עקבתי במאוד עניין ,ורציתי להוסיף
ששנים של מחייה באירופה ,ולפניהם מספר שנים בארצות הברית גרמו לי לגבש את אותה הגישה לדברים שיש לגרין אייס,למדתי להכיר את האירופאים ,הופעמתי לעיתים קרובות מתרבותם ודרך חייהם היותר פשרנית וחצוייה ופחות כוללת ונחרצת מהאמריקאים, לצערי,הנאיביות בה הם שקועים בקשר לאיום המוסלמי מדהימה אותי,הם לא ממתנים את תגובותיהם בגלל אלגנטיות אירופאית עתיקת ימים,בשטח הם עושים הרבה פחות משאפשר,זו האמת ,וכמו שאומר גריין אייס הפיגועים לכאן יגיעו ,טעותם העיקרית לדעתי היא העמדת האויב הפוטנציילי המוסלמי הקיצוני על קו של אויב חושב ומתפקד ברוח שלהם,של האירופאים,וכאן הם מובסים מראש, האמריקאים הבינו זאת,ושוב לצערם ניטל עליהם לעשות את העבודה בשביל העולם החופשי,שלא מכיר אפילו את מזלו להיות חופשי,לא נורא האירופאים כבר רגילים לבקש עזרה ,כשהם לבסוף מתעוררים ,והאמריקאים רגילים לעזור להם,שלא להגיד להציל אותם, כי לאמריקאים יש נאיביות אחרת,נאיביות טובה שגורמת להם לעצום את העיניים ולסלוח לחבר עם הזכרון הקצר, אך לא לשכוח,כפיל ,את אוייבי המערב ,ולתת לו לשלם את המחיר היקר מאוד, טוב ורע, שחור או לבן,יש בגישה הזו בימים אלו הרבה אמת של הישרדות,ופשוט טוב שהם כאן האמריקאים אם הנאיביות הבונה שלהם ככל שהזמן עובר,אני לומד להעריך אותם יותר,ולבטוח בהם יותר,ובמיוחד כשאני רואה מה נמצא ממול,