ו...
ס סילביא New member 11/8/02 #1 ג´סטין./רנדי הנה התמונות שלא נמחקו לי מהמחשב ... אם יש כאן עוד מישהו... תוסיפו ... מה זה כל הבראיין בראיין ? צריך יותר ג´סטין ג´סטין
ג´סטין./רנדי הנה התמונות שלא נמחקו לי מהמחשב ... אם יש כאן עוד מישהו... תוסיפו ... מה זה כל הבראיין בראיין ? צריך יותר ג´סטין ג´סטין
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 11/8/02 #5 התמונה השנייה תמונה פסדר... אבל הראשונה!... איכס ואיכסה!!!..
ס סילביא New member 11/8/02 #7 מה!??!!?!?!!!! אני העשה כאילו לא קראתי את זה ... אחרת אני לא אשן בלילה.. תמונה מדהימה .. אני חולה על הבייבי פייס הזה
מה!??!!?!?!!!! אני העשה כאילו לא קראתי את זה ... אחרת אני לא אשן בלילה.. תמונה מדהימה .. אני חולה על הבייבי פייס הזה
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 11/8/02 #11 איח הוא מכוער בטירוף!!!!!!.. אני לא סובלת את הביייבי פייס האלה... ואם כבר מדברים על ביבי סייס של מישהו... מייקי!!!
איח הוא מכוער בטירוף!!!!!!.. אני לא סובלת את הביייבי פייס האלה... ואם כבר מדברים על ביבי סייס של מישהו... מייקי!!!
M Mikey Novotny New member 12/8/02 #34 למייקל יש בייבי פייס פשוט משגעים ! בניגוד לג´סטין שיש לו פרצוף יפה וזהו אבל הוא לא מסמיק כמו מייקל ולא מגיע לקרסוליים שלו !
למייקל יש בייבי פייס פשוט משגעים ! בניגוד לג´סטין שיש לו פרצוף יפה וזהו אבל הוא לא מסמיק כמו מייקל ולא מגיע לקרסוליים שלו !
A almog66 New member 11/8/02 #10 אויש הוא כוסי שזה כואב.. וגם אני ממש אוהבת את הבייבי פייס החמודות האלה!!!
ס סילביא New member 11/8/02 #12 איך אפשר שלא? אז שימי גם תמונות.. שאני התענג עליהן... נמחקו לי כל היתר
ס סילביא New member 11/8/02 #14 לאאאאאאאא אני העשה כאילו שלא קראתי את זה ..... איך אץ יכולה בכלל להעלות של שמו שלי לשטוף את הפה לפני כן!??!?!?!!?!?!?
לאאאאאאאא אני העשה כאילו שלא קראתי את זה ..... איך אץ יכולה בכלל להעלות של שמו שלי לשטוף את הפה לפני כן!??!?!?!!?!?!?
ס סילביא New member 11/8/02 #16 של ג´סטין סתם סתם הכל בצחוק נו.... את ברצינות חושבת שהא מכוער? זה פשוט לא נתפס אצלי ... כי לי הוא נראה מדהים
של ג´סטין סתם סתם הכל בצחוק נו.... את ברצינות חושבת שהא מכוער? זה פשוט לא נתפס אצלי ... כי לי הוא נראה מדהים
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 11/8/02 #19 אצלי לא נתפס איך מישהו יכול לחשוב שהוא כוסון...... הוא כזה מכוער!!!... ושלא נתחיל על כמה שהוא מעצבן!!!
אצלי לא נתפס איך מישהו יכול לחשוב שהוא כוסון...... הוא כזה מכוער!!!... ושלא נתחיל על כמה שהוא מעצבן!!!
A almog66 New member 11/8/02 #17 הייתי שמה אבל המחשב שלי חדש(משלשום) אז עוד אין לי עליו כלום בינתיים.. וגם כל מה שהיה על המחשב הישן שזה ממש ממש מלא תמונות של ג´סטין ועוד כל מיני נמצא על כמה דיסקים שאותם צריך להתקין במחשב.. ואת זה אחצ´לי יעשה כשהוא יבוא מחר!! אז סבלנות!!
הייתי שמה אבל המחשב שלי חדש(משלשום) אז עוד אין לי עליו כלום בינתיים.. וגם כל מה שהיה על המחשב הישן שזה ממש ממש מלא תמונות של ג´סטין ועוד כל מיני נמצא על כמה דיסקים שאותם צריך להתקין במחשב.. ואת זה אחצ´לי יעשה כשהוא יבוא מחר!! אז סבלנות!!