"ג´ו פוליטיקאי"

greeneyes3

New member
גם צרציל תחת הפגזות הטילים הנאצים

וגם פאריז ששוחררה מידי הגרמנים...וגם כל אירופה(והעולם החפשי) שנצלו בידי ארהב שאבדה מיליון בערך חיי גברים... כל אלו,כולם, גם אמרו וגם בצדק יכולים להגיד לאמריקאיים(כמוך ממש שנשמע כמו כפוי טובה טיפוסי ודי שטחי בחשיבה..) שלא יזיינו את השכל...ושאף אחד לא ביקש מהם להציל את העולם מהיטלר ומהנאצים.... כי זה היה האינטרס של ארהב שאולצה להכנס למלחמה עקב ההתקפה בפרל הארבור. כון? מה ההבדל ,אולי תסביר לי? האינטרס של ארהב הוא לא די רחוק מהאינטרס של העולם החופשי והקפיטליסטי...כולו את סרט מצור לא צריך לראות.... כי התופעה היום פה היא:שהאמריקאי הממוצע מפחד מהבלתי ידוע של העתיד בקטע של מגה פיגוע,יותר מהמציאות ששום דבר כנראה לא יקרה(לדעתי) ,בגלל שהFBI והCIA לא יושנים על המשמר יותר.... וכן!רודפים את הטרור האיסלמי והמטורפים של העבר(סאדאם)והעתיד(איראן,סוריה,חיזבאללה)אחד אחד לדעתי יטפלו בהם.... אינדיאני אינדיאני בתורו....ככה הולכת הקלישאה ואם אתה כל כך מתרשם וכואב לך שהרבה מוסלמים חפים מפשע ימותו בקרוב.... היית צריך להתאסלם מזמן כבר ןלהסביר לגמדים הרוחניים המוסלמים מה מחכה להם בעתיד....ושיבינו שהם התחילו עם העם האחרון שהיו צריכים להתחיל איתו... הגורל שלא הציל את האינדיאנים(שלחמו במתיישבים הראשונים) ולא את הכלומניקים(NO NOTHINGS)מהכנופיות של ניו יורק שטבחו בהם באלפים ב1863 כי התחילו בפרעות במנהטן(לך לראות את הסרט,כנופיות ניו יורק,הוא מציג בקולנוע)ותלמד איך מנהלים עולם עם חזון של חופש,צדק,ביטחון,שיגשוג ושלום ארוך טווח עולמי.... אז המוסלמים הקנאים והדיקטטורים הערבים שהרשו לעמם לשנוא את ארהב ,היהודים והמערב באותו העניין... כשיטה פוליטית סדרתית להשרדות בשלטון,הולכים(כמוך)ללמוד את שיעור המאה ה21.....שבצדק טוענים הרבה שהיא תהייה המאה המוסלמית...אבל אף אחד לא מעיז לנבאות מאיזו בחינה? הצלחתו....או הכחדתו(בצורה שהוא פועל וחושב ומתקיים כיום) של הגזע הזה? הכל פתוח לניחושים... מה דעתך?

greeneyes3

New member
אם להגיד שגרמנייה אחרי היטלר....

הייתה צריכה שיקום.... ואם להגיד שיפן הקיסרית עם פילוסופיית המלחמה של המצביא טוגו´ הייתה צריכה שיקום... אחרי שרק הובסה עקב הפלת פצצות אטום(אל תעוות את מילותי בבקשה) אם לאירועים ההיסטוריים האלו(שאתה כנראה לא ער להם,כי לא ידעת או קראת עליהם מספיק... עקב העובדה שגדלת בחור קטן במזרח התיכון עם דיעות שמאלניות )אתה קורא גזענות מצדי... אז אני ממש מתפלא עליך.. בסך הכל אני מדווח על מה שקרה... גרמנייה שוקמה אחרי היטלר.. יפן שוקמה,אחרי שכוח השליטה של הקיסר צומצם לייצוגי בלבד והוסר משטר הגנרלים בראשות טוג´ו ותחת פיקוח של גנרל אמריקאי קפדני... אז אני גזען? אני מדווח את קורות ההיסטורייה לך... אתה לא אוהב היסטורייה ,תגיד? אבל למה לקרוא לי גזען רק בגלל העובדה שאני לא שמאלני ו"פושט רגל" רוחני? שמוליק

yosense

New member
שמוליק עם כל הכבוד..

