"ג´ו פוליטיקאי"

"ג´ו פוליטיקאי"

לא, לא ג´ו מליונר, אלא ג´ו ליברמן, יהודי אורתודוקסי, נשוי להדסה, לא נוסע בשבת. וזו לא תוכנית טלויזיה, זו המציאות. והוא הודיע על כניסתו למרוץ הנשיאות, ויש סיכוי לא מבוטל שהוא יהיה מועמד הדמוקרטים בבחירות 2004. והשאלה: זה טוב או רע ליהודים?

Yaniv-DC

New member
זה לא משנה...

הילרי קלינטון שהודיעה כי לא תתמודד כעת, מובילה בסקרים מבלי להתמודד. הרי המועמד שיתמודד בבחירות הללו מול בוש יפסיד ווטסואבר. הילרי בחורה חכמה מאוד, תמתין לבחירות 2008, קרוב לוודאי תסחוף את הדמוקרטים אז ואולי אפילו תהפוך את בילי לגברת הראשונה
ובחייאת... הוא מסוגל לנצח מישהו עם הפרצוף והקול הבכייניים האלה? אפילו סאונד בייט קצר וקולע הוא לא מסוגל לספק, בזה אדוארדס וקרי מביסים אותו שוק על ירך...

greeneyes3

New member
לדעתי זה כבר מעבר לסוגייה ה"זאת"...

כי מי שהייה אנטישמי ואנטי ישראלי(דוגמא:פאט ביוקאנאן הוא אחד)בעבר,לא יפסיק להיות בהווה ובעתיד.... בארהב לא הייה נשיא קתולי עד קנדי ב1960. כולם היו פרוטסטנטים עד קנדי... נשיא יהודי? אהההההמממממממממ.... I DONT THINK SO קודם לדעתי נראה בהיסטורייה האמריקאית או שמישהו ממוצא איטלקי ייבחר לנשיאות או שאשה(הילרי? אולי...)תבחר... אבל אפילו אם ליברמן ייבחר ויהייה נשיא ,הוא לא יהייה "תומך" בשרון(ומדיניותו הכוחנית) או במדיניות ישראלית קשוחה כלפי הפלשתינאים כמו שהרפובליקנים בראש בוש תומכים ביד חזקה... כי הרפובליקנים בצדק רואים את הטרור ואת כל חסידיו ומבצעיו בארץ ובעולם כחבורה של "כלומניקים"(בלי שום אג´נדה לגיטימית) מסוכנים שפשוט מנצלים את ההמונים הרעבים המוסלמים,הפרימיטיביים (עקב שיטת ה"חברה השבטית " שלהם,שכל כך קל להסיתם)והמתוסכלים להרתם לשורותיהם... 2 הפלטפורמות הקובעות היום בעולם המערבי הן: כלכלה טרור מי שיפתור את שניהן(בעשר השנים הקרובות) יזכה ב"פרס" אצלי שמוליק

greeneyes3

New member
עוד נקודה חשובה!ITS ABOUT THE

כושר השכנוע של האיש או האשה שהציבור האמריקאי יבחרו בו או בה לנשיאות....שיוכלו להביא שגשוג כלכלי חזרה לארהב ולחסל את הטרור העולמי לאלתר ואת סכנת "ההפקרות" של נשק גרעיני והגעתו לידיים "מטורפות"... כמו שהאמריקאי הממוצע הוא די מתוחכם(וידע טוב טוב מראש שקלינטון נואף לא קטן,עיין בפרשת ג´ניפר פלאוארס)בחר בקלינטון פעמיים לנשיאות,כי הבוחר ה"קטן" בוחר (בתחכום מדהים,אמרתי?) באדם בגלל האמונה שהאיש יעזור לו "אישית"(לרוב בכיסו וברמת החיים שלו) ביכולתו להלהיב את האומה האמריקאית להגיע לגדולה שלה...אובר ואובר ואובר AGAIN... אז אם יהודי ישכנע את ההמונים...יבחרו בו גם(הרי בחרו ב"נואף" קלינטון מראש שידעו עליו...אמרתי כבר?) או שיש התנגדות שקטה וסמויה מספיק לרעיון הזה(יהודי בבית הלבן!),בלי בכלל לקחת בחשבון את האפשרות שהאיש מסוגל ממש להעלות את ארהב בחזרה על הפסים של השגשוג ובטחון מטרור עולמי,ממספיק אנשים שלא יכולים לחיות עם האפשרות של נשיא יהודי....

