ב7 ימים של היום יש תמונה גדולה של ג'ניפר וכתוב משו עליה שלא ממש טרחתי לקרוא רוצו לקנות חחחחח
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 31/10/03 #1 ב7 ימים של היום יש תמונה גדולה של ג'ניפר וכתוב משו עליה שלא ממש טרחתי לקרוא רוצו לקנות חחחחח
R ReeL Me ²°°³ © New member 31/10/03 #2 ../images/Emo15.gifואוווווווווו אני יילך לראות יש לי בבית ואני לא טורחת לפתוח.... ומה נסגר עם הפורום שלנו?!
../images/Emo15.gifואוווווווווו אני יילך לראות יש לי בבית ואני לא טורחת לפתוח.... ומה נסגר עם הפורום שלנו?!
R ReeL Me ²°°³ © New member 31/10/03 #5 ../images/Emo15.gif לא התכוונתי לזה.... התכוונתי לשי גבסו...
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 31/10/03 #7 יפה שלייייייייייייייייייייייייייייי בראש 1 שבוע הבא תהיה כתבה על המפגש בפסק זמן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אמאלה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יפה שלייייייייייייייייייייייייייייי בראש 1 שבוע הבא תהיה כתבה על המפגש בפסק זמן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אמאלה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 31/10/03 #6 אני יביא לך חצי מזה חחחחח כי יש בריטני הצפרדעה מאחורה ואחותי רוצה חחחחח