אין לבן וצודק לגמרי ומולו שחור ורע תמיד. וזה שמישהו ניצח לא אומר בהכרח שהוא יותר טוב, ובהתאמה מי שהפסיד הכל אין שום סיבה לחשוב שזה הגיע לו. התפיסה הפוליטית או של המאבק בין בני האדם יש לה התפתחות. הפחות מפותחים מתפתים בקלות יחסית לתפיסות כוללניות, לתאור המציאות המוסכם על הרוב ועל החלוקות המקובלות בחברה. על הבסיס של החלוקות ומשתפי הפעולה המוכנים לדגל ולקרב יש מספיק אנשים בשביל שיהיה לנו ספר הסטוריה רווי מאבקים, מלחמות איומות וכן הלאה.. אם אתה רואה ´מוסלמי´ עם טרוף בעיניים מוכן להרוג, כדאי לך לזכור שבכל אחד מאיתנו שוכן מטורף כזה. אם האשה מקללת אותך ואתה דופק לה סטירה אז יש לך דוגמה מהבית. אף אחד מהאנשים בבתים לא יכול להתחיל מלחמה על דעת עצמו, אבל כשאתה מגיע לעמדת שליטה זה נהיה אפשרי. אמריקה, או האנשים שחיים בה יעשו לעצמם חסד אם יפסיקו לחלק ציונים לשאר, שאינם אמריקאים. אתה יכולת להיות מוסלמי.. תחשוב על זה. אתה לא לנצח פה, ואנחנו לא חייבים לשרת שום גישה בזמן הזה שניתן לנו תחת השמש. אני להלחם בך - לא אלחם, וגם לא במוסלמי, אתם שניכם בני אדם. אם אתה עדין ופתוח וקליל אהיה קרוב אליך. אם תהיה קשה וכבד והחלטי, אם תסתכל על מישהו מלמעלה, אתה תהיה נזק רוחני. אתם עצבנים על העירקים, ואתם יודעים גם למה בדיוק. לעירקים יש סיבה להיות בעצבים עליכם, ויש להם סיבה. בן אדם רוחני, אמריקאי או עירקי לא ישתתף בחגיגה הזאת. ולא יתן לאל המלחמה את מנת הדם שלו.

greeneyes3

New member
יוסי עם כל הכבוד!אני יכול ללמוד לאה

לאהוב אותך למרות הדעות השמאלניות והליברליות שלך.... אבא שלי,לא שינה ולא יישנה את דיעותיו השמאלניות(הייה קומוניסט בצעירותו אפילו)עבורי או עבור אף אחד בעולם.... אני מכבד את זה... אני גם מבטיח לא להחזיק את העובדה שהשמאלניות שלך קצת מטשטשת את הראייה הברורה,איך אומרים:את רומא לא אהפוך למעוז רפובליקני בין לילה. אז אני דווקא מפרגן לך על אהבת זולת שלך,אני מבטיח גם שאת המלאכה הארורה והמלוכלכת נעשה עבור כולכם יפי הנפש ,כי זהו יצר קיום של בני האנוש....וזה לגיטימי לקחת טרמפ על הכתפיים של הכוחניים שלמדו מהטעוית בהיסטורייה שנעשו כבר שאסור שיחזרו עליהם יותר ועושים את העבודה המלוכלכת עבור כולנו(אמרתי כבר??) ואגמור ואסיים את הדיון הפוליטי הזה בקלישאה הבאה: לסיפור הצלחה? יש מיליון שותפים... כישלון? תמיד הייה ותמיד יהיה יתום מאב או אם... אבל אני מבין שאתה נגד מלחמות גם אני נגד מלחמה וגם כל העם האמריקאי נגד מלחמה בעקרון... אבל קרה ספטמבר 11 ואת ההיסטורייה אי אפשר להחזיר חזרה... ואוי לו.... ואבוי לו.... לאלו(המוסלמים) והמדינות שהשתתפו או משתתפות בפעילות טרור מאורגנת בידי שליטים ערביים שארצות ברית התמקדה עליהם כאויבי המדינה שוחרת החופש והשלום והצדק הזאת... יש זמן לשלום ויש זמן למלחמה והזמן לדאבוני הוא הזמן למלחמה... ולא אמריקה ולא ישראל ולא מדינות המערב שהתחילו אותה... את זה לפחות תזכור ותפנים.... מעניין שאין לך דיאלוג עם מוסלמים קיצוניים כמו שיש לך אתי או עם ימני טיפוסי... שאלת עצמך פעם למה?