yosense

New member
תסלחו על הבעת הדעה הזאת

אבל האמריקאים מנסים לנהל את העולם , ומקימים להם אוייבים כאלה שהם יתגעגעו לתקופה הנעימה של היום. ואם מישהו יבין את זה, שיהיה ליברמן או הילרי , זה יהיה ברכה גדולה.

greeneyes3

New member
לא נראה לי שלאירופאים היה חשק לנהל

את עולמם כאשר היטלר התחיל לעלות ולעלות הוא עלה... ולשחק אותה בגדול עם המדיניות הגזענית שלו ב1936 והלאה.... בין 1936 ו1940 היו 4 שנים שלמות....יש הקבלה לחוסר המיקוד שלך עם חוסר המיקוד והדיסטרקצייה וההכחשה ל"מציאות" של האירופאים(כולל היהודים) אז אין לי שום בעייה עם אמריקה שעושה JUDGEMENT CALL על בעייה קיומית היום....בדיוק באותה החשיבות של היטלר ב 1936 (אם לא אפילו שיותר בוערת "קיומית" בגלל הפקרות הנשק הגרעיני)... ויש לי עבורך תחזית מאוד לא סימפטית! בגלל הלך החשיבה המתון והסובלני שלך ושל כל ה"זונות" הארופאיות שפשקו רגליים להיטלר...במקביל למוסלמים שחיים בתוככם(יפי הנפש שכמוכם) ומתכננים "הצגה" מהממת עבורכם בתמורה ליפי נפשכם... הקיצר המוסלמים מכינים לכם "פרס" אירופאי... בסגנון פיגוע "מגה" ,קודם כל באחת הערים הארופאיות... כי לפני שיצליחו להגיע לכאן...יעבור המוןןןןן זמן עוד.... ואתה(ממש לדעתי עם דיסטרקצייה מהאיום האמיתי לקיום המערב) יכול להמשיך לשנוא את ה"כוחנות" האמריקאית ולפספס את העקרון (כמו שהאירופאים בראשות צמברליין עשו ב38)ש....הזמן עובד נגדנו! כי המטורפים(המוסלמים) מנסים להשתלט על "בית המשוגעים" והמירוץ שהתחיל בספט´ 11 לחסל את העולם המערבי לא הולך לעצור אלא להסלים...עד שיעצרו את הגמדים הרוחניים והכלומניקים האלו והסיפור של התחזית הזאת שצפיתי לאירופה כולל אותך חמוד(או חמודה?) שלי...בדיוק כמו שלתאי הגאזים שלחו את היהודים היפים והשמאלניים והמתבוללים ביותר גםםםםם(עיין בסרט מר קליין עם אלן דילון) שמוליק

../images/Emo182.gif../images/Emo117.gif למה באגרסביות שמוליק...

ברגוע....
(הייתי במשטרה צבאית, אני מקדימה
למכה)

greeneyes3

New member
אהה!שכחתי לספר לכם שהייתי אצל הרופא

והוא אמר לי....
שלחץ הדם שלי הוא :164/97.....אז "תתחשבו"...
ובעניין אחר: ני את לארס פון טרייר(הבמאי של לשבור את הגלים ורוקדת בחשיכה שהוא אבא האנטי אמריקאיות בקולנוע) והאנטי אמריקאיות שלו....ממש לא אוהב.... ורגע.... מה חשבתם? ששמוליק לא יגיב על ה"יחס" הבקורתי נגד אמריקה האהובה עליו?
ומה עם הלחץ דם שלי
?

yosense

New member
שמוליק אני לא יודע מאין לקחת את זה

שיש לי משהו נגד אמריקה.. יש לי חוזה עם חברה אמריקאית, בעצם עם שתיים, וגם אהיה תקופה בניו יורק בקרוב.. ודאחילק רילקס..אני מודאג מהמצב ואין לי השקפה גורפת..

