ב 5 לאוגוסט זה קורה

ThePiper

New member
וסתם הערה...

אני אוהבת אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss CB

New member
you're both doing a hell of a job

(נכון שאומרים את זה פעמיים בראש ופתאום זה נשמע כמו ביטוי שלילי? אז לא, שלי זה במובן החיובי
) יש לי שאלה ניבלו, לא רצית לארגן לא מזמן איזה פרויקט שכזה, משהו על היכל הרוק של הפורום? נראה לי כמו רעיו ןנחמד לפתוח בו ביומולדת של הפורום, ואם לא, אז הנה יש כבר מיני-סקירה אחת שתעלה לכבוד החגיגות, שכתבתי עוד אז ועוד לא השתמשתי בה.. (חכו ותראו
)

melancholy man

New member
../images/Emo9.gif (זה איקון מסמיק תאמינו או לא)

בקשר להיכל התהילה חשבנו על זה הרב הוהאמת שפשוט נראה לנו טפשי לספור דברים עוד פעם וזה מין חזרה על האלבומים, אז אם יש סקירה לכי על זה. ותודה סיבי, אבל את המחמאות כדאי לשמור לשבוע הבא אז גם נבדוק מי לא החמיא ונעיף אותו...

Boo9ie

New member
מרוצים, בטח מרוצים.

אז עוד שבוע ליום הגדול? ואפילו אם הגיע הזמן להפיכת חצר, רק איך עושים הפיכת חצר בהארד-דיסק? ובכלל, לאחרונה לפורום יש ראנסנס, רק שלא יתפגר לו ביום ראשון, ברור. אחרי שהגעתי למסקנה שאני זקוקה לקרינת המחשב שלי באופן קבוע, אני באמת מרוצה מהפורום, הוא האהוב עלי (לא שאני משתתפת באחר), והניהול מצוין, ניבלו'. גם אם הייתי רוצה לעלות קובלנות, הן לא לגביך ונוש (אכלו אותה שם?). (הבעיה היא הצ'אט, שפתאום הכל צבעוני ופורץ החוצה כלבה אדירה של הר געש כבוי, ולרגע חושבים אם בני תרבות אנו או נפלנו לכוכב זר מחללית האם.) אין לי ספק שיש אנשים שנכנסים באופן כמעט יומיומי לפורום, אבל לפעמים 'משום מה' אף-אחד כמעט ולא כותב, דאמט. אם אתה לא תגיב, ההוא עם העיגול הכתום לא יענה לך, אני לא אצטרף על-מנת להראות לכם את הניק שלי, יקי לא יוכל לספר על התותים ולא יהיה איש שיבקש מהולדן מאמר, ולאחד מהם יכולה להיות המלצה נהדרת עבורכם. אני באמת אוהבת את הפורום, ומרבית האנשים שבו.
(שי? עברית גבוהה יש להם בתפוז.)

למעלה