yosense

New member
מצטער שיש לך ´הבנה´ כל כך ברורה

אין בי שמץ שמאלניות, כמו שאתה אינך ימני בעיני. כל אחד מאיתנו נמצא באיזה מצב או רגע, בתוך זרימה של ארועים שאליהם אנחנו מתייחסים. המלאכה הארורה והמלוכלכת שאתה מתנדב לעשות ´בשבילי´ - אני מוותר עליה. אין לי בעיה עם סדאם חוסיין או עם אסאד וכל העולם המוסלמי שמישהו יוכל לפתור, עם כל ההתלהבות שבעולם. בנוסף לזה נהרגו בעירק כ 100 אלף אזרחים במלחמת המפרץ שהם החלק היותר מלוכלך של הניקוי ההוא. אמריקה לא יכולה לנקות את העולם המוסלמי בדרך של מלחמה - זו אשליה . אחת מהרבה, כמו שהמהפכה הבולשביקית (שים לב - השמאל לפי הגדרה) בדרך לשיוויון בין כולם חיסלה בסביבות 50 מליון רוסים. בתור שמאלני היה מתאים לי לתמוך בקאסטרו או בצ´ה גבארה. בשאח של אירן או באייטולות המהפכנים?.. כל זה דיסה עכורה שלא כדאי להכניס אליה את הראש. וזה בגלל שזה עולם של ססמאות וקורבנות. עכשיו - לא צריך להיות ´שמאלני´, ´ימני´, ´נעלה´ או ´מסכן´ בשביל לסבול מהמלחמה או להיות חייל ולירות במישהו. כל אחד יכול. זה עניין טכני של שימוש בכלי נשק. לשאלה אם אין לי או יש לי דיאלוג עם אנשים ימניים. בספרד למשל, יש אנשים שמתגעגעים לפרנקו. פרנקו היה שליט טוטאליטר והיה פה משטר צבאי. יש כאלה שאוהבים את זה. אז יש ´ימין´ כמו שאתה תסכים. ובשבילם הזרים הם איום. ספרד אגב מתפרנסת ברובה מזרים המכניסים אליה הרבה כסף, בעיקר ברכישת נכסים ותיירות. אני אישית נרתע מאנשים שיש להם אלימות ברקורד. אדם שהרג את מישהו במלחמה יש לו אורה - Aura- מבהילה. הסיפור שלנו בעולם, אחרי שהתותחים עשו את העבודה וההתלהבות המשותפת פגהלקחת בחשבון. לא כשמאלני, נוצרי או מוסלמי. אני לא יודע גם מה לדעתך זה ´קשר´ עם מישהו.. אנחנו בקשר עם כל מה שיש בעולם. אם יש איזה מאנייק באיזה מקום הוא משפיע עלינו. וגם כל מלחמה ששורפת ומחסלת אנשים בידי אנשים דופקת גם אותנו. יש תמיד דרך אלטרנאטיבית שפוגעת פחות, ואני מקווה שלא תהיה מלחמה. לא בתור ימני או שמאלני- בתור בן אדם אחראי שכואב לו על כל זה.

