המניאק הכי מתוק בטלויזיה...הקשיחות מבחוץ ולב הזהב שבפנים....יפיפה... ותגידו מה שתגידו (כבר שמעתי את "זה לא בריא להיות ככה"...וכל השטויות האלה)..זה שבגלל ג´סטין בריאן קצת נפתח...פתאום הוא מאוהב (אני טוענת שהוא לא מאוהב אלא רק חושב שהוא מאוהב אבל זה כבר לדיון אחר...), פתאום הוא ב"מערכת יחסים" (פתוחה ככל שתהיה)...פתאום במקום להיות מאושרת עד הגג כל פעם שהוא מראה את הרגישות בו..אני עדיין מאושרת כמובן אבל...פחות...כי זה נעשה דבר רגיל....וזה הורס...וזה באשמת ג´סטין.....לא לדבר על העובדה שאחרי ההרס של בריאן..טוב...כולכן יודעות מה ג´סטין הולך לעשות... ועכשיו....עכשיו בריאן נתן לג´סטין להיות למעלה...ולי נהיה כאב ראש.... אני חושבת שזהו לבינתיים...אבל אני בטוחה שבשבוע הבאה יהיו לי עוד סיבות לשנאתי לג´סטין.... עד כאן מעיין