סוורוס!!!!(בעיקרון אליך,אבלגםלכולם)
אני מרשה לך לקרוא לי נוקי,ואפילו נוקיל´ה,כי זה השם שלי...
בכל אופן-אני גם אתגעגע אליך,כאתה תהיה לך שם בקצרין...התרגלתי לבדוק הודעות פה בפורום כל שעה כמעט!בכל אופן-אני לא יודעת אם זה כמהו שתיה,אני יודעת שכשאתה שיכור-לא אכפת לי משום דבר,ואתה לא חושב,ולא כואב לך..אתה לא רואה את המציאות....אבל אתה גם לא שמח באמת,לא אכפתי,לא מתחשב,לא שם זין,מתנהג חרא,נהיה אלים(אני בכל זאת..אני לא שולטת בכוח שלי,שהוא כשלעצמו לא רב אבל עדיין),ולא רואה את המציאות..יש בה גם דברים טובים לעמים. אז אין לי מושג אם זה כמו שתיה,אבל אני מניחה שזה עובד על אותו עיקרון... אני מבינה אותך ...זאת אומרת בערך... אצלי זה ככה

או היה עד לפני חודש) מריבה עם ההורים=שתיה כישלון במבחן=שתיה הרגשה של "אני לא שווה כלום..למה אני לא מצליחה להצטיין!?"=שתיה. מחשבות על העבר הלא כל כך נעים=שתיה(והרבה) דיכי,מצב רוח רע,שיעמום(לפעמים)ומתוך "הרגל"=שתיה... ועוד המון סיבות כאלו...אז...אני מקווה שגם אתה תצליח
להגמל מה"הרגל"הנורא הזה שלךשהוא הרבה יותר קשה משלי... בבקשה-למה לך?!?תכתוב שרים אחי!!!אתה כותב כלללללל כך יפה!תעשה עם זה משהו!אני בטוחה שזה יביא לך הרגשה טובה. כי הרי בכל העניין הזה-גם שתיה וגם הירואין(בכל אופן,אני מדברת על אצלי ואצלך...לא יודעת מה עם השאר)העניין הוא
המרדף אחרי ההרגשה הטובה...נכון? וואו...הפגזתי פה בהודעה...בכל אופן,שיהיה לך ולכל חברי הפורום-יום שישי
נקי,משתיה מסמים ומכל השאר..(אני יודעת שלי הולכת להיות מלחמה עם עצמי בהקשר לזה...יום שישי לא בירה!!!אחחחח לאן הגענו...
) אוהבת מאוד, חבוקון ענקיייייי לכולכם,
נוקי.