greeneyes3

New member
יוסי!אתה צודק לגמרי אם נסתכל על העו

העולם מנקודת מבט אידיאליסטית.... המצב האידיאלי הוא כמובן:וגר זאב עם כבש... אבל אנא.... לא נשכח שקרה מה שקרה בספטמבר 2000,פרצה האנתיפאדה 2,למרות אוסלו. וקרה אסון התאומים בספטמבר 11 בניו יורק לדאבונם של 3000 קרבנות ומשפחות הקרבנות... באזור ניו יורק נפגעו 40,000 איש ישירות מהאסון הזה... עשרת אלפים ילדים התייתמו בין ליילה... אמריקה לא תשכח אמריקה תוודא ששום פיגוע דומה נוסף לא יקרה יותר לעולם לדעתי מספר האבידות בקרב האוייב,הוא גורם ממש שכיח ומשני להלך החשיבה האמריקאי מספר האבידות של אמריקאיים במלחמה למגר הטרור הוא ראשוני,לכן הם בונים את המערכה על עליונות טכנולוגית כדי למעט האבידות... שוב:אמריקה וישראל והמערב לוחמים על קיומם ועל קיום דרך חייהם בצורה שהם הכיר עד עכשיו...ולא ההפך אז לדעתי רחמים על האוייב,הוא בסך הכל תכסיס מוסלמי להסיח את דעת הקהל לחפים מפשע שימותו במלחמת הקיוםשל המערב....אין חפים מפשע בקרב העולם המוסלמי...החל מהאם הגאה בבניה שיוצאים לפיגועיי התאבדות,המשך באב העני שמסתמך על הבוח´טה של דולרים שמנהיגי הטרור משלמים למשפחה על חיי כל מתפוצץ וכלה ברחוב והשכונה מסביב הביית והיכן שגדל הילד הזה שהתפוצץ... אני מטיף :הענשה קולקטיבית תגיד!...אענה לך ,לא,אני מטיף :אחריות קולקטיבית בעם המוסלמי! IGNORANCE.... לדעתי היא לא.... BLISS ואין היא הצדקה לרחמים כי אין תמימים פה. ועד שהמתונים לא יקומו בעולם המוסלמי ויקחו את המצב לידיים עם ייפוי כוח אבסולוטי על הביית,הרחוב,הסמטא,השכונה,הרובע,הכפר,העיירה,העיר,המדינה כולה... אין לאמריקה או ישראל או המערב באותו העניין שום התחייבות מוסרית לחיי תמימים,כי אין תמימים... התמימים הם אלו שצריכים להסגיר כל מחבל וכל מי שמתכנן טרור או פיגוע מסיבה אידיאולוגית או מסיבה חומרית,לא ממש משנה.

greeneyes3

New member
המטרה היא פשוטה!לשכנע את המוסלמים

שטרור לא משתלם... פשוט חד וחלק... כל נסיון שלך או של מישהו שמטיף לערך חיי האדם הקדושים....הוא נסיון פשוט שנופל על האזניים הלא נכונות...כי לא היינו אנחנו(ארהב,ישראל והעולם המערבי) אלו שהתחילו את הבלגן,,, שכנע את הרוב המתון בעולם המוסלמי שהמון מהם ימותו,כי החשיבה היא ש: הם לא חפים מפשע כל עוד הם מעריצים ומעריכים את הטרוריסטים ככלי הנשק הסודי שלהם...ושותקים לדיקטטורים שלהם שמשתמשים בטרור מכוון גם כלפי המערב או היהודים אסור שהטרור יישתלם... פשוט חד וחלק(אמרתי כבר?)

yosense

New member
ההבדל הקטן שמשנה הכל..