greeneyes3

New member
האמריקאים מודאגים!לכן הם פועלים

בנידון.... עקב השיטה השבטית והפרימיטיבית של המוסלמים שאי אפשר ממש לקוות לשקם אותם ולהתייחס אליהם בדומה ועם תקווה לשיקום כמו לגרמנים אחרי 1945 או ליפנים שהובסו גם ב1945 עקב הטלות פצצות האטום על הירושימה ונאגאסקי,אז אותם(המוסלמים) אי אפשר לשקם כאומה דמוקרטית כמו ששיקמו את גרמנייה ויפן... על החברה המערבית יש כמה אלטרנטיבות לעתיד( לדוגמא:אנרגייה אלטרנטיבית לנפט שתשחרר את המערב מתלות בפרימיטיבים ורוכבי הגמלים)...שאף אחת מהן(מהאלטרנטיבות האלו) לא מטפלת בבעייה הקיומית של ההווה היום וה"בוערת" של הפקרות נשק גרעיני ומטורפים מוסלמיים. תוך כדי השרשור הזה, והדיון הזה....יצאה הודעה בחדשות על פצצה שנגלתה בכנסייה בפאריז ...אז אני לא ממש מרחף בהשערותיי.... בוש ממש עובד באופן יסודי לכיוון ניטרול הסכנה על העולם מעלובי החיים והגמדים הרוחניים שמאיימים על קיומו... אני ממש לא דואג לדברים אחרים(צרות שארהב תיכנס ומבוך כגון ויאטנם.. )חוץ ממה שאנחנו יכולים לדאוג ולעשות משהו בנידון להם.....
יש יותר סכנה....בחוסר מעש מאשר לדעתי בWRONG מעש...(שים לב שבניתי המשפט בצורה שייחרז) זה דווקא משפט שתמיד "שנאתי" כשהייתי שומע אנשים בעולם הפיננסים מנסים להשתמש בקלישאה הזאת בהקשר להשקעות בשוק ההון כששמעתי אותם מנסים לשכנע אנשים מסכנים(שישבו על הגדר) להשקיע בשוק... המשפט האוריגינלי הולך כך: MORE MONEY IS LOST IN THE MARKET AS A RESULT OF LACK OF ACTION RATHER THAN THE WRONG ACTION שמוליק- שלא רוצה כלום על המצפון שלו...(ומתוודה לפעמים על מקורות ההשראה שלו)

yosense

New member
מחשבות על מאמרך שמוליק

אז לי נדמה שאם אמנם המוסלמים פרימיטיבים, כדאי היה לנקוט במדיניות שלא תאיץ בהם להתארגן גלובאלית נגד המערב..אף אחד לא יכול על 800 מיליון מוסלמים, ואף אחד גם לא יכול לעצור פיתוח וגישה לנשק להשמדה המונית לאורך זמן. זה מאד קל להגיד בנשימה אחת, מוסלמים, סדאם חוסיין, טאליבן ועירק.. בסך הכל נהרגו מליוני עירקים במלחמה נגד אירן ועוד מעל למאה אלף במלחמת המפרץ. אני לא בטוח אם אפשר להגיד פרימיטיבים על כל הקורבנות האלה, לשם מה להגיד את זה, ומה מרוויח מי שמשכנע אותנו בקיומו של גוש מונוליטי מוסלמי. מה שבטוח ששיכנוע כזה ולחץ חזק מלווה בהרבה הרוגים מוסלמים, דוחף את כולם לזירה. ומשהו אישי. אנני יכול למשל להצביע על גרמני כלשהו היום ולומר משהו כללי על הגרמנים. זה לא יהיה נכון. אני לא יכול להגיד משהו גורף על אף קבוצה שעל פי המסמכים משוייכת לפה או לשם. אני מסתכל על האנשים. העובדה שהאמריקה היא מעצמת על מובנת אצלי כאילו אין על אמריקה איום אמיתי במלחמה גלובאלית, כי מי שיעשה את זה יאכל אותה עד הסוף. הייתי חושב גם שאמריקה הייתה יכולה להיות הראשונה שתפרק לגמרי את הנשק להשמדה המונית שברשותה, אין עליה שום איום אם תעשה זאת. הבעיה של הטרור המוסלמי, היתה יכולה להפתר אם היו האנשים הרוחניים לפי דבריך במערב, מתייחסים למוסלמים כפרטים בכבוד המגיע לכל אחד. ולמשטרים שבמדינות האלה לפי האופי הספציפי. אתה לא יכול כמו שאתה גם אומר לשלוט בארצות האלה מבפנים.. האייטולות ישלטו באירן וכד´.. אבל זה עדיין לא אומר שיש למדינות האלה איזו עילה להכנס באמריקה..הן כמו כל פסיכופאט עסוקות כל אחת בבעיות החביבות עליו. האמריקאים אחרי שניצחו את הגרמנים ואת היפנים חיים בהרגשה שמתפקידם לסדר כל מקום בעולם. וזה כמובן לא רעיון טוב וגם לא מעשי. האנשים בעולם המוסלמי צריכים לעמוד מול הראי ולהסתכל על עצמם.. רק ככה אולי יזוז שם משהו לטובה. צריך לתת להם להתבשל עם עצמם. התערבות מבחוץ רק תאחד אותם למאסה מפלצתית ומוטרפת. אני לא ציני, לא סארקסטי, לא בא להתבדח על חשבון האמריקאים או חשבונך..ואין לי שום עמדה בעד או נגד. זה שאני לא מאמין לפוליטיקה האמריקאית נכון גם לגבי הפוליטיקה של כל המדינות. יש הרבה חכמים בחלם, והמוני קורבנות של החכמה החלמאית.

