בyes-

1sickboy1

New member
בyes-

השרדות גם משודרת? הבנתי שמשדרים בה את עונה 13 שידור חוזר. זה נכון? למה תמיד הוט צריכים לפגר אחריהם?

d1f2

Active member
למה הוט צריכים תמיד לפגר???

הישרדות היא סדרת רכש של חברת YES! חברת הוט לא אמורה לשדר בערוציה את הסידרה הישרדות אז תגידו תודה שלפחות מביאים לכם משהו!

1sickboy1

New member
מה קשור?

מה סדרת רכש? הסדרה שייכת לערוץ cbs וזהו. גם הישרדות,גם סמולוויל. ויש זכות מלאה להתלונן! אני מניח שאת\ה להוט\ה להגיד "תעבור לyes" אבל הוט לא יהיו להוטים להגיד ככה. חוץ מטלנובלות של 3 הוט יכולים להרשות לעצמם להביא לנו את הסדרות בזמנים טובים.

cwn

New member
ערוץ AXN הוא ערוץ פרטי

אין לו את הכסף לרכוש סדרות חדשות ויקרות ראשון, בנוסף ליס יש זכויות שידור על הסדרות המדוברות, הם שילמו עוד כסף לחברות האמריקאיות על בלעדיות, כך שלא יתנו את זכויות השידור להוט.

1sickboy1

New member
טוב,תודה.

תודה על התשובה. תוכל רק להסביר לי מה זה אומר שהוא ערוץ פרטי? והאם אני כבר יכול להבין שאחרי העונה ה11 נצטרך לחכות? אני יודע שביס ישדרו את העונה ה15 רק אחרי פסח (גם זה אולי)

hpbn

New member
../images/Emo8.gif

ערוץ פרטי הוא ערוץ שרוכש את הסדרות לעצמו, זאת אומרת שמה שאסור להוט לקנות, לaxn כן מותר. אבל אני לא בטוח של axn הם ערוץ פרטי.

d1f2

Active member
ערוץ פרטי הוא ערוץ שלא קשור לחברה עצמה

ושהוא תחת חברת הפקות משלו. למשל ערוצי הסרטים בהוט והערוץ xtrahot הם של החברה יסמין הפקות שהיא לא של הוט. לעומת זאת, הערוץ הוט 3 הוא של חברת הוט.

zorev

New member
עונה 15 נעישית עכשיו.

בימים האלה עושים עכשיו את הישרדות 15. אני מתכוון, עכשיו יש אי שם אנשים שמשחקים מישרדות עכשיו.

למעלה