ג´ימי והשיניים.

pri-koola

New member
ג´ימי והשיניים.

הידעתם שג´ימי הנדריקס היה מנגן לא פחות ולא יותר-עם השיניים שלו בחשמלית?.. חמוד ביותר.

jam 292

New member
מממ .....

טוב...הוא לא ניגן בשיניים טוב יותר ... וזה [הנגינה בשיניים] היה בעיקר קוריוז .....[נחמד] . אגב, אמש היתה תוכנית טלוויזיה בערוץ 33 על תולדות הגיטרה .....היה נחמד ומעניין .

SMILE 4 NOTHING

New member
ידענו גם ידענו ואם

ראית את הסרט תעודה שעשו על וודסטוק הוא מנגן שם את המנון ארה"ב בגיטרה שלו.מדהייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nanook

New member
כמה דברים

כל הלנגן בשיניים ומאחורי הראש והרבה שטויות כאלה - זה רק גימיקים והרבה הרהב גיטריסטים עשו את זה... בקשר לסרט של וודסטק שזה סרט ענק! הזה של הפזמון הוא לא כזה נחמד זה די מכוער לדעתי - כל החריקות וזה.... סתם מתוך סימום בטח....

SMILE 4 NOTHING

New member
דווקא אני ממש

אוהבת ת´קטעים האלה. כי למוזיקה מעבר לכישרון,גאונות ושאר מיני מאפה,זה ממש יפה הקטע של כאילו "לקשט" את הנגינה/השירה בכל מיני "חריקות" וכאלה..

Nanook

New member
אז זהו

שאני חשוב שזה לא היה "קישוט" פשוט הבן אדם הזה לקח יותר מדי סמים... תשמעי זה מאוד נחמד... אבל קטע נגינה יפה? לא ממש - זה יותר קורע את האוזניים

jam 292

New member
מסכים .....

נכון ...הקטע הזה של ההמנון הוא באמת מדהים .... אגב , לפני שנה וחצי הקלטתי את ההופעה המלאה של גימי הנדריקס בוודסטוק מהערוץ הגרמני sat3....מדהים עוד יותר ..... ולפני כמה חודשים גם הצלחתי להוריד את ההופעה מהרשת [215MB ]. בסרט woostock מביאים קטע קצר [ומקוצץ] של ההופעה של גימי . בהחלט יתכן שהנדריקס היה "מטושטש" בזמן ההופעה אבל זה ממש לא רלוונטי מרבית האומנים באותה תקופה הופיעו כשהם על סמים . הצליל איננו "נקי" ....אז מה ???? יש אנשים [כמוני] שאוהבים את צליל הגיטרה של הנדריקס [שיהיה כמה שיותר "מלוכלך" ] וצריך גם לזכור שהציוד לפני למעלה מ- 30 שנים היה פחות איכותי ומתקדם מזה של כיום . עניין הנגינה בשיניים הוא רק גימיק כפי שטענתי קודם ...לא מזיק .

Flash_Gordon

New member
את ההופעה המלאה מוודסטוק

יש היום בdvd ןגם הופעה שלו בפילמור איסט.

Zed off

New member
סתם גימיק...

גם אני יכול לעשות שטויות כאלו, ויש לי חבר שלפעמיים מחליט לתופף עם הראש...so what? דברים כאלה הם 100% שואו, וזה לא מראה על טיפת כשרון... אני מבטיח לך שאם תתאמן על זה קצת פחות מחודש, גם אתה תוכל לנגן עם השיניים(למרות שאני ממש לא רואה סיבה טובה לעשות כך...)

badphish

New member
בלי להעליב...

אני לא באמת חושב שיש בנאדם אחד בפורום הזה שלא ידע את זה ואני כאחד מהפחות משכילים שבו אומר לך אז תחשוב/י על זה וחוץ מזה בקשור לדיון מה רע בשואו???? זה אחלה דבר ואני בטוח שזה כיף לראות
ובקשר לעניין הזה של החוסר "ניקיון" בנגינה שלו זה תוצאה של שתי דברים הוא לימד את עצמו לנגן ולא ידע כ"כ מה הוא עושה ושתיים סימום יתר ואני דווקא מאוד נהנה מזה וזה בא לידי ביטוי הכי הרבה בהימנון של אמריקה שהוא עושה ואני חוזר ואומר לא משנה כמה תקטלו את זה אני נורא נהנה מהזימזומים והפשלות