greeneyes3

New member
בהקשר לחתולות!אני מאמץ סדרתי שלהן

הולך לARF ומאמץ אחת כל כמה שנים....

greeneyes3

New member
אויאמה קמפיאון! קומנסמוס נוסוטרוס

אן לה פיאס איסקייארדה... פרו מאגוסטה... פורקה? פורקה,אסו אס און סימבולו מאגניפיקו דה און ראלאסיון פנטאסטיקו קה יו סיאמפרה תאנייא אקספארייאנס אן מי פאסאדו קון מוצאס אחאנטה...אסו תיאנה אסר אלגו קון מי "לחץ הדם"... תונסס אן פינל....: סלוד דינרו אי אמור מי חאפאה... שמוליקו......

greeneyes3

New member
אויאמה קמפיאון! קומנסמוס נוסוטרוס

אן לה פיאס איסקייארדה... פרו מאגוסטה... פורקה? פורקה,אסו אס און סימבולו מאגניפיקו דה און ראלאסיון פנטאסטיקו קה יו סיאמפרה תאנייא אקספארייאנס אן מי פאסאדו קון מוצאס אחאנטה...אסו תיאנה אסר אלגו קון מי "לחץ הדם"... תונסס אן פינל....: סלוד דינרו אי אמור מי חאפאה... שמוליקו......

Yaniv-DC

New member
נוסטרדמוס

את כל זה אפשר למצוא בכתביו ובנבואותיו ל-50 השנים הבאות. הרי הוא כל הזמן מדבר על שליט מוסלמי שאת דרכו יחל באירופה...

Yaniv-DC

New member
זה פורום משוגעים.

בישראל, בארץ, בעולם, ואני אישית מעדיף את פוט לוס. הרבה יותר שיקי.

פלינט1

New member
תגיד שמוליק, השתגעת?

