ג´יזז

סוורוס אתה שם???

רק רציתי לאחל לך יום יפה ונעים,ושאני מקווה שלא דיכאתי אותך עוד יותר בהודעה שלי על הבוקר-אני פשוט דואגת לך... ובכלל-לכל מי שנמצא בפורום הזה- שיהיה לכם יום נעים!!! אוהבת,(והולכת ללמוד) נוקיל´ה...

סוורוס

New member
חמודה../images/Emo9.gif

גם אני יוצא לעבודה..יש לך גם מסר למעלה בהודעות...טוב כבר בטח ראית... לא זה בסדר..אני גם מטיף ככה לעצמי...כול הזמן.... תחליפי פסיכולוגית.....חבל לבזבז זמן..עם היא מפגרת אז במה היא תועיל לך בדיוק? עוד יום של חול...היום הבחורה הזוו שסיפרתי שהיא מ-ד-ה-י-מ-ה באה למשרד שלי.....אני מקווה שלא בקרוב כי אני לא כול כך מעוניין לתקשר (או לא כול כך כאן)אלה בהמשך היום...אך!!!היא עושה לי חשק לחיות...באמת...אז התלבשתי יפה-לא יותר מדי-גופית גולף שחורה לבנה, מכנס שחור כזה גינס-משקפיים שחורות...(בעצם יש סטילה) כאלה ...ויש לי שיער שחור ככה שהתלבושת בול.. והיא בטח תבוא בשימלא שלה מפעם שעברה...כזו עם תותים.....חלום מממ-ללקק את האצבעות.. טוב בת כמה את נוקי????אני חושב שהגזמתי.. טוב אור שלי-...ביי

המממ...

אני לא מבינה איך אתה מתפקד בעבודה אם אתה מסטול...?מסטול מסטול,או יעני ב"היי"כזה..?בונה-לא יעיפו אותך אם יגלו שאתה מסומם??מקווה שלא יקרה לך כלום. יאללה חלאס!!!גמרת עם זה לא?סיים את שתיי האחרונות,וזהו...בשביל ההיא עם שמלת התותים...ובשבילך..בעיקר בשבילך... אגב,אני בת 16ומשהו.. בכל אופן- שיעבור לך יום נקי,באמת... (לא יודעת אם זה יעזור חמוד שלי,אבל כשאתה רוצה לקנות עוד פעם אחרי 2המנות האחרונות,תחשוב על ההיא...תחשוב עליה חזק,ואם יש לך בייצים גם תתקשר אליה ככה סתם,רק לדבר...היא עושה לך חשק לחיות-זה מצוין!אז תחיה בשביל זה!ואל תקנה!!!חחחאלס סוורוסיקו,אל תהרוס את עצמך..אתה כזה חמוד שחבל. יללה ביי ביי נוקיטל´ה.

זהר פלד

New member
זה כואב...

אני שונא פסיכולוגים בעצמי...
(ההכללה היא לצורכי נוחות בלבד; ברור לי שיש פסיכולוגים שהם אנשים נפלאים, ואני אפילו מכיר כמה בעצמי.) רק שתדע שבחיים האמיתיים אני לא נשמע כל כך פלצני... רק כשאני כותב (אם זה בפורום או למגירה, זה לא משנה)... אפשר לומר עלי שאני תולעת ספרים לא קטנה, ואני כמעט סוגד למילה הכתובה, ולכן אני משתדל לכתוב בשפה כמה שיותר תקנית... אני שונא להשמע פלצן פסיכולוגי, אבל זה לא מפריע לי כל כך אם זה משתמע מהכתיבה שלי...

סוורוס

New member
נוקישוקי../images/Emo23.gif

החידה של איך אני עובד אם אני מסטול זה א- אני מתחיל לעבוד מאוחר עד הערב.....ובעצם כול היום נמצא בחדר עבודה די לבד.. את לא תאמיני איזה מדהימה היא....היא לא לבשה את השימלא של התותים
אבל לבשה חצאית קצרה כזו...עם תחרה בקצוות... היתה לה צמה...מעבר לכתפיים....פיצצתי את עצמי ב-с.k היא שלחה לי מבטים(איי פרפרים בבטן)...אני לא יודע אם מצאתי חן בעיניה העיקר שהסתכלה לא??? חבל שלבשתי משקפי שמש (שלא יראה מוזר...את יודעת) מה שנראה לי שזה נראה דווקא יותר מוזר מהעיניים שלי הי אסתם באה לבקר ולעשות קפה....אך!!!!...אני יכול גם אכשיו להריח את השיער שלה....לראות את הרגליים שלה בראש... מת למגע ראשון....מת!!! אפילו ככה..את יודעת..ביד עדין כזה.. טוב...אני פשוט לא יכול להתאפק....הולך לגמור את מה שיועד למחר.. ככה ממילא יגמר לי יותר מהר...ואגמוור עם זה יותר מהר.... כתבתי לך כבר שאת כותבת מדהים? ממש יפה...(כולי נרגש ופועם) תהיי חזקה חמודה שלי..אני מת עלייך

למעלה