שהארועים המכאיבים כמו מגדל התאומים או האינטיפאדה לא ´קרו´. עשו אותם אנשים בתגובה וכהמשך לפעולות איבה קודמות. לאלה ´החדשים´ במשחק זו טירחה ללכת ולברר מה היה קודם. קודם כל, על המאבק האלים בין האמריקאים לעולם המוסלמי אני זוכר, שאחרי מלחמת העולם הראשונה חילקו צרפת ואנגליה את המזרח התיכון לאזורי שליטה. לא משנה כרגע מה היתה החלוקה, אך התוצאה היתה שהערבים חיו תחת שלטון המערב. מאות שנים ששלטה שם האימפריה העותומנית, עד שנפלה. ועכשיו שוב - אז היתה לזה התנגדות שנגמרה בהסרת השליטה ובירוק המנדטים. האחרונה, אחרי מאבק אלים במיוחד היתה אלג´יריה שהשתחררה מעול הצרפתים. אולי לך זה נראה טבעי שהמערב הנאור ישלוט בערבים הנחותים..אבל בשבילם זו היתה השפלה גדולה. לא טבעי? לא יפלא לכן שכאשר האמריקאים מראים שליטה באזור המפרץ הפרסי ומעורבות לצד ישראל במאבקה בפלסטינים, מתעוררת התנגדות ערבית חזקה. בתוך המאבק הזה, הערבים שחיים בארצותיהם נמצאים במאקרו תחת השליטה האמריקאית, שליטה על המשאבים ונוכחות מעצבנת במוקדים אסטראטגים. יש להם זכות מלאה להפגע להתגונן, ולנסות להסיר מעליהן את המסגרת הזאת, כמו לכל אחד. אתה יכול להבין את זה? אמריקה לא אהבה את קובה, לדוגמא קטנה.. התופעה של סאדם, מעבר לאישיות שלו, היא מובנת מאליה. וטבעי שיש לו תמיכה בעולם הערבי. גם התופעה של הטרור כמו שקוראים לזה היא תוצאה של השליטה המערבית והנסיון לכפות מצבים פוליטים בארצות רחוקות. על זה משלמים בטרור, גם הישראלים וגם האמריקאים. אין לערבים אמצעי מלחמה מאורגנים אז הם נושכים איפה שאפשר. הבחירה של ישראל לצדד בשליטה המערבית על מדינות ערב, גוזרת את המצב הפוליטי של ישראל באיזורה. על הפרצוף של ישראל ובנוסף לזה, אני יכול להוסיף לך עדות אישית כאחד שביקר בשטחי הפלסטינים מ 67 והלאה, באזרחות ובמילואים. ולתאר איך הפלסטנים עברו משמחה על השחרור מהממלכה האשמית וקבלת הישראלים בזרועות פתוחות, לעמדה של מלחמה כתוצאת הביזיון, ההשפלה והמשך השליטה שישראל יזמה. אפשר לשקר תמיד. אפשר למכור לאנשים מלחמה שהתחילה ללא סיבה. בשבילך, מגדל התאומים הוא פגיעה נוראה שאי אפשר לסלוח עלי, רק להלחם. ובשביל הרבה ערבים, השליטה האמריקאית בארצותיהם ובמפרציהם והקורבנות הרבים שנופלים שם במלחמות גלובליות הם זוועה שאי אפשר לשכוח או לסלוח. אז השאלה היא מתי ומי יעצור את הרכבת הזאת.. אמר ישו, השאירו את המתים למתים. וישראל בחרה לשכוח ולחדש את הקשר עם הגרמנים. סאדאת בא לירושליים לנאום בכנסת יש ממי ללמוד. תמיד אפשר ליזום שלום, רוב האנשים יתמכו בזה. צריך להיות רק נבון ואמיץ מאד.

greeneyes3

New member
אף אחד לא הרג יותר מוסלמים מאשר....

מהמוסלמים עצמם... אף אחד לא הרג יותר מוסלמים מהמוסלמים עצמם... כמה טינה שומרים האוסטראלים לאימפרייה הבריטית? שאלה רטורית כמה טינה שומרים ההודים לקולוניאליסטים של האמפרייה הבריטית? שאלה רטורית כמה טרור עדיין יש נגד הקולוניאליסטים שיצאו מהקולוניות שלהם לפני 50 או יותר שנה? שאלה רטורית......כי התשובה היא: אפס. אף אחד לא הזיק לישות של המוסלמים יותר מקומץ מוסלמים קיצוניים ... אף אחד לא מדכא מוסלמים יותר מהמוסלמים בעצמם אף אחד לא רוצח מוסלמים חפים מפשע יותר מהמוסלמים בעצמם. אתה פשוט מגוחך בנסיונותיך להצדיק את הרגשות של המוסלמים שרגילים להשפלות ודיכוי ורצח סדרתי בידי מוסלמים אחרים.... באיזה עולם אנחנו חיים? עולם שמרחמים על הרוצחים שנוצרו עקב העובדה שגדלו בחממה של רציחות ודיכוי ,חוסר יפויכוח תפקודי במשפחה ובחברה.... וחוסר צדק מצד המוסלמים עצמם (אולי תאשים על היהודים שכתבו את הקוראן שקורא להרוג אינפידלים וצלבנים בלי רחמים?).... אוירה ,שדעת הטרוריסטים שגדלו בארצות אלו,הוסחה באופן סדרתי ופסיכופטי ושהסיחו את דעת הצעיר השלטונות המוסלמייים שגדל בה המחבל וששטפו את מוחו שהיהודים והמערב אשמים בכל... ואתה מנסה לדחוף את ה"לוקש" הזה עם מצקת פלדה לתוך הגרון שלי ושל כל קורא שקורא את הסילוף שלך על המצב... זאת תמונת הצדק בעינייך? אם כן,מבטיח לך שעליך ואליך לתת תמונת מצב או לשפוט באובייקטיביות על העולם או על כל מצב אלמנטרי שייוצר בעולם הקטן שלנו, אני לעולם לא אבוא לבקש פידבאק ממך,כי אתה פשוט מנסה עליי תעמולה שאני בטוח שבליילה כשאתה שוכב במיטה לבד ,אתה לא מאמין בה,כי אין לה אחיזה באמת... כי אצלך המטרה מקדשת את אמצעי התעמולה והתעמולה שאתה מאמין בה מקדשת את כל האמצעים והאמצעים גם מקדשים את כל המטרות של התעמולה שאתה מנסה להטיף... לאן נעלמה ההגינות הפשוטה של אנשי הרחוב הרגילים שיודעים לנתח מצב בצורה מאוד פשטנית? מה שאתה עושה מקביל פשוט לדעתי לניסיון שכנוע ש: שחור הוא בעצם לבן ולבן הוא בעצם שחור....