ככה להבהיל אותנו, בזעקות שווא הנובעות מתסביכי רדיפה אמריקאים, ובמיוחד לאיים בעתיד שחור על אירופה? נהדר לנו כאן להיות מסטולים מרצון, לעשות הרפיה, ואם אפשר אפילו הרדמה עצמית - כי אצלנו זה לא יקרה. זה קרה אצלכם, כי אתם חיפשתם לעצמכם צרות. אך אצלנו, היכן שברובעים שלמים בפרברי הערים, המישטרה עוטה חיתולים בגודל קינג סייז לפני שהיא ניכנסת - גם אז הכל נעשה בדרכי נועם. כאן באירופה המעודנת, שלא כמו בארץ הקאבוים השולפים בזריזות, הכל מיתנהל על פני מנוחות. לא מתיחסים בחומרה לבעיה - משמע אין בעיה. באיטליה הקתולית הופיע ברשתות הטלוויזיה המרכזיות ברנש בשם עדל סמית, נשיא ... מוסלמית, ובאחת התוכנית המרכזיות של הרשת הממלכתית, הוציא צלב משקית נייר מקומטת, כמו שהיה מוציא פיתות משקית בשוק של קנדהר, ובהיתיחסו לסמל הנצרות אמר, שהצלב הקדוש למיליוני מאמינים בעולם הנוצרי - אינו אלא קרש ועליו גוויה. כל זה באיטליה הקתולית, אשר הטולרנטיות שלה ביחד עם כלל אירופה יובילו אותה לאנרכיה כללית תחילה - ולשקיעת האימפריה מאוחר יותר. גם כשניתפסים טרוריסטים הידיעה על כך מוצנעת, ומאוחר יותר נעלמת כליל מאמצעי התיקשורת, ולשאלתך הרטורית, למה? אענה - כי אנחנו לא רוצים להרגיז את החבר´ה מהמיסגדים. כידוע לך שמוליק ירוק העינים, עוטי הגלביות הכריזו מילחמה על היהודים ועל הצלבנים, זאת אומרת, היהוד - מיצווה נעלה לשוחטם בכל מקום בו יהיו. הצלבנים "כידוע", לא יצאו מאירופה הנוצרית לשחרר את אדמת הקודש עליה דרך, ניצלב, וניקבר משיחם, הם היגיעו מארה"ב על נושאות מטוסים. ומה לגבי אירופה המלקקת והמיתלקקת? או שיפעלו נגדה סימולטנית יחד עם ארה"ב, או פשוט יותר יעשו הפרד ומשול, ובמיוחד - הפרד וסכסך בין ארצות המערב הטומנות ראשן בחול. אז תן לנו לישון בשקט, עזוב אותנו מהרדיפות הפארנויות שלך, וכמו שנאמר על תושבי פומפי שלמרגלות הר הגעש וזוביו: הלבה כבר זורמת ברחובות - אך התושבים ממשיכים ללגום להם יין בנחת. הישתנה משהו מאז? אני, ובמיוחד לאור ההיסטוריה - בספק גדול.

sirpad

New member
על מה אתה מזיין תשכל?

כמה קשקושים ודבריי הבל בתגובה אחת. אם כל הכבוד שיש לי ל"עזרה" שמוגשת על ידיי ארה"ב לעולם אל לנו לחשוב שיש כאן נקרבה של ארה"ב.זה האינטרס שלה ורק שלה ומי שלא נופל בהגדרה של האינטרסים שלה לא מקבל עזרה ולא רק שלא מקבל עזרה גם מקבל בראש. מי אתה שתכליל את כל המוסלמים כמטורפים? ואל נא נשכח את נפלאות קיסינג´ר שספק אם מעשיו לא עומדים בקנה מידה אחד עם מעשיי אוסמה בין לאדן,את ימיי המלחמה הקרה והיד הקצרה על ההדק באשר מיהו קומוניסט?את העובדה שסדאם חוסיין שלא עשה פיפס אחד קטן מאז מלחמת המפרץ הופך לאוייב הגדול שלנו העולם המשוחרר לא בגלל שהוא כזה ובטח לא בגלל שבוש מדיר שינה מעיניו נוכח הסבל המתמשך של העם העיראקי אם כי בגלל שהמבצע לחיסול הטרור(ירים את ידו?) קצת תקוע בניוטרל והעם האמריקאי רוצה לראות הצלחות,רוצה לראות תמונות בירוק של הפצצות ואיך החיילים האמריקאים עומלים שוב לשחרר את העולם, ממי? מה עשה סדאם שלא עושה סוריה ואיראן?שלא לדבר על זה שסוריה יושבת במועצת הביטחון בכלל. ועוד משהו,הייתי ממליץ לך לסור אל חנות הוידאו הקרובה למקום מגורייך ולהשכיר את הסרט "המצור"(לא סגור על השם יש מצב שאני מעוות אותו קצת,עוסק בניו יורק תחת התקפת טרור)ולראות מה קורה שאומה מתחילה לחשוב בצורה מעוותת כמוך.או אז מטשטשים הגבולות בין האומה הדמוקרטית לבין האוייב הלא דמוקרטי. עכשיו שלא תבין אותי לא נכון,אני לא מתרגש נוכח זה שיש בניי אדם שחשודים כטרוריסטים ומוחזקים לא משפט וללא עורך דין איי שם בקובה,כיוון שבקובה אין חוק אמריקאי.מעניין לי את הסבתא,אבל אל תבוא ותתנשא כאילו אתם עושים לנו טובה.אתם עושים מה שאתם חושבים שטוב לכם ותו לא.לדעתי אתם טועים באבחנה אבל כל עוד זה לא מפריע לי ביום יום מצידי שתחפשו את בין לאדן על הירח.או שתאשימו את הדלהי למה בחתירה נגד הממשל.

למעלה