ג´סטין./רנדי

almog66

New member
אנשייייייייייים!!!!!!!!!!!!

עוד שעה וחצי בלבד!!!!!!! הכי גאים שיש!!!!! אנ´לא יכולה לחכות!!!!!!!!

סילביא

New member
טוב

אז לפחות תעשרי לי להגן על כבודו בפני גורמים עויינים שטוענים שהוא מכוער. כן מכוער......לכי תביני אנשים

מממממממממ...מממממהההה??????????????

מממממממממממממממ.... ממממממההה אממממממררתת????... מממממממממהההההה??????? מה מה מ המ מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה אמרת???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? קדימה אנשים!!!!! להגן על כבודו!!!!!!!!!!!!!!

לא ניראה לי!

מהההההההההההההה????... אני פשוט המומה איך מישהו יכול להגיד דבר כזה על הבן אדם הכי סקסי שבעולם!!! על המחרמן האולטימטיבי!!!!!!!! נו באמת! אני המומה! טל

almog66

New member
טוב אנשים..

יש לי רעיון חכם- בואו נפסיק!! אנחנו חושבות שג´סטין כוסון עולמי(!!!!) ואת ומעיין או איך שלא קוראים לה חושבות שבריאן.. סבבה לכם!!!!!!!! ג´סט כוסון עולמי!!! אני קוראות לו ג´סט כי ג´סטין זה ארוך מידי(לא ממש אבל לא חשוב..)

mor 5

New member
יווווו אני כל כך לא מאמינה שיש

שותפות להאבתי הניצחית לג´סטין!!!!!!!!!!! חולה עליו!! המקסים הזה!!!!!!! סילביא... יש לי טונה של תמונות עליו!!!!!!! ככה שאם את רוצה.. חופשי!! יש לי בטונות!! הינא אחת לדוגמא

סילביא

New member
בטח רוצה

תתחילי לשים כאן או תשלחחי לי ובואו נראה להם מי באמת הקוויר היפה ביותר ביקום כולו

mor 5

New member
מסכימה איתך לגמרי!!../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

מה דעתך על זאת? כאילו זאתי שמתי הודעה ליפני? ומה דעתך על זאת? נכון זה שניהם.. אבל תמונה מקסימה!!

Mikey Novotny

New member
תמונה יפה בהחלט אבל...

הייתה יכולה להיות יותר יפה אם היד של ג´סטין היתה מגיעה לאזור החלציים של בריאן ו/או זו הייתה תמונת עירום ;)

סילביא

New member
תמונה מקסימה

לא נורא שבראיין שם.. צריך להודות שגם לו הייתיח עושה איזה טובה א שתיים.. אבל אין על ג´סטין...פשוט אין

mor 5

New member
הם זוג חמוד ביחד!!

היתי עושה טובה או שתיים לשניהם ביחד עם יכולתי!

mor 5

New member
אתה יודע......

גם נכון
אבל זאת פשוט רומנטית.. ככה שגם היא יפה!

Angel Girl1

New member
אמממ=/

החוק של ה6 תמונות ירד? פשוט לא היתי כאן ממזמן=/ לא מעודכנת=/ בקיצר... בקשר לויכוח של בריאן וג´סטין: דייייייייייי אנשים! יש מלא סוגי אנשים בעולם! חלקם חושבים שמישהו אחד יותר חתיך, וחלקם חושבים שמישהו אחר יותר חתיך! וטוב שכך...! מזל שטעמו של כל אחד בעולם הזה שונה!

faith2

New member
כן מור...אבל...

שרימפי אמר לא להגזים....כי אז ההגבלה תחזור אנשים באמת לא להגזים חמודים

למעלה