ג´ימי והשיניים.

Nanook

New member
להגיד לך מה רע

גי כיום זה מה שזה נהפך זה לא מוזיקה וקצת גימיקים - זה רק גימיקים - כל הגיטריסטים של היום עושים איזה גימיק כדי להלהיב כמה ילדים מתלהבים - ואז הלהקה נהפכת לדבר הכי גדול... גימיקים זה נחמד מאוד - אבל זה רק גימיק. אז הוא מנגן עם השיניים אני בטוח שכל גיטריסט ממוצע + יכול לעשות את זה...

epitaph

New member
יש לי תמונה שהוא מנגן עם השיניים

ועכשיו כשיש אפשרות לעשות גלריות (תסתכלו בקישורים למעלה) אז אני מכניס תמונות של אומנים,למעה כבר התחלתי עם ג´ימי הנדריקס (זה היה רק ניסוי לראות אם בכלל אני מצליח להעלת תמונות,בקרוב אני אשנה את הכותרות של התמונות למשהו יותר מקורי).

wiz

New member
וואו.... חידוש.....

וסטיב ואי מנגן עם הלשון, SO ??? כל הקטע של השואו זה נחמד מאוד, וזה עושה את ההופעה מעניינת, אבל זה בכלל לא מעיד על רמה או על שום דבר אחר. וחוצמזה, הנדריקס לא מזיז לי בכלל, יש כ"כ הרבה גיטריסטים טובים יותר ממנו, וחוץ מהקטע של "החלוציות" שלו, אני לא מתלהב ממנו. אבל זאת רק דעתי. wiz, פטרוצ´י מנגן רגיל - איזה דפוק...

badphish

New member
מה?????

סטיב ואי ה"קדוש הגדול בלהבלהבלהלבה" עושה משהו בשביל השואו אחח אבל מזה אמור להיות הבנאדם היחידי שזד אוף לא אומר עליו דברים רעים בגלל שהוא כזה אלוהים מזה אמור להיות הגימיק הזה?????? נ.ב מצטער על הציניות והגועל נפש זה פשוט היה דורש

Zed off

New member
אין שכל אין דאגות...

לא אמרתי שואי לא עושה פוזות, אבל ואי בניגוד לאחרים מנגן טוב...מצדי שיעלה לבמה עם גלימה ושטויות כאלה, כל עוד הוא מנגן כמו שהוא מנגן אני תמיד אשמע אותו, חוץ מזה זה הבדל ענק! מלא אנשים באים אלי ואומרים לי "איזה גדול הנדריקס הזה! הוא מנגן מאחורי הגב" וכו וכו,אתה מבין? יש אנשים שאוהבים את הנדריקס רק בגלל השואו, וממש לא נראה לי שמישהו אוהב את ואי בגלל השואו, כולם אוהבים אותו בגלל המוזיקה שהוא עושה...זה בסדר לעשות קצת שטויות בהופעות, אבל צריך גם לספק את הסחורה...(והוא אחושרמוטה מספק...)

wiz

New member
מסכים...

אני ראיתי את ואי בהופעה חיה הקיץ, והבנאדם שולט. התחלתי לשמוע את ואי בגלל היכולות המוסיקליות שלו, בגלל הטכניקה, בגלל הראש, בגלל הרגש (אחח הרגש...), אבל לראות אותו בהופעה חיה זאת פשוט חויה שאי אפשר לשכוח. הבנאדם הוא חיית במה, והוא נותן שואו מהסרטים. הוא אחד הגיטריסטים עם הכי הרבה פוזה שיש, אבל בניגוד לאחרים - יש לזה בסיס. אני מקשיב לו בגלל המוזיקה שהוא עושה, ולא בגלל הקפיצות וההשתוללות. הלכתי להופעה בגלל שאני אוהב את המוזיקה, ולא בגלל שאני רוצה לראות בנאדם קופץ עם גיטרה. זה נחמד, אבל זה לא מה שעושה את סטיב ואי למה שהוא. ד"א, זד - אני צריך את האימייל שלך, או שתשלח לי מייל: [email protected] wiz

badphish

New member
הנחתי שזה מה שתגיד

אבל עדיין הייתי פשוט חייב ךהגיד את זה אני מקווה שאתה יכול להבין וחוץ מזה אני למשל נהנה מהנדריקס בגלל המוזיקה שלו לא ממש אכפת לי שהוא מנגן מאחורי הגב או לחילופין עם השיניים

RHCP

New member
תסלחו לי שאני מתפרץ ככה...

אבל... אני חוללה על הנדריקס פשוט חולה עליו

למעלה