Sham 69

New member
אתה רוצה לראות שואו? לך לקרקס

שואו מסוג כזה זה סתם מסריח וזה מוריד מאיכות הנגינה שלו למשל בהופעות או משהו .. מה יוצא לו בזה שהוא מנגן עם השיניים? יוצא לו צליל מעניין? הוא מנגן מהר יותר? הוא משפר משהו? - לא .. הוא סתם מתלהב .. ושואו מסוג זה .. הוא זבל ולא נחוץ וסתם גימיק

badphish

New member
לדעתי

כל הקטע במוזיקה הוא לא רק המוזיקה אחרת למה עושים קליפים? ולמה אתה הולך להופעות? (או באנגלית show ) אז תקרא לי ילד מתלהב שלא מבין מהחיים שלו אבל לדעתי לנגן עם השיניים זה די שוס (אני יודע שהרבה עושים את זה יש את זה אפילו בקליפ של היהודים) מוזיקה זה תרבות שלמה עם זה ההופעות וההתלהבות והמסר או הדיון (מה אתה עושה בפורום?) אז כמובן שחלק מזה זה גם ההתלהבות וחוץ מזה מה את רוצה ממנו חצי מהזמן הוא לא ידע בכלל מה הוא עושה מרוב סמים...

Sham 69

New member
הולכים להופעות

בשביל לשמוע את המוזיקה ולראות את האומן ושמים קליפים בטלוויזיה בשביל שתראה את האומן .. תראה מי מנגן את השירים שאתה אוהב .. חוץ מזה, אני בטוח שתסכים איתי שעדיף לשים קליפים מאשר איזה מסך שחור מסריח עם שיר ברקע .. ויש הרבה קליפים שיש בהם שואו .. שמנסים לתפוס את הצופה .. ולגרום לו לראות עוד .. שואו מסוג כזה אתה תראה בהרבה קליפים של פופ .. תמיד שמים כוסיות עם חוטיני .. בשביל שיהיה מעניין .. וכיף לצפות . בתכלס, בפופ אם האומן לא נראה טוב .. אז מי יאהב אותו? אף אחד .. בפופ שמים הרבה דגש על המראה .. לך החוצה תראה ילדות בנות 11 רבות על מי יותר כוסון .. בראיין או איזה הומו מפייב .. סתם מסריח הכל .. שואו זה מסריח ..

theAMP

New member
אז איך אתה מסביר

את ההצלחה של מיסי אליוט? ואל תגיד לי שזה לא פופ כי זה כן, בדיוק כמו שלינקין פארק זה פופ... (ואגב שדעתי שני האומנים שציינתי עכשיו הם אחלה פופ)

Flash_Gordon

New member
אה ,כן וללבוש מסכות מגעילות על הראש

לקלל ולירוק על הקהל וללכת מכות בהופעות זה שואו יותר טוב? לזרוק בשר חי ודם ועוד כל מיני דברים זה שואו יותר טוב?

Sham 69

New member
אממ .................

קודם כל, "ללכת מכות בהופעות" .. אתה מתכוון פוגו .. וזה לא שואו, זה כמו להגיד שלרקוד בטראנסים זה שואו .. פשוט המוזיקה מכניסה אותך ל"טראנס" מסויים אז אתה הולך מכות .. דחיפות וכו´ .. ולזה קוראים פוגו .. ותאמין או לא .. יש אנשים שנהנים מזה .. ולא אמרתי שללבוש מסכות וכו´ זה לא שואו .. זה גם הכל שואו מסריח .. אני אמרתי שזה לא שואו ? .. לא אמרתי כלום .. זה גם שואו .. לא פחות מניגון עם השיניים .. וכו´

a_duck

New member
מסכות....

אני מניח שאתה מתכוון לסליפנוט...מישהו אמר בכלל שהם להקה נורמלית? הם סתם חבורת מתלהבים שמאוננים על סירים וקופצים על הבמה במקום לנגן... ובקשר לבשר...אתה בטח מתכוון לכל מני להקות בלאק של פוזרים...ואף אחד גם לא אמר שהם לא מתלהבים דפוקים... בקשר ללכת מכות בהופעות כבר ענו לך...זה פוגו וזה כמו ריקוד...

רוברטוס

New member
לא רק פוזרים

לא יודע מה אמיתות הדברים, אך האגדות מספרות שגם אליס קופר ובלאק סאבאת´ האגדיים זרקו בשר לקהל. אחת האגדות שאוזי מכחיש, אומרת שבהופעה אחת הוא הפסיק את ההופעה, הוריד כמה בעלי חיים לקהל ואמר שהוא לא ממשיך את ההופעה עד שהחיות לא חוזרות אליו מתות.

למעלה