greeneyes3

New member
ובמידה מסויימת לא הייתי "מוריד" ממך

את יכולת הדמגוגייה(שמקביל במוסריותו ממש,כי מוחך שטוף לחלוטין ) שהייתה לג´ייסון ,בעלה של מדיאה בטרגדייה היוונית הידועה,שמנסה לשכנע את מדיאה שילדיה יהיו אחים לצאצאי מלך אם הוא ייתחתן עם בת המלך שהוא עזב והתגרש ממדיאה עבורה... ושהיא צריכה לשמוח שהוא עוזב אותה עבור אשה אחרת... שמוליק

yosense

New member
כל מה שאמרת שמוליק עם כל החריפות

היית אומר גם לדמותך שבמראה - בתור דובר האימפריה המתייסרת בכאבה זכותך לשפוך רותחים ואת מר נפשך לכל עבר . לכיוון שלי זה לא יגרום לך נזק . ואני לא משפיע על המצב . אבל היחס שלך לערבים, יגרום למלחמה שאליה אתה מנסה לגרור את כל מי שאפשר - לתוך למלחמת עולם ממושכת מאד מאד..מאות או אלף שנה יעברו ולא תוכלו לכבות את הדבר הזה. הערבים אגב, ויהרגו כמה שיהרגו בינהם אין הם שונים בזה מהרוסים, מהסינים, הספרדים, האפריקנרים בארצות אחדות, היגוסלאבים וכן הלאה שהרגו מעצמם רק במאה העשרים. אותם אתה שם במעטפה ורודה? אז אני אולי נשמע לך מאיזה טראגדיה יוונית מחורבנת. אבל אתם עם המלחמה הגלובאלית והמגאלומאנית הזו - אתם הטראגדיה האמיתית בת זמננו! זו דמות המראה שלך הזועקת בטרוף ביחד(!) עם הערבים במקהלה. לא מספיק שיש לכם ארץ סבבה לפי טעמכם, אתם צריכים נ ק מ ה ! ! ומלחמה לנצח עם הערבים בשביל להצדיק את זה? בשביל מה ישראל צריכה לרקוד לפי החליל שלכם , זה אני לא מבין. זה הכרחי לדעתך ? ואם איתי אין לך דיבור, אתה רחוק מלהיות מסוגל להבין את המצב. אין לי שום נטיה לקבל את הגישה התרבותית האמריקאית אלא לחבב אותה. מהתרבות הערבית אני אוהב במיוחד את השירה והפילוסופיה ההומאנית. אין שחור או ולבן.

greeneyes3

New member
אז עצור הנשימה ותספור עד 3 ! כי היא

מתחילה: או... טו... טו... ושהמלחמה הזאת תמשך אלף שנה? מי מתכונן לחיות אלף שנה? אתה? אני לא... אני מתכונן לחיות חיי בחוסר פחד עם ערכים תפקודיים של צדק ויושר והגינות.... איך תוכל להגיד לי ולשכנע מישהו שזה הלך החשיבה שלך גם? אם עד עכשיו לא הצלחת? למה אתה מסבך חיים די פשוטים שניתנו לך כמתנה חד פעמית וקצרה, בנסיון להסביר ולעשות שתדלנות עבור רוצחים סדרתיים מעוותים,גמדים רוחניים שמסוגלים לשנוא יהודים ואמריקאיים בצורה כל כך מעוותת ומכוונת בשיטות של שטיפת מוח חולנית מעם של פדופילים מעוותים וחסרי תפקוד בסיסי?

yosense

New member
אני לא מצדיק אף רוצח

לא אם זה מישהו עם ארגון פרטי וגם לא אם זה מכונת מלחמה גדולה ומשומנת. מה שקרה ב 11 לספטמבר היה שוק אדיר בשבילי. אבל אנלא יכול לכעוס על כל המוסלמים ולגבש תפיסת עולם על מנת להלחם עליה... זה משעמם.. אני לא מעוות ולא שתדלן, מידות רוחניות מחלקים אצלכם אני רואה בנדיבות. ואתה עם ההשתפרצות הפרועה הזאת לא יכול לשכנע את מישהו שיחשוב כמוך או שיבין רק אותך. אתה יכול לתעב את הרוצחים האלה, אבל לא יעזור לך העצבים, תצטרך לרדת על הברכיים מהגובה הרוחני שאתה מייחס לעצמך בשביל להבין איפה אתה טועה. לא רק איפה האחרים טועים. כל אלה שמנהלים ושולטים פה בעולם המדיני איבדו את מרכז הכובד, והשליטה לא בידם. וזה מוציא את הבן אדם מהכיילים והוא מתנקם בסביבה שלו... זוהי אפידמיה נפשית שקוראים לה נאורוזה. מצב מסובך נוצר כתוצאה מהטרור האנונימי והמתחמק - זה לא פשוט. וסביר למשל שמלחמה הגונה נגד מוסלמים תחריף מאד את בעיית ההגירה משם. שמהקורבנות החפים מפשע שלא לא תמנע העזרה. זו אחריות ענקית לכעוס ולהרוג בגלל זה. ותעזוב אותך ממוח חולני .. תרד מהתזזית. אנחנו מדברים על זה כי זה נושא חשוב, קיומי בשביל רבים. אני אומר לך שאעשה כל מה שאפשר על מנת שלא תהייה עוד מלחמה בתנאים הנוכחיים. אני לא צריך להצדיק את הרוצחים בשביל זה. אני מדבר איתך ולא איתם. כי עכשיו תורך. זה לא לטובתך למרות שנמה לך שכן המלחמה תסבך את החיים שלנו לא אני . ואתה מוכרח מלחמה...

greeneyes3

New member
יוסי!בוא ניקח דוגמא: מישהו היה אונס

ורוצח את אחותך בת ה12 וחצי.... תאר לי את סדר היום שלך ואת הלך הרוח שלך במשך 3 או 4 או 5 או 6 השנים הבאות ...אחרי האונס והרצח שהונצח על וידאו ושאתה והשלטונות יודעים מי הוא האנס והרוצח...רק שהוא מתחבא במקומות מיסתור בפינות שונות בעולם וארגונים ושלטונות רבים של מדינות שהוא משתייך לרוב האתני הזה שנותנים לו מחסה בגלל מוצאו והאידיאולוגייה שכביכול גרמה לו לאנוס ולרצוח את אחותך ובבקשה ספר לנו את הרגשות שלך בפרטים...

yosense

New member
איזו שאלה מציאותית

סטאטיסטית, לחלק גדול באוכלוסיה בכלל יש קרובים שנמצאו קורבנות לאלימות מהסוג שתארת ואף גרוע ממנה. אלימות פיזית ולא פחות ממנה אלימות נפשית מקובלים בחברה המערבית והמזרחית, אף כי הביטוי שלהם בשטח אחר. בקרב הערבים מקובלת נקמת הדם, ועונשים על גנבה עלולים להיות כריתת יד, על ניאוף - מוות. בניגריה מוציאים נשים לחורג בסקילה באבנים, על מין מחוץ לנישואין. בסואזילאנד לעומת זאת , לנשים יש בית משלהן ובו כל אחת מגדלת את הילדים של כל אוהביה , ואשר עוזרים לה כלכלית על פי מסורת ולא לפי חוק. בחברה המערבית כמו המוסלמית מלמדים את כולם לחשוב אותו הדבר.. במערב יותר מאשר במזרח. יש יותר תקשורת אולי? אבל נחזור אלינו, רבים מביננו ואני בתוכם חוו חוויות דומות כקורבן של אלימות או כקרובים של קורבנות. גם ניסוחים מסויימים בפורומים הם צורה של אינוס ואלימות. והם המשך של הדבר הנורא ההוא שעליו אתה מבקש תגובה. אצלי למשל אישית, אני יכול להצביע על ´הגרמנים´ שרצחו את סבא, ועינו בברגן בלזן תוך ביצוע ניסויים בגופם את משפחת סבי. הם הגיעו לארץ אגב ויצא לי להכיר אותם. במלחמות ישראל, איבדתי כמה וכמה חברים . בתאונת דרכים נהרגה חברתי כשישבה לידי במושב המכונית... היא עפה מהחלון כשהאוטו התהפך. אוקי? הייתי בלבנון במלחמה, ביום כיפור בתעלה.. גם אישית האלימות לא מפסיקה. הקנאה, התחרות הם לא דבר חד פעמי כמו אונס, אלא מגבלה שבישארל למשל מגבילה יוזמות מסוגים רבים ומפריעה פעילויות בעלות אופי מסוים. חברה נשלטת..אז יש משחקי שליטה של... מה תעשה אם... ושלש אפשרויות - שיטה אמריקאית. א´ ב´ וג´. אז אתה מציע לי אונס אחות לקינוח?? ואתה חושב שזה יהפוך אותי לנקמן ולרוצח?? חביבי, אני מחפש חברים והם שיחפשו אותי. באנסים אין לי עניין רב, אבל אתה מבקש.. אז למה שלא תלך ישר במקום לעשות על אחותי חוזה.. למה שלא תבוא ותוריד לי גרזן על הראש? אתה תתפרסם , אני מבטיח לך.. וגם תקבל תשובה לשאלתך..

greeneyes3

New member
אז הוכחתי לך את הלך החשיבה של העם

האמריקאי...הישראלי והאיש במערב שדואג לקיום העולם החופשי בצורה שלו כיום... כי גרזנים ןאלימות של כלומניקים מפגינים המזרח תיכוניים שערבים והמוסלמים הם נושאי הדגל של האסכולה הזאת.... גם בהיסטורייה האמריקאית היו כלומניקים,אבל בהם טיפלו לפני מאה חמישים שנה... ושאר הפושעים והרוצחים כאן מוצאים עצמם מאחורי סורגים ובריח,כמו שצריך להיות בחברה אורה ותיפקודית... סוארטה מי קומפאדרה אי מי הארמנו... דה אקי דונדה טו הארמאנו שמוליק קה נו תיאנה מיארדו דה לאס אסאסינוס איסלאמיקוס......... אי אן לה גארה קה נוסוטרוס וואמוס גאנאר.......

greeneyes3

New member
אז הוכחתי לך את הלך החשיבה של העם

האמריקאי...הישראלי והאיש במערב שדואג לקיום העולם החופשי בצורה שלו כיום... כי גרזנים ןאלימות של כלומניקים מפגינים המזרח תיכוניים שערבים והמוסלמים הם נושאי הדגל של האסכולה הזאת.... גם בהיסטורייה האמריקאית היו כלומניקים,אבל בהם טיפלו לפני מאה חמישים שנה... ושאר הפושעים והרוצחים כאן מוצאים עצמם מאחורי סורגים ובריח,כמו שצריך להיות בחברה אורה ותיפקודית... סוארטה מי קומפאדרה אי מי הארמנו... דה אקי דונדה טו הארמאנו שמוליק קה נו תיאנה מיארדו דה לאס אסאסינוס איסלאמיקוס......... אי אן לה גארה קה נוסוטרוס וואמוס גאנאר.......

yosense

New member
Bamos a gañar

אני יודע את הלכי הרוח. אני מקווה שתהיה פריצת דרך. פריצת הדרך לוויתור על המלחמה הגדולה - זה יהיה הנצחון גם שלי